Peršokti prie turinio

Akvariumų forumas | Sveiki atvykę!
Kaip pastebėjote iš puslapio pavadinimo, šis projektas skirtas visiems, besidomintiems akvariumininkyste - tiek gėlavandene, tiek ir jūrine. AQUARIUM.LT sukurtas, gyvena ir auga savo lankytojų "aqua-ligonių" pagalba. Jūs visada laukiami ir galite prisidėti prie forumo gyvenimo, pasidalinti savo patirtimi, nuomone. Nepriklausomai nuo to, ar Jūs tik svajojate apie akvariumą, ar Jūs turite jų 28 vnt. jau 60 metų, šis forumas Jums atvertas. Savo patirtimi galite pasidalinti rašydami straipsnius bei dalyvaudami forume. Iškilus klausimams ar nesusipratimams, kreipkitės į pačius aktyviausius. Tad "aqua-ligoniai" visų Lietuvos kraštų, junkitės!
Užsiregistruokite, kad galėtumet naudotis visais puslapio ištekliais: rašyti į forumą, vertinti kitus forumo dalyvius, naudotis asmeninėmis žinutėmis, keisti savo būseną, rašyti bei skaityti straipsnius, valdyti savo profilį ir dar daug visko. Jeigu jau turite savo profilį, prisijunkite čia - kitu atveju užsiregistruokite jau dabar!

Close Open
Close Open

Kokia geriausia parduotuve Klaipedoje

• Prašome prisijungti, kad galėtumėte parašyti atsakymą
Temoje atsakymų: 67

varstasdp

varstasdp

Naujokas

• Vartotojas
  • Akis
  • Kartu nuo 2011-Sau-09
  • Amžius: 29
prie Poliklinikos ten kur biblioteka buvo dabar atsidare naujos Zoo prekes. ZJBS parduotuve, geros kainos pirkau nesenai kardukus is ten seip visur 5lt ir brangiau o ten 4 lt lbj gerai ten tik stebet kainas nes yra ir dalyku kurie brangesni

Sun

Sun

Naujokas

• Vartotojas
  • Akis
  • Kartu nuo 2011-Lap-01
  • Amžius: 39
Žiūriu apmirusi tema yra pastaruoju metu, tai pasidalinsiu įspūdžiais, kuriuos patyriau apsilankiusi keliose parduotuvėse:Sportininkuose - nuotaikos žmogus, o gal priklauso nuo to ką nori pirkti (t.y. kiek pinigų paliksi pas jų), kol rinkomės naują akvariumą ir filtrą, tai padėjo su patarimais, o kai po savaitės atvažiavome apsižiūrėti žuvelių bei nusipirkti sraigių, jau buvo kažkoks nepatenkintas, ir kalbėjo sarkastiškai. Žuvelių pasirinkimas tikrai nemažas, bet kainos užkeltos taip pat nemažai...:dry: Taikos pr. 36 "Akvamanija" - dirba jaunas vaikinukas, prieš važiuojant nete skaičiau nekokius atsiliepimus, todėl tikėjausi rasti chamą. Bet... ko klausinėjom, viską mielai atsakė, parodė, patarė. Žuvyčių taip pat nemažas pasirinkimas, kainos visiems prieinamos.;) Taikos pr.97 "Mamba ZOO" - labai malonus kolektyvas, visi be išimties, nors žuvyčių pasirinkimas menkas, šį mėnesi ši parduotuvė plečiasi, todėl sakė užsiveš naujų ir daug. Dar truputėlį yra Taikos pr.101, pr.centras Rimi, berods "Gyvūnijos pasaulis", pardavėja turbūt taip pat nuotaikos žmogus, gal tiesiog man taip papuolė keli kartai. :unsure: "Kikose" nepatiko tai, kad dauguma žuvelių jau suaugusios, bet šiaip pasirinkimas didelis, ypač Big'o pr.centre, pr.centre "Banginis" žuvelių nemažai, bet ten pirkti nesurizikavau, nes skaičiau nekokius atsiliepimus bei skundus, taip pat savo akimis mačiau.Savaitgali laukia kitas maršrutas, tikiuosi parašysiu daugiau. B)

auris0123

auris0123

Dažnas dalyvis

• Vartotojas
  • AkisAkisAkis
  • Kartu nuo 2011-Geg-02
  • Amžius: 27
o ka galetum pasakyti apie persikelusia 'skaliaro' parduotuve nidos g. kur dirba ''labai malonus zmogus su logiskiausiom kainom ir svariausiais akvariumais klaipedoje''?:lol:

