Akvariumų forumas | Sveiki atvykę!
Kaip pastebėjote iš puslapio pavadinimo, šis projektas skirtas visiems, besidomintiems akvariumininkyste - tiek gėlavandene, tiek ir jūrine. AQUARIUM.LT sukurtas, gyvena ir auga savo lankytojų "aqua-ligonių" pagalba. Jūs visada laukiami ir galite prisidėti prie forumo gyvenimo, pasidalinti savo patirtimi, nuomone. Nepriklausomai nuo to, ar Jūs tik svajojate apie akvariumą, ar Jūs turite jų 28 vnt. jau 60 metų, šis forumas Jums atvertas. Savo patirtimi galite pasidalinti rašydami straipsnius bei dalyvaudami forume. Iškilus klausimams ar nesusipratimams, kreipkitės į pačius aktyviausius. Tad "aqua-ligoniai" visų Lietuvos kraštų, junkitės!
Užsiregistruokite, kad galėtumet naudotis visais puslapio ištekliais: rašyti į forumą, vertinti kitus forumo dalyvius, naudotis asmeninėmis žinutėmis, keisti savo būseną, rašyti bei skaityti straipsnius, valdyti savo profilį ir dar daug visko. Jeigu jau turite savo profilį, prisijunkite čia - kitu atveju užsiregistruokite jau dabar!
Kaip pastebėjote iš puslapio pavadinimo, šis projektas skirtas visiems, besidomintiems akvariumininkyste - tiek gėlavandene, tiek ir jūrine. AQUARIUM.LT sukurtas, gyvena ir auga savo lankytojų "aqua-ligonių" pagalba. Jūs visada laukiami ir galite prisidėti prie forumo gyvenimo, pasidalinti savo patirtimi, nuomone. Nepriklausomai nuo to, ar Jūs tik svajojate apie akvariumą, ar Jūs turite jų 28 vnt. jau 60 metų, šis forumas Jums atvertas. Savo patirtimi galite pasidalinti rašydami straipsnius bei dalyvaudami forume. Iškilus klausimams ar nesusipratimams, kreipkitės į pačius aktyviausius. Tad "aqua-ligoniai" visų Lietuvos kraštų, junkitės!
Užsiregistruokite, kad galėtumet naudotis visais puslapio ištekliais: rašyti į forumą, vertinti kitus forumo dalyvius, naudotis asmeninėmis žinutėmis, keisti savo būseną, rašyti bei skaityti straipsnius, valdyti savo profilį ir dar daug visko. Jeigu jau turite savo profilį, prisijunkite čia - kitu atveju užsiregistruokite jau dabar!

Linkiu aquarium.lt tobuleti
Sukūrė
balza
, Bir 19 2006 22:37
Parašyta 2006 Lap 29 - 22:24

MeniuMano galerijaCreate new galleriesTitle išsirenki pavadinimąMembers pasakai, kad Public accessSave (dešinėj viršuj)grišti į galerijos Main menu ir pasirenki antrą punktą Media gallery tam, kad nusiųstum fotoišsirenki ką tik sukurtą savo galeriją bei tau patinkantį siuntimo būdą ir siunti
Parašyta 2006 Grd 10 - 18:26

Kas per velnias su privačių žinučių rašymu dedasi :angry: Jau trečią kartą...Jei parašai per ilgą - galą "nukerpa" kaip niekur nieko :evil: :evil: Nublyn, bent pranešimą kokį išmestų - mol, per ilga, sutrumpinkit, ir leistų paredaguoti... :angry: Ir tik nepasakokit, kad pas mane vieną taip, ar kad rašyti nemoku... :woohoo:
Parašyta 2006 Grd 10 - 19:18

yra ribotas asmeniniu zinuciu ilgis. matyt tamstai neuzteko. padidinau kelis kartus bet romano parasyti vistiek nepavyks :) dabar priims iki 4800 simboliu. del informavimo ir leidimo dar karta redaguoti tokio funkcionalumo nera. jei norit prisideti prie tinklapio kurimo ir tai parasyti galite mane informuoti PM
Parašyta 2008 Sau 30 - 17:58

Pas mane 100Mbps interneto linija (darbe taip pat yra 100Mbps) Lietuvoje, bet šis forumas yra pats lėčiausias iš visų mano lankomų puslapių, įskaitant ir užsienio svetaines. Manau gali būti 2 priežastys: arba piko metu "užlipa" daug lankytoju arba susikaupusių duomenų kiekis per didelis forumo "varikliui" ir jį reikėtų optimizuoti. Bet kuriuo atveju akvariumam prijaučiantis kompiuteristas galėtų pažiūrėti kas ir kaip ;)
Parašyta 2008 Sau 30 - 19:22

SSK rašė:
Čia tau Mikro.....a tau toki greiti duoda... :D Reklamos auka :D :D :D Normaliai tas saitas veikia... pas mane Max-20Mbps (realiu ~7 Mbps) ir viskas ok...Pas mane 100Mbps interneto linija (darbe taip pat yra 100Mbps) Lietuvoje, bet šis forumas yra pats lėčiausias iš visų mano lankomų puslapių, įskaitant ir užsienio svetaines. Manau gali būti 2 priežastys: arba piko metu "užlipa" daug lankytoju arba susikaupusių duomenų kiekis per didelis forumo "varikliui" ir jį reikėtų optimizuoti. Bet kuriuo atveju akvariumam prijaučiantis kompiuteristas galėtų pažiūrėti kas ir kaip ;)
Parašyta 2008 Sau 30 - 20:58

Žinau, kad tai tik maksimalus teorinis greitis, taip pačiai kaip 95 metais skambėjo 56kbps modemai :laugh: o dabar 100Mbps duoda dauguma kabelinių tiekėjų: MV, MegaNet, KIS bent jau Kaune. Bet kad ir 1Mbps internetas būtų, šis forumas tiek "atiduoti" tikrai nesugeba :huh:
Parašyta 2008 Vas 08 - 15:15

tinklapis yra talpinamas kartu si kitais :)tie kiti laikas nuo laiko pademonstruoja savo mysql zinias ir prisigamina "super tobulu" sql uzklausu kurios taip apkrauna sql serveri kad jis pasidaro arba labai letas arba nerpieinamas.Serverio administratoriai su tuom kovoja bet ne taip operatyviai kaip mums visiems noretusi.Kantrybes biciuliai akvariumininkai.
Parašyta 2008 Geg 07 - 21:20

rhCp rašė:
Tikrai ne tau vienam. Bet aš tai jau pripratau ir neįsivaizduoju jo kitaip:)Čia man vienam taip rodo post'us nuo apačios į viršų pagal naujumą? kažkaip žydiškai pirma kart tokį varianta matau, gal vertėtų grįžti prie tradicinio? Ar čia tik mano naršyklė iškraipo?