fauna raudonieji neonai,stikliniai samukai,rodastomusai, denisolio barbusai, ancitrusai
fauna raudonieji neonai,stikliniai samukai,rodastomusai, denisolio barbusai, ancitrusai
Akva 2 metrai ilgio 1metras aukscio ir plocio 1 metras,pas mane jis jau 20 metu, visas is nerudijancio plieno tik priekije stiklas,tada nelabai kas tokio dydzio dare be remu,vien tik is stiklo.Filtras sumpas 100 litru,vandens akvariume kokia 200 litru bet pagal nuotaika galima ir daugiau prileisti,vanduo krenta an to per viduri akmens gaunasi kaip kriokliukas,prieziura minimali palyginus su akvariumais augaliniais tai galima sakyt isvis jokios.vandeni keiciu kas savaite,vanduo is krano.Projektui 3 metai.Papildomo drekinimo nera uztenka dregmes ir be jo.
Šį pranešimą redagavo jrt: 2016 Grd 27 - 17:28
Na tiesiog super. Ar ten kairėje anubias coffeefolia matosi (raudoni lapai)?
Manau kad dar tiktų anubias nana var. petite. Tiktų ir po vandeniu ir virš. Smulkumas gražiai žiūrėtųsi.
Būtų labai įdomu gyvai pamaty
Jokiu probleu,busi alytuj uzsuk pazesi.Del tu raudonu ziedu su baltais biski ne i tema jie bet atrodo kaip tikri ten plasmasinei.Ieskau kazko kas augtu raudonos spalvos.
va mano akvariumo 20 metu istorija neturiu tik pacios pirmos versijos foto,tada buvo astronautai ,arovana samai dideli.
Dėl raudonų žiedų, tai pabandyk įkišti Anturių. Jų yra įvairių atspalvių, o ir žiedai savo dydžiu varijuoja. Pakankamai nelepus augalas, o ir surasti gali beveik kiekvienoje kambarinių gėlių parduotuvėje. gali dar taip pat bandyti ieškoti įvairiaspalvių kalijų jos taip pat pelkiniai augalai ir patinka kai aplinka "šlapia", tik jokiu būdu ne po vandeniu. Dar ilgai spalvą laiko bromelijos, kurioms taip pat tokios sąlygos patinka. Šiuo metų laiku jų taip pat surasi beveik kiekvienoje kambarinių augalų parduotuvėje.
Na nerūdijančio plieno 5cm kampuotis jau rimtas reikalas ir aš abejoju ar ten bus skersiniai. O jei dar kampuotis kokių 2,5ar 3 cm storio...
Galima sakyt amžinas akvariumas, stiklai susibraižė išėmei pakeitei ir toliau tarnaus. O tokiam dideliam akvariumui ir tas įrėminimas atrodo visai neblogai, o jei dar nupoliravus ir šiuolaikiniame interjere geria atrodytų.