Peršokti prie turinio

Akvariumų forumas | Sveiki atvykę!
Kaip pastebėjote iš puslapio pavadinimo, šis projektas skirtas visiems, besidomintiems akvariumininkyste - tiek gėlavandene, tiek ir jūrine. AQUARIUM.LT sukurtas, gyvena ir auga savo lankytojų "aqua-ligonių" pagalba. Jūs visada laukiami ir galite prisidėti prie forumo gyvenimo, pasidalinti savo patirtimi, nuomone. Nepriklausomai nuo to, ar Jūs tik svajojate apie akvariumą, ar Jūs turite jų 28 vnt. jau 60 metų, šis forumas Jums atvertas. Savo patirtimi galite pasidalinti rašydami straipsnius bei dalyvaudami forume. Iškilus klausimams ar nesusipratimams, kreipkitės į pačius aktyviausius. Tad "aqua-ligoniai" visų Lietuvos kraštų, junkitės!
Užsiregistruokite, kad galėtumet naudotis visais puslapio ištekliais: rašyti į forumą, vertinti kitus forumo dalyvius, naudotis asmeninėmis žinutėmis, keisti savo būseną, rašyti bei skaityti straipsnius, valdyti savo profilį ir dar daug visko. Jeigu jau turite savo profilį, prisijunkite čia - kitu atveju užsiregistruokite jau dabar!

Close Open
Close Open
Nuotrauka

Kodėl ''mirė'' Šis Puikus Forumas?

• Prašome prisijungti, kad galėtumėte parašyti atsakymą
Temoje atsakymų: 23

Devymtreciu

Devymtreciu

Naujokas

• Vartotojas
  • Akis
  • Kartu nuo 2016-Spa-09
  • Amžius: 29

sveiki, nesuprantu kur dingo visi nariai? ar nustojo žmonės žuvis auginti ir akvariumais domėtis? ar visi kažkur persikėlė? gal i Facebook? bet kad ten "aquariumas mano hobis" grupėje irgi pasyviai žmonės informacija keičiasi, prieš 3-4 metus nespėdavau temu su aktualia informacija sekti, o dabar forumas tiesiog apmires, kur visi bendrauja šiandien? :)

Šį pranešimą redagavo Devymtreciu: 2016 Spa 18 - 23:14

lakmusas

lakmusas

Dažnas dalyvis

• Vartotojas
  • AkisAkisAkis
  • Kartu nuo 2007-Kov-19
  • Amžius: 16
Nezinau, ir man gaila... Man susidare toks vaizdas kad po puslapio atnaujinimo jis tapo nepatogus...

Devymtreciu

Devymtreciu

Naujokas

• Vartotojas
  • Akis
  • Kartu nuo 2016-Spa-09
Ji atnaujino kaip suprantu ne be reikalo, o dėl to jog senoji versija striginėdavo? Kaip bebutu tikrai apmaudu jog nariai apleido tokį seną ir informatyvų forumą, kažkokiu būdu reikia jį "atgaivinti" nes čia mano nuomone iš tų variantų kai senas geras daigtas geriau už visus "facebook" :D

BigBug

BigBug

Dažnas dalyvis

• Vartotojas
  • AkisAkisAkis
  • Kartu nuo 2011-Lie-12
  • Amžius: 11

Nebeliko išmintingų senolių kurie tempdavo forumą.

Dydya

Dydya

Naujokas

• Vartotojas
  • Akis
  • Kartu nuo 2014-Vas-06

visi mire

Darius

Darius

Dažnas dalyvis

• Vartotojas
  • AkisAkisAkis
  • Kartu nuo 2007-Rgs-02
  • Amžius: 51

O Dydya, simtas metu.

www.afrikos-ciklidai.com & www.aquariumshop.ca

Dydya

Dydya

Naujokas

• Vartotojas
  • Akis
  • Kartu nuo 2014-Vas-06

500 )))) skaityt dar kartais skaitau... 

addinice

addinice

Dažnas dalyvis

• Vartotojas
  • AkisAkisAkis
  • Kartu nuo 2009-Spa-22
  • Amžius: 37

Nu tikrai apmaudu, kad tokia situacija forume..

