Peršokti prie turinio

Akvariumų forumas | Sveiki atvykę!
Kaip pastebėjote iš puslapio pavadinimo, šis projektas skirtas visiems, besidomintiems akvariumininkyste - tiek gėlavandene, tiek ir jūrine. AQUARIUM.LT sukurtas, gyvena ir auga savo lankytojų "aqua-ligonių" pagalba. Jūs visada laukiami ir galite prisidėti prie forumo gyvenimo, pasidalinti savo patirtimi, nuomone. Nepriklausomai nuo to, ar Jūs tik svajojate apie akvariumą, ar Jūs turite jų 28 vnt. jau 60 metų, šis forumas Jums atvertas. Savo patirtimi galite pasidalinti rašydami straipsnius bei dalyvaudami forume. Iškilus klausimams ar nesusipratimams, kreipkitės į pačius aktyviausius. Tad "aqua-ligoniai" visų Lietuvos kraštų, junkitės!
Užsiregistruokite, kad galėtumet naudotis visais puslapio ištekliais: rašyti į forumą, vertinti kitus forumo dalyvius, naudotis asmeninėmis žinutėmis, keisti savo būseną, rašyti bei skaityti straipsnius, valdyti savo profilį ir dar daug visko. Jeigu jau turite savo profilį, prisijunkite čia - kitu atveju užsiregistruokite jau dabar!

Close Open
Close Open

PADEKIT PRASOM !

• Prašome prisijungti, kad galėtumėte parašyti atsakymą
Temoje atsakymų: 7

• Svečias
  • Kartu nuo --
Reikia pagalbos! Mano akve yra gupiju, trintuku, gaidelis, ir pora tokiu unguriuku nzn. kaip jie vadinasi., jie tokie sviesus, su ilgom nosem. Viena ryta pamaciau, kad beveik visoms gupijoms apkandziotos uodegos, o gaideliui beveik visas apatinis peliakas. Paklausiau zoo parde apie tuos unguriukus, sako taikus atseit. Gal kas zino kamie delo. ir ka reiketu permest  i kita akva. Labai prasau padekit [confused][frown]

Absurdas

Absurdas

Dažnas dalyvis

• Vartotojas
  • AkisAkisAkis
  • Kartu nuo --
  • Amžius: 43
Tavo "unguriukai" - makrognatai. Jie to padaryt negalejo. Greiciausiai gaidelis apdraske gupijas ir pats siak tiek gavo, arba apsidraske i koki dirbtini kruma ar pan.

• Svečias
  • Kartu nuo --
makrognatai dugninės žuvytės,taip kad tikrai greičiausiai čia pasidarbavo gaidelis,tik neaišku nuo ko jis pats gavo[confused]

• Svečias
  • Kartu nuo --
manyciau cia gaidelio darbas, nes labai jau jis "pavydi" kitoms zuvims ilgu peleku.

• Svečias
  • Kartu nuo --
nu as pritariu PUU man nes ir man tep buvo[frown][grin]

• Svečias
  • Kartu nuo --
Labai aciu visiems uz info. gaila tik, kad buvo akvariumas su labai graziom gupijom ir gaiduku, o daba ten liko tik gupiju nuograuzos [frown]

Gintaras_Klimaitis

Gintaras_Klimaitis

Ekspertas

• VIP
  • AkisAkisAkisAkisAkisAkisAkisAkis
  • Kartu nuo 2002-Bal-03
  • Amžius: 63
Gupijos ir gaidys-idijotiskiausias derinys[wink] Bet jei ir gaidzio pelekai aptriuse,priezasciu reiketu ieskoti ligu sarasuose[wink]

• Svečias
  • Kartu nuo --
na nzn. raso taikus. ir kikoi gaidelis kartu su gupkem plaukioja. pas jos viskas ok. daba isemiau tos unguriukus. nes kita ryta viena gupke plaukiojo isvis be uodego! tokio as da nemaciau ! ne tai, kad apkandziotas, o kaip juo ten ir nebuvo. Tiesa vienas is tu mano unguriu gan didelis apie 13 cm. manau juo darbas[mad][confused][confused][cry]