Sun

Sun

Naujokas

• Vartotojas
  • Akis
  • Kartu nuo 2011-Lap-01
auris0123 rašė:

o ka galetum pasakyti apie persikelusia 'skaliaro' parduotuve nidos g. kur dirba ''labai malonus zmogus su logiskiausiom kainom ir svariausiais akvariumais klaipedoje''?:lol:

Dar neteko apsilankyti, todėl nieko komentuoti negaliu:P

Sun

Sun

Naujokas

• Vartotojas
  • Akis
  • Kartu nuo 2011-Lap-01
Ką gi, tolimesnės žuvelių paieškos B)Apsilankėme turguje, žuvelių pasirinkimas nykus, pačių žuvelių gaila į jas bežiūrint. :huh: Todėl kainų net neklausėme...Užsukome ir į "Skaliarą", pasirinkimas didesnis nei turguje, kainos šiaip sau, tvarkos trūksta, apsižvalgėme minute ir nėrėm lauk. :S Paskutinė stotelė buvo Pievų take, pardavėja nelendanti į akis, maloni, padėjo išsirinkti gražesnių žuvelių, pasirinkimas pakankamas, kainos nesikandžioja. :)

Sun

Sun

Naujokas

• Vartotojas
  • Akis
  • Kartu nuo 2011-Lap-01
Dabar laukiu, kol bus didesnis pasirinkimas Taikos pr. 97 "Mamba ZOO", porą savaičių beliko ir reikės užsukti pasižvalgyti.:)

Dziao

Dziao

Dažnas dalyvis

• Vartotojas
  • AkisAkisAkis
  • Kartu nuo 2010-Rgs-09
  • Amžius: 43
Sun rašė:

Ką gi, tolimesnės žuvelių paieškos B)Apsilankėme turguje, žuvelių pasirinkimas nykus, pačių žuvelių gaila į jas bežiūrint. :huh: Todėl kainų net neklausėme...Užsukome ir į "Skaliarą", pasirinkimas didesnis nei turguje, kainos šiaip sau, tvarkos trūksta, apsižvalgėme minute ir nėrėm lauk. :S Paskutinė stotelė buvo Pievų take, pardavėja nelendanti į akis, maloni, padėjo išsirinkti gražesnių žuvelių, pasirinkimas pakankamas, kainos nesikandžioja. :)

Is turgaus teko ancitrusu nusipirkti, ir manu kruopu liga parsinesti, daugiau ten kojos nekeliu :)

barbusassss

barbusassss

Dažnas dalyvis

• Vartotojas
  • AkisAkisAkis
  • Kartu nuo 2011-Vas-05
  • Amžius: 37
Sun- sportininkuose pirkau ir pirksiu, ten žmogus liux. Čia ką norit pilkit ant Vasilijaus, tačiau nuo pat mažens aš jį pažystu ir niekas neitikins, kad Jo parduotuvė tik pinigų plėšikas. Nežinau nuo ko tai priklauso, ar nuo pirkėjų bukumo, neišmanymo... tačiau žinau vieną, kažkada ir aš būvau pradedantysis ir niekada neleido Jis man pirkti, to ko nereikėjo man ir iki pat šiandien taip yra. Esu buvęs nekartą ir matęs, kaip ateina pirkėjai ir sako "man to to ir ano, ai dar to" ir Jis atsakydavo jums to nereikia.Negiriu aš Jo ir nepataikauju, tačiau žinau tikrą tiesą ir negaliu neišsakyti savo nuomonės apie Jo parduotuvę, kuri yra čia visų taip nurašyta.Manau ta nuomonė apie šią parduotuvę yra susiformavusi, dėl tam tikrų asmenų, kurie yra menkai išmanantys ir nuėję pas Ji pasikonsultuoti ir gavę į ragus nuo tikrų žinių, kurios buvo sukauptos per metų metus ir patirtį. Tie asmenys įsivaizduojantys pasaulio žinovais, išeidami neįrodę savo pasmerkė tą parduotuvę, kaip neišmanančią ir pinigų plėšimo vieta.Tai va manau dėl tam tikrų asmenų sportininkų g parduotuvė yra taip nurašyta. Tačiau ten žmogus kalba su patirtimi, netaip kaip čia intrnete straipsniuką perskaitę "meduoliai" visokie ir vaidinantys asais.O apie turgų tai tie rusai pinigų plėšikai tai jau tikrai žuvys, akvariumai, filtrai... viskas ten brangiau. Ir nenuleis dar durniu išvadins, kad yra kitur pigiau. Man ten jie yra LOPAIŽinutė redaguota: barbusassss, laikas: 2011/11/14 11:49 Žinutė redaguota: barbusassss, laikas: 2011/11/14 11:51

