Peršokti prie turinio

Akvariumų forumas | Sveiki atvykę!
Kaip pastebėjote iš puslapio pavadinimo, šis projektas skirtas visiems, besidomintiems akvariumininkyste - tiek gėlavandene, tiek ir jūrine. AQUARIUM.LT sukurtas, gyvena ir auga savo lankytojų "aqua-ligonių" pagalba. Jūs visada laukiami ir galite prisidėti prie forumo gyvenimo, pasidalinti savo patirtimi, nuomone. Nepriklausomai nuo to, ar Jūs tik svajojate apie akvariumą, ar Jūs turite jų 28 vnt. jau 60 metų, šis forumas Jums atvertas. Savo patirtimi galite pasidalinti rašydami straipsnius bei dalyvaudami forume. Iškilus klausimams ar nesusipratimams, kreipkitės į pačius aktyviausius. Tad "aqua-ligoniai" visų Lietuvos kraštų, junkitės!
Užsiregistruokite, kad galėtumet naudotis visais puslapio ištekliais: rašyti į forumą, vertinti kitus forumo dalyvius, naudotis asmeninėmis žinutėmis, keisti savo būseną, rašyti bei skaityti straipsnius, valdyti savo profilį ir dar daug visko. Jeigu jau turite savo profilį, prisijunkite čia - kitu atveju užsiregistruokite jau dabar!

Close Open
Close Open

Malinezija letai plaukioja

• Prašome prisijungti, kad galėtumėte parašyti atsakymą
Temoje atsakymų: 7

• Svečias
  • Kartu nuo --
Sveiki priesh beveik 3 dienas mano malinezija eme labai letai plaukioti, sleptis kampe ir shiek tiek blankesne tapo. Kai maitinu tai ji lyg ir bando imti i burna - bet daugiau ishspjauna nei suvalgo.[frown] jau siandie bishki atkuto ir labiau bendrauja su kitais, bet dar laikosi pazemej. Gal kas patarti ka galit?

• Svečias
  • Kartu nuo --
Is tiek pateiktos informacijs, labai sunku nustatyti ar jai isvis kas nors yra ar ne. Reiketu pasidometi, kaip uzduoti klausimus, tada realu sulaukti ir atsakymo. [confused]

• Svečias
  • Kartu nuo --
mano akvos talpa 126l, ten gyvena 3 Otocinclus affinis siurblikai, 4 malinezijos 2 gaideliai vienas vyresnis kitas jaunesnis , viena vishtelė ir 3 guramiai bei viena makropode ir 1 danija.Filtras Fan3 bei shildytuvas jager 125W kazkoks :) neseniai uzsilenke vienas siurbliukas, o ant kitu dvieju baltos dėmelės matosi.akva apsodinta.

• Svečias
  • Kartu nuo --
Galimas variantas, kad kazkokiam tavo akvariumo gyventojui tavo molinezija nepatiko :) Gal ka nesenai isigijai ir tuomet tai pamatei? Ar siaip visos zuvys senos koleges :D ir nei is sio nei is to tai pasidare? P.S. Kaip tai 1 danija? Juk jos burines zuvys. Cia nelabai gerai nusizudys gi ji :(

• Svečias
  • Kartu nuo --
nesamone, mano danija varineja sau kitas zuvis ir be problemu karaliauja. per klaida man ja maishiukin mestelejo :) Taip buvau igijusi nauju zuvu, visko gali buti. Dabar jau Malinezija ramiai plaukioja atsigavo ir kitas net zuvis gainioja.

• Svečias
  • Kartu nuo --
Tuomet viskas susitvarke :) O del danijos, tai samone jos burines zuvys ir tiek, bet jeigu jei gerai tada gerai :D

• Svečias
  • Kartu nuo --
Ta danija plaukiojo tarp guramiu viena ir ash kai parsigabenau pirma partija -t.y. dvi malinezijas, viena gurami ish danijos akvos, gaideli bei makropode su siurbliukais jie puikiai susidraugavo ir danija dar kitas zuveles gainiojo, ka ir dabar nenustodama daro :)[grin]

• Svečias
  • Kartu nuo --
Va - zuvytes bishki apsirgusios buvo ta liga kur balti tashkeliai ir vis del to mano malinezija padvese :(