Peršokti prie turinio

Akvariumų forumas | Sveiki atvykę!
Kaip pastebėjote iš puslapio pavadinimo, šis projektas skirtas visiems, besidomintiems akvariumininkyste - tiek gėlavandene, tiek ir jūrine. AQUARIUM.LT sukurtas, gyvena ir auga savo lankytojų "aqua-ligonių" pagalba. Jūs visada laukiami ir galite prisidėti prie forumo gyvenimo, pasidalinti savo patirtimi, nuomone. Nepriklausomai nuo to, ar Jūs tik svajojate apie akvariumą, ar Jūs turite jų 28 vnt. jau 60 metų, šis forumas Jums atvertas. Savo patirtimi galite pasidalinti rašydami straipsnius bei dalyvaudami forume. Iškilus klausimams ar nesusipratimams, kreipkitės į pačius aktyviausius. Tad "aqua-ligoniai" visų Lietuvos kraštų, junkitės!
Užsiregistruokite, kad galėtumet naudotis visais puslapio ištekliais: rašyti į forumą, vertinti kitus forumo dalyvius, naudotis asmeninėmis žinutėmis, keisti savo būseną, rašyti bei skaityti straipsnius, valdyti savo profilį ir dar daug visko. Jeigu jau turite savo profilį, prisijunkite čia - kitu atveju užsiregistruokite jau dabar!

Close Open
Close Open
Nuotrauka

Gal tai pelesis ir ka daryti?

• Prašome prisijungti, kad galėtumėte parašyti atsakymą
Temoje atsakymų: 5

ginder

ginder

Dažnas dalyvis

• Vartotojas
  • AkisAkisAkis
  • Kartu nuo 2012-Rgs-05
  • Amžius: 52
As esu dar naujokas ir siuo metu man reikia pagalbos. Naujai uzpyliau akvariuma ~70Ltr. Filtras ijungtas pastoviai, lempa 12 val. per para. Jau savaite praejo ir pastebejau ant sakos atsiradusius turbut pelesius - kazkokie, labai panasus yra tanku ruka, gyviai. Beje jie nera nei zali nei rudi, o balti, o todel abejoju kad tai dumbliai. Beje akvariume pakol kas nera jokiu zuvu. Ir abejoju ar tai nepakenks naujai ileistoms zuvims. Vandens tyrimu nedariau. Saka isigijau KIKA'oje ir virinau apie 2 val. Ka  vertetu dar padaryti kad isvengti tokios problemos ar laukti nusistovejusios biopusiausvyros ir ar verta tokiu atveju ileidineti zuvis?

Flexadon

Flexadon

Dažnas dalyvis

• Vartotojas
  • AkisAkisAkis
  • Kartu nuo --
  • Amžius: 50
Buvo pas mane tokia pat problema kaskadaise, tai paimsi ileisi koki zuvelioka ciulptuka (Pvz. ancistrusas) ir nuvalys be vargo, neimk i galva. Niekas kitas taip gerai nenuvalys, gali virinti dar, valyti, bet tai nepades. Tai netures jokio itakos tavo akvos gyventojams. Buk ramus[cool]

MariusS

MariusS

Senbuvis

• Vartotojas
  • AkisAkisAkisAkisAkis
  • Kartu nuo 2012-Spa-04
  • Amžius: 44
Flexadon> Greitos išvados[wink] Turiu kažką panašaus ant kai kurių augalų, kai išimi iš vandens, iš balto pasidaro bespalvis, tokios vatos pavidalo apnašos. Plečiasi labai lėtai: išskinu porą lapų per mėn. Laukiu, kol pačiam pradės nepatikt pas mane. Gintaras buvo užsiminęs, kad lyg ir kažkas iš pinčių. PS: Ancistrusų tam akvariume 10 vnt įvairaus dydžio - neėda.

Flexadon

Flexadon

Dažnas dalyvis

• Vartotojas
  • AkisAkisAkis
  • Kartu nuo --
>mariuss Ispindeje tie tavo ancistrusai[grin] Mano ileistas tuo metu pterigoplihtys tik ir laikydavosi ant tos sakos, kur buvo tas vadinamas pelesis[cool] Nors kiekvienas atvejis kitoks, kaip sakoma tiesa slypi kaskur anapus (X-FAILAI)[confused]

MariusS

MariusS

Senbuvis

• Vartotojas
  • AkisAkisAkisAkisAkis
  • Kartu nuo 2012-Spa-04
  • Amžius: 44
EEE... apie mano ancistrus gerai arba gerai[grin] Tą ir norėjau pasakyti, kad pas Ginder ne būtinai toks pat "pelėsis" kaip pas tave

Flexadon

Flexadon

Dažnas dalyvis

• Vartotojas
  • AkisAkisAkis
  • Kartu nuo --
Jo geriau viena karta pamatyti, nei simta kartu isgirsti[grin]