frogman

frogman

Dažnas dalyvis

• Vartotojas
  • AkisAkisAkis
  • Kartu nuo 2010-Lap-08
  • Amžius: 47
Pritarsiu Barbusui, sportininku parduotuve, mano manymu geriausia, ka turime Klaipedoje, Pastoviai ten apsiperku, nors tenka ir per visa miesta vaziuoti.

cucumber

cucumber

Dažnas dalyvis

• Vartotojas
  • AkisAkisAkis
  • Kartu nuo 2010-Spa-26
  • Amžius: 42
SPORTININKU 5 GERIAUSIA!!!:whistle: Žinutė redaguota: cucumber, laikas: 2011/11/14 15:13

barbusassss

barbusassss

Dažnas dalyvis

• Vartotojas
  • AkisAkisAkis
  • Kartu nuo 2011-Vas-05
Klaipėdiečiai o ar Jūs prisimenat kažkada kalifornijoje buvo parduotuvė, su keliais gėlavandeniais akvariumais? Man ji taip ikrito į atmintį. Nebeprisimenu ar buvo sportininkuose ar ne dar atsidaręs akvariumas? Vaikystei piškom su draugu eidavau pasižiūrėti perlinių guramių į ta pardotuvę. Tada ji man buvo geriausia.:)Čia iš prisiminimų:) nesupykit, kad ne į temą. Žinutė redaguota: barbusassss, laikas: 2011/11/14 15:22

Sun

Sun

Naujokas

• Vartotojas
  • Akis
  • Kartu nuo 2011-Lap-01
Ko Jūs pykstat? :) Dėl skonio nesiginčijama ;) Aš tik išsakiau savo įspūdį apie šias parduotuves, jei Jums tinka ir patinka valio! Niekas nieko nesako, man tiesiog nepatiko to žmogaus bendravimo stilius, aš esu pradedančioji, jokios išankstinės nuomonės nebuvau susidariusi, atvirkščiai - ją prisimenu iš senų laiku, kaip, kad Barbusai tu Kalifornijos parduotuvę, bet po antro vizito ten grįžti nesinori. O dėl kainų nereikia ginčytis, kainos tikrai vienos didžiausių Klaipėdoje.Bet dar sykį pasikartosiu, dėl skonio nesiginčijama, vieniems reikia vieno, kitiems kitko, smagu, kad Jums ten tinka ir patinka, taip nebūna, kad visiems viskas vienodai yra, žmonės skirtingi ;)

jautis

jautis

Dažnas dalyvis

• Vartotojas
  • AkisAkisAkis
  • Kartu nuo --
  • Amžius: 62
Kiek prisimenu, ta parduotuve kur buvo prie Kalifornijos, taip pat Vasilijui priklause, o Sportininkuose veike dar ir pries ta.

owner

owner

Dažnas dalyvis

• Vartotojas
  • AkisAkisAkis
  • Kartu nuo 2010-Geg-04
  • Amžius: 34
buvote gal kas prie egles turgaus kitoj gatves pusej kur naujai atsidarius parduotuve? jai taip yra augalu tenai koks pasirinkimas?

