Peršokti prie turinio

Akvariumų forumas | Sveiki atvykę!
Kaip pastebėjote iš puslapio pavadinimo, šis projektas skirtas visiems, besidomintiems akvariumininkyste - tiek gėlavandene, tiek ir jūrine. AQUARIUM.LT sukurtas, gyvena ir auga savo lankytojų "aqua-ligonių" pagalba. Jūs visada laukiami ir galite prisidėti prie forumo gyvenimo, pasidalinti savo patirtimi, nuomone. Nepriklausomai nuo to, ar Jūs tik svajojate apie akvariumą, ar Jūs turite jų 28 vnt. jau 60 metų, šis forumas Jums atvertas. Savo patirtimi galite pasidalinti rašydami straipsnius bei dalyvaudami forume. Iškilus klausimams ar nesusipratimams, kreipkitės į pačius aktyviausius. Tad "aqua-ligoniai" visų Lietuvos kraštų, junkitės!
Užsiregistruokite, kad galėtumet naudotis visais puslapio ištekliais: rašyti į forumą, vertinti kitus forumo dalyvius, naudotis asmeninėmis žinutėmis, keisti savo būseną, rašyti bei skaityti straipsnius, valdyti savo profilį ir dar daug visko. Jeigu jau turite savo profilį, prisijunkite čia - kitu atveju užsiregistruokite jau dabar!

Close Open
Close Open

Fluorescensines zuvys

• Prašome prisijungti, kad galėtumėte parašyti atsakymą
Temoje atsakymų: 6

• Svečias
  • Kartu nuo --
Pardavime pasirode fluorescuojancios zuvys http://www.fluoresce....com/prod01.htm gana idomus variantas. Zuvyse vyksta svetimo baltymo GFP ekspresija. Zuvims nekensminga :)

• Svečias
  • Kartu nuo --
Baisu [bones] Ypac ten ta foto su kate ir pelem...

Dzekute

Dzekute

Dažnas dalyvis

• Vartotojas
  • AkisAkisAkis
  • Kartu nuo 2002-Kov-05
  • Amžius: 37
Pasityciojimas is gamtos... [bones] Idomu kas toliau bus? [confused]

• Svečias
  • Kartu nuo --
As nesakyciau, kad tai pasiticiojimas. Tai logiskas technologiju pritaikymas. Kai yra paklausa, bus ir pasiula. Tai tas pats kaip ir ispaniski pomidorai su storesne odele. Ta pati technologija tik kitas pritaikymas. Taciau as sutinku zuvys atrodo gana groteskiskai. O toliau bus kaip panoresim. Dabartines technologijos leidzia padaryti daug ka, taciau tik zmogus gali sugalvoti ka daryti.

Dzekute

Dzekute

Dažnas dalyvis

• Vartotojas
  • AkisAkisAkis
  • Kartu nuo 2002-Kov-05
  • Amžius: 37
Taip, paklausa sukuria pasiula, o verslininkai is to ir pelnosi. Visuomet buvo ir bus zmoniu, kuriems svarbiausias bet kokio daikto (o siuo atveju ir gyvunu) svytejimas, zibejimas, kazkas tokio neiprasto. Asmeniskai man kas naturalu, tas ir grazu. :)  Kiekvienas turime savo nuomone bei galimybe rinktis.  

• Svečias
  • Kartu nuo --

Visuomet buvo ir bus zmoniu, kuriems svarbiausias bet kokio daikto  svytejimas

Man tai visai patiktų, jei mano plikė švytėtų. Niekas net neįtartų, kad esu nuodėmingas...[grin]
Jei rimtai, tai jau į amžinai išsižiojusį parrot'ą liūdna buvo žiūrėti, dabar tos vargšės danijos...[frown]

• Svečias
  • Kartu nuo --
Jeigu jau reikia technologiju pritaikymo, tai geriau tegul pasijungia kompe virtualias zuvytes ir nereikes tyciotis is gyvos gamtos.