Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į Jūrinių akvariumų forumas!
Kaip pastebėjote iš puslapio pavadinimo, šis projektas skirtas visiems, besidomintiems gėlavandene bei jūrine akvariumininkyste. AQUARIUM.LT forumas sukurtas, gyvena ir auga savo lankytojų "aqua-ligonių" pagalba. Jūs visada laukiami ir galite prisidėti prie forumo gyvenimo, pasidalinti savo patirtimi, nuomone. Nepriklausomai nuo to, ar Jūs tik svajojate apie jūrinį akvariumą, ar Jūs turite jų kelis, šis forumas Jums atvertas. Savo patirtimi galite pasidalinti rašydami straipsnius bei dalyvaudami forume. Iškilus klausimams ar nesusipratimams, kreipkitės i pačius aktyviausius. Tad "aqua-ligoniai" visų Lietuvos kraštų, junkitės!
Užsiregistruokite, kad galėtumet naudotis visais puslapio ištekliais: rašyti į forumą, vertinti kitus forumo dalyvius, naudotis asmeninėmis žinutėmis, keisti savo būseną, rašyti bei skaityti straipsnius, valdyti savo profilį ir dar daug visko. Jeigu jau turite savo profilį, prisijunkite čia - kitu atveju užsiregistruokite jau dabar!

Close Open
Close Open

Renkame geriausia

- - - - -

• Prašome prisijungti, kad galėtumėte parašyti atsakymą
Temoje atsakymų: 45

balka

balka

Dažnas dalyvis

• Vartotojas
  • AkisAkisAkis
  • 415 Pranešimai:
  • Kartu nuo --
deze alaus ant tiek loxu... cia is viso net pagerimu pavadint negalima butu.Sarai busi vln skambyk ir uzleksi, pas mane durys atviros jei namie bunu.Niuxa - nea man tiesiog zymiai paprasciau pasiskambint ir pasiklaust negu rasyt cia ir tiketis kad atsiras nepazistamas genijus kuris isspres iskilusia problema ;)))))))))))

KlaSS

KlaSS

Dažnas dalyvis

• Vartotojas
  • AkisAkisAkis
  • 547 Pranešimai:
  • Kartu nuo --
  • Amžius: 49
[quote name='"Katinas"]Na' date=' gal as ir klystu, bet siuo metu jurines produkcijos 7000 nomenklaturos vienetu nemaciau. Dar pamaniau, kad uzsiimate gelavandeniais akvariumais ir tvenkiniais, todel ir padariau tokias isvadas. Bet jei jus teigsite, jog visa si nomenklatura yra tik jurines akvariumistikos prekiu, tikrai nesigincysiu :)[/quote']Aiškinu iš naujo! Preki? yra apie 7000 pozicij?, bet visas pozicijas m?š? interneto parduotuv?je Jus nematysit greitu metu! Tod?l klauskite ir pagal J?s? užklausim? bus duotas komercinis pasi?lymas su reikiama ?rang? arba prek?mis! Aiškiau kalbant kol kas prekiaujam kaip tarybiniais laikais iš po prekystalio :lol: Jai kam tikrai kažko reikia kreipkit?s, klauskite!

• Svečias
  • Kartu nuo --
siaip Katinas yra neteisus jau vien del xelmono aptaziju naikinimo - kur garantija kad jis aptazijas valgys ?? xerurgo dumbliam est- dumbliu yra ivairiu , pas vienus eda o pas kita gali net i neziuret ... siaip geriausia kiek zinau apsipirkinet vokietijoj arba amerikoj te ir pasiula didesne ir kainos gal mazesnes :lol:

rifas

rifas

Dažnas dalyvis

• Vartotojas
  • AkisAkisAkis
  • 145 Pranešimai:
  • Kartu nuo --
  • Amžius: 9
Na man ZOON ir Rerizz cool, as moku susisneket ir viska ma pasako. :wink: No problem'a. :D :D :D to balka: tai sakai galima tau skambyt, ar cia tik Sarunas gali ?

rifas

rifas

Dažnas dalyvis

• Vartotojas
  • AkisAkisAkis
  • 145 Pranešimai:
  • Kartu nuo --
Na tiesa ir ZOOCENTRAS kol kas, :lol: sneka.

niuxa

niuxa

Dažnas dalyvis

• Vartotojas
  • AkisAkisAkis
  • 886 Pranešimai:
  • Kartu nuo 2003-Rgp-05
  • Amžius: 47
to Sarunas: ar tu ten tik sau audiencija derinai ar as kazko nesupratau... ar balka kazko nesuprato... kiek man dashuto, tai LOXAI (daugiskaita) vaziuos pas balka alaus gerti... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

• Svečias
  • Kartu nuo --
oooo pagaliau pamatysim dydyji balkos akva :)) p.s jei bus jegu galesim uzsukt pas rimva patikrint jo pirti na ir da hepatusa apturet galetume :oops: :P :P

• Svečias
  • Kartu nuo --
Apie pardavejus as parasiau tik savo pirma ispudi. Gal laikui begant jis pasikeis. Gal tie, kurie patiko, pasidarys nebeidomus. Gal tie, kurie nepatiko, taps paciais geriausias. Ir vis tik, noreciau, kad pardavejai neuzmirstu pirmo ispudzio galios

balka

balka

Dažnas dalyvis

• Vartotojas
  • AkisAkisAkis
  • 415 Pranešimai:
  • Kartu nuo --
to Katinas: vava as kaip tik norejau pasakyt kad ponas ir pats to pirmojo ispudzio neuzmirstumet :)))))))))))))))))))))))))