auris0123

auris0123

Dažnas dalyvis

• Vartotojas
  • AkisAkisAkis
  • Kartu nuo 2011-Geg-02
a ten atsidare "lkl" parduotuvės pusėj ar už turgaus (vakarinėj pusėj, link aikštelių? )

owner

owner

Dažnas dalyvis

• Vartotojas
  • AkisAkisAkis
  • Kartu nuo 2010-Geg-04
  • Amžius: 34
is turgaus isvaziavus i kaire puse link banginio

auris0123

auris0123

Dažnas dalyvis

• Vartotojas
  • AkisAkisAkis
  • Kartu nuo 2011-Geg-02
tai cia tikriausiai apie mamba z** kalbi, kur pirmam aukšte, prie medinavos? augalu ir žuvu kolkas neturi, bet sakė po mėnesio kokio turės, prieš gerą pusmetį pas juos kainos buvo tikrai geros... net diskusai ir ramireziai melyni uz juokingas kainas...

ingrida.blueberry

ingrida.blueberry

Naujokas

• Vartotojas
  • Akis
  • Kartu nuo 2012-Grd-29
  • Amžius: 35
Tikrai negaliu sakyti kokia parduotuvė Klaipėdoj geriausia, dėl augalų visad važiuoju į Banginį-didžiausias pasirinkimas, tik didelė rizika trimitininkų parsivežt. Tiesa, žuvų tikrai nerizikuočiau pirkti, pati mačiau ne vieną lavoną. Bet jei jau kas rizikuojat-Banginio Kika tikriausiai tvarkingiausia, tuo tarpu BIG-akvariumuose daug lavonėlių, jie senai valyti... BrrNesenai pirkom žuvis AKVAMANIJOJ, tai tikrai nepaglostysiu. Uošvis nupirko su manu kruopų liga ir db vargsta. Rožinės danijos(koralas) praktiškai visos teturi po vieną akį, o neonai buvo su skaidriais maišeliais ant akių... Ir vaikinuko bendravimas man nepatiko. Žodžiu, parsivežėm ligotas ir traumuotas žuvis... Parduotuvė pasiš****Nesenai girdejau gerų atsiliepimų apie Pievų taką, tai kita kartą tikriausiai ten :)

ROCKY

ROCKY

Dažnas dalyvis

• Vartotojas
  • AkisAkisAkis
  • Kartu nuo 2012-Sau-08
ingrida.blueberry rašė:

Tikrai negaliu sakyti kokia parduotuvė Klaipėdoj geriausia, dėl augalų visad važiuoju į Banginį-didžiausias pasirinkimas, tik didelė rizika trimitininkų parsivežt. Tiesa, žuvų tikrai nerizikuočiau pirkti, pati mačiau ne vieną lavoną. Bet jei jau kas rizikuojat-Banginio Kika tikriausiai tvarkingiausia, tuo tarpu BIG-akvariumuose daug lavonėlių, jie senai valyti... BrrNesenai pirkom žuvis AKVAMANIJOJ, tai tikrai nepaglostysiu. Uošvis nupirko su manu kruopų liga ir db vargsta. Rožinės danijos(koralas) praktiškai visos teturi po vieną akį, o neonai buvo su skaidriais maišeliais ant akių... Ir vaikinuko bendravimas man nepatiko. Žodžiu, parsivežėm ligotas ir traumuotas žuvis... Parduotuvė pasiš****Nesenai girdejau gerų atsiliepimų apie Pievų taką, tai kita kartą tikriausiai ten :)

Mano nuomone geriausiai pirkti zuvis prievu take, sportininkuos (nors gal ir nepigiausios zuvys) bet jie pastoviai keitalioja vandeni, rupinasi.Kelis kartus pirkau akvamanijoj tai normaliai viskas bent jau man :)Gal is baisesniu variantu man pasirode mambazoo parduotuve, zuvys plaukioja dumbliuse, kai kurios sergancios net. Bet kas del bendravimo ir seip akvariuminkystes asortimento tai liux :)P.S. manu kruopom man atrodo daznai zuvys suserga del streso kai gabenamos is parduotes namo, o tuo labiau jeigu susaldomos...

Žinutė redaguota: ROCKY, laikas: 2013/01/05 12:25

bulduri

bulduri

Dažnas dalyvis

• Vartotojas
  • AkisAkisAkis
  • Kartu nuo 2012-Grd-22
  • Amžius: 52
kas liečia žuvis už pievu taka