Kaip pastebėjote iš puslapio pavadinimo, šis projektas skirtas visiems, besidomintiems akvariumininkyste - tiek gėlavandene, tiek ir jūrine. AQUARIUM.LT sukurtas, gyvena ir auga savo lankytojų "aqua-ligonių" pagalba. Jūs visada laukiami ir galite prisidėti prie forumo gyvenimo, pasidalinti savo patirtimi, nuomone. Nepriklausomai nuo to, ar Jūs tik svajojate apie akvariumą, ar Jūs turite jų 28 vnt. jau 60 metų, šis forumas Jums atvertas. Savo patirtimi galite pasidalinti rašydami straipsnius bei dalyvaudami forume. Iškilus klausimams ar nesusipratimams, kreipkitės į pačius aktyviausius. Tad "aqua-ligoniai" visų Lietuvos kraštų, junkitės!
Užsiregistruokite, kad galėtumet naudotis visais puslapio ištekliais: rašyti į forumą, vertinti kitus forumo dalyvius, naudotis asmeninėmis žinutėmis, keisti savo būseną, rašyti bei skaityti straipsnius, valdyti savo profilį ir dar daug visko. Jeigu jau turite savo profilį, prisijunkite čia - kitu atveju užsiregistruokite jau dabar!

Filtrai
Parašyta 2017 Sau 02 - 09:43

Šis filtras JBL Crystal profi 1501e mano galva stipriai per silpnas jūsų akvai. Jis geriausiu atveju tinkamas akvai iki 350 ltr. su nedidele bioapkrova. 500 ltr akvariumui aš statyčiau arba dar vieną tokį pat, arba keisčiau į kažką tokio kaip Fluval FX6, Eheim 2080 ar Aquael Unimax 700.
Parašyta 2017 Sau 26 - 15:10

Sveiki, nupirkau aquael midikani 800 filtrą, tačiau medijos sudėtos ir paveiksle pavaizduotos kažkaip nelogiškai,
1 keramika
2 zeolitas
3 sinteponas
4 kempinė
man atrodo, kad tai nesąmonė, taigi klausimas toks, kokiu eiliškumu pagal vandens tėkmę išoriniame filtre turi būti filtravimo elementai ?
manau, kad turėtų būti taip
1 kempinė
2 keramika
3 zeolitas
4 sinteponas
ar teisingai galvoju , patarkite kaip turėtų būti.
Parašyta 2017 Sau 29 - 11:50

Šis filtras JBL Crystal profi 1501e mano galva stipriai per silpnas jūsų akvai. Jis geriausiu atveju tinkamas akvai iki 350 ltr. su nedidele bioapkrova. 500 ltr akvariumui aš statyčiau arba dar vieną tokį pat, arba keisčiau į kažką tokio kaip Fluval FX6, Eheim 2080 ar Aquael Unimax 700.
Parašyta 2017 Sau 29 - 12:15

Šį pranešimą redagavo Ohoho: 2017 Sau 29 - 17:05