Nenusimink, nes net jei tave suvalge tu vis dar turi du isejimus.. ;)

markox

markox

Dažnas dalyvis

• Vartotojas
  • AkisAkisAkis
  • Kartu nuo 2008-Sau-14
  • Amžius: 45
Miro, nes nėra kam vežti.
O tuo rupinasi savininkai......
Būk greitas klausytis, bet lėtas atsakyti. Žmogaus liežuvis- jo pražūtis.

Obuoliuactas

Obuoliuactas

Senbuvis

• Vartotojas
  • AkisAkisAkisAkisAkis
  • Kartu nuo 2010-Bir-29
  • Amžius: 37

Aš ir iš pagarbos  užeinu čia laiks nuo laiko, kadangi čia mano akvariumo ABC...gyvenimas verda FB ir skeiperių puslapyje. Nėra naujų išprotėjusių narių, kuriems viskas įdomu ir puslapio šeiminkai, ir tvarkos prižiūrėtojai absoliučiai nesuinteresuoti kelti naujienų, bei šviesti liaudies, tokiu būdu bandant prikelti iš mirties taško šį puslapį.

Devymtreciu

Devymtreciu

Naujokas

• Vartotojas
  • Akis
  • Kartu nuo 2016-Spa-09

Na aš stengsiuos bent šiek tiek praklibint šita forumą  :D  jei kas matys kokia tema prašom pasidalint patirtim  ;)  :D  gal po truputi gryž i aukso amžiu, nes informacijos šitam forume daugiausia turbut  :) tai tik reikia ja karts nuo karto atnaujint, padiskutuot apie naujoves :)

Daynewss

Daynewss

Dažnas dalyvis

• Vartotojas
  • AkisAkisAkis
  • Kartu nuo 2012-Kov-04
  • Amžius: 39

Man tai susidaro toks įspūdis, kad nėra naujokų. Ta prasme, tokių, kurie labai domėtųsi. Nėra klausimų - nėra ir atsakymų. Įdomu kokia paros apsilankymų statistika?

gede

gede

Dažnas dalyvis

• Vartotojas
  • AkisAkisAkis
  • Kartu nuo 2007-Lie-24
  • Amžius: 50

"Miršta" ne tik šis forumas, įvairių sričių forumuose pastebiu tik minimalų "judesį", kitavertus, informacija juk yra, paieškos veikia, apie ką diskutuoti, jei jau viskas parašyta, ir ne kartą, kas aqua forumuose dar keičiasi, tai temos, kur narių bliūdų nuotraukos keliamos, ten stabiliai pažiopsau

mazazuvele

mazazuvele

Naujokas

• Vartotojas
  • Akis
  • Kartu nuo 2016-Grd-11
  • Amžius: 62

skaitau pakankamai daznai (beveik viska perskaiciau nuo pradziu)  nesijungiu i pokalbius nes neseniai pradejau dometis ir nekazka ismanau :) visada laukiu nauju diskusiju :)

knocker

knocker

Senbuvis

• Vartotojas
  • AkisAkisAkisAkisAkis
  • Kartu nuo --
  • Amžius: 46
Na jei visi lauksim kol kažkas pradės rašyti, tai gali užtrukti tas laukimas...

gede

gede

Dažnas dalyvis

• Vartotojas
  • AkisAkisAkis
  • Kartu nuo 2007-Lie-24
  • Amžius: 50

Na jei visi lauksim kol kažkas pradės rašyti, tai gali užtrukti tas laukimas...

Tas tiesa, kitavertus, tokių atsakymų(kaip tavo paskutiniai šiomis dienomis) jau neteko