• Svečias
  • Kartu nuo --
Balka, yra dar toks posakis: klijentas visada teisus :). Be to, ivaizdzio cia as savo kurti nesiruosiu. Jei nori padiskutuoti apie mano ivaizdi, siulau pradeti kita tema. Balka, gal ten tu ZOON vardu man rasinejai, kad taip gini? Bet kuriuo atveju, jei man nepatiks pirkti is vietiniu pardaveju, nusipirksiu prekes uz sienos. Gal ir musu pardavejai ne Lietuvos rinkai orientuojasi? Dar karta kartoju: as parodziau tik ispudi, kuri pats susiformavau. Jei gerbiamasis Balka turi kita ispudi, tai as ji ir noreciau pamatyti. Tuo tikslu ir pradejau sia tema, kad issirinkti geriausia prekeivi.

balka

balka

Dažnas dalyvis

• Vartotojas
  • AkisAkisAkis
  • 415 Pranešimai:
  • Kartu nuo --
aha as zoon agentas - man enris uz tai babkes moka (koralais) tik ... niekam nesakyk nes cia visi taip uzsimanys uzdirbti. as gi zoona taip visuose forumuose aukstinu :)))))))))))))))))vat matosi kad Katinas: isdidus megsta vaikscioti vienas ir daro tai kas i galva sauna ;)))) taip klientas visada teisus, tu teisus irgi kaip ir visi klientai emmmm o kaina drugelio kokia sakei zoone?

• Svečias
  • Kartu nuo --
Tai tu, kaip agentas, galetumei man ir pasakyti drugelio kaina ZOONe ;) As perku tik po 1-3 zuvytes... del tiek jie nesivargina su kainomis :(

balka

balka

Dažnas dalyvis

• Vartotojas
  • AkisAkisAkis
  • 415 Pranešimai:
  • Kartu nuo --
tai pala visgi as cia kazko nesuprantu. tu ateini i parduotuve noredamas suzinoti kaina. budamas saziningas geras zmogus kaip klientas elgiesi visiskai teisetai ir teisingai. bet.... turi rezultata neigiamai, ty kainos tau niekas nesako.kazkaip man cia nesirisa :?: visiskas kokis tai kazusas

rifas

rifas

Dažnas dalyvis

• Vartotojas
  • AkisAkisAkis
  • 145 Pranešimai:
  • Kartu nuo --
balka: tai kaip te su tuo paskambinimu ir raudonu kilimeliu ? :lol: :lol: :lol:

• Svečias
  • Kartu nuo --
to katinas : siaip zoon jei reik ir velai vakare atidaro magazina , kad klientas atvaziaves is klaipedos nusipirktu preke berods uz 45 lt :shock: :lol: p.s is davai xebra nenukrypkim nuo temos ! BALKA KAIP TE DEL KILIMELIO ???

Svecias_bigT_*

Svecias_bigT_*
  • Svečias
  • Kartu nuo --
na as galiu tik pasakyt apie Zoon'a, nes niekurkitur kaip ir neperkuo su Zoon'u vyyyskas yr normaliai, t.y. jokiu te isipisinejimu nebuna,viska pasako, pavaisina kava net ir dykai sio to galima gauti !taip kad apie Zoon'a arba gerai arba nieko :)

• Svečias
  • Kartu nuo --
:)

balka

balka

Dažnas dalyvis

• Vartotojas
  • AkisAkisAkis
  • 415 Pranešimai:
  • Kartu nuo --
vat as isivaizduoju vienintele imanoma situacija kuri galejo buti kad enris nesakytu kainu.ateina katinas isdidus toks visas pasitikintis ir sako: as pats kruciausias akvariumistas pasaulyje ir turiu paty kruciausia jurini akva. jus cia gaidziai nieko man neaiskinkit as viska zinau nes esu labai krutas. kiek kainuoja sitas chelmonas?to Katinas: o klausyk tau krypties kur link eiti nenurode zoone?

• Svečias
  • Kartu nuo --
Balka, vaizduote tai pas tave geresne net uz mano :lol: . Manes Enris akyse nera mates (kaip ir as jo). Gal net ne jis atsakinejo i mano mailus. Gal tiesiog pataikiau ant blogos nuotaikos? Gal mano kompiuterio rastas nepatiko? O gal kazka izeide toks paklausimas:"Laba diena, perziurejau nauja gyvunu siunta ir labai noreciau suzinoti, kiek tie gyvunai kainuotu PagarbiaiValdas"(nukopijuotas pirminis kainos uzklausimas, tolimesni susirasinejima jus jau matete)Jei kainos zinomos, manau, kad uzpildyti exelini failiuka su 26 pozicijomis butu truke max 10 minuciu. Kai patikslinau, ko noriu, pateikti kainas ir 3 minuciu butu uzteke

balka

balka

Dažnas dalyvis

• Vartotojas
  • AkisAkisAkis
  • 415 Pranešimai:
  • Kartu nuo --
ale saunuolis tas enris... ner cia ko visokiems neaiskiems katinams sakyt kainu, darb blem nupirksi ir normaliems loxams neliks