Kaip pastebėjote iš puslapio pavadinimo, šis projektas skirtas visiems, besidomintiems akvariumininkyste - tiek gėlavandene, tiek ir jūrine. AQUARIUM.LT sukurtas, gyvena ir auga savo lankytojų "aqua-ligonių" pagalba. Jūs visada laukiami ir galite prisidėti prie forumo gyvenimo, pasidalinti savo patirtimi, nuomone. Nepriklausomai nuo to, ar Jūs tik svajojate apie akvariumą, ar Jūs turite jų 28 vnt. jau 60 metų, šis forumas Jums atvertas. Savo patirtimi galite pasidalinti rašydami straipsnius bei dalyvaudami forume. Iškilus klausimams ar nesusipratimams, kreipkitės į pačius aktyviausius. Tad "aqua-ligoniai" visų Lietuvos kraštų, junkitės!
Užsiregistruokite, kad galėtumet naudotis visais puslapio ištekliais: rašyti į forumą, vertinti kitus forumo dalyvius, naudotis asmeninėmis žinutėmis, keisti savo būseną, rašyti bei skaityti straipsnius, valdyti savo profilį ir dar daug visko. Jeigu jau turite savo profilį, prisijunkite čia - kitu atveju užsiregistruokite jau dabar!

Kokia geriausia parduotuve Klaipedoje
Parašyta 2011 Lap 09 - 21:56

Parašyta 2011 Lap 13 - 21:58

Parašyta 2011 Lap 13 - 22:56

Is turgaus teko ancitrusu nusipirkti, ir manu kruopu liga parsinesti, daugiau ten kojos nekeliu :)Ką gi, tolimesnės žuvelių paieškos B)Apsilankėme turguje, žuvelių pasirinkimas nykus, pačių žuvelių gaila į jas bežiūrint. :huh: Todėl kainų net neklausėme...Užsukome ir į "Skaliarą", pasirinkimas didesnis nei turguje, kainos šiaip sau, tvarkos trūksta, apsižvalgėme minute ir nėrėm lauk. :S Paskutinė stotelė buvo Pievų take, pardavėja nelendanti į akis, maloni, padėjo išsirinkti gražesnių žuvelių, pasirinkimas pakankamas, kainos nesikandžioja. :)
Parašyta 2011 Lap 14 - 11:43

Parašyta 2011 Lap 14 - 15:20

Parašyta 2011 Lap 15 - 22:03

Parašyta 2013 Sau 05 - 11:12

Parašyta 2013 Sau 05 - 12:24

Mano nuomone geriausiai pirkti zuvis prievu take, sportininkuos (nors gal ir nepigiausios zuvys) bet jie pastoviai keitalioja vandeni, rupinasi.Kelis kartus pirkau akvamanijoj tai normaliai viskas bent jau man :)Gal is baisesniu variantu man pasirode mambazoo parduotuve, zuvys plaukioja dumbliuse, kai kurios sergancios net. Bet kas del bendravimo ir seip akvariuminkystes asortimento tai liux :)P.S. manu kruopom man atrodo daznai zuvys suserga del streso kai gabenamos is parduotes namo, o tuo labiau jeigu susaldomos...Tikrai negaliu sakyti kokia parduotuvė Klaipėdoj geriausia, dėl augalų visad važiuoju į Banginį-didžiausias pasirinkimas, tik didelė rizika trimitininkų parsivežt. Tiesa, žuvų tikrai nerizikuočiau pirkti, pati mačiau ne vieną lavoną. Bet jei jau kas rizikuojat-Banginio Kika tikriausiai tvarkingiausia, tuo tarpu BIG-akvariumuose daug lavonėlių, jie senai valyti... BrrNesenai pirkom žuvis AKVAMANIJOJ, tai tikrai nepaglostysiu. Uošvis nupirko su manu kruopų liga ir db vargsta. Rožinės danijos(koralas) praktiškai visos teturi po vieną akį, o neonai buvo su skaidriais maišeliais ant akių... Ir vaikinuko bendravimas man nepatiko. Žodžiu, parsivežėm ligotas ir traumuotas žuvis... Parduotuvė pasiš****Nesenai girdejau gerų atsiliepimų apie Pievų taką, tai kita kartą tikriausiai ten :)
Žinutė redaguota: ROCKY, laikas: 2013/01/05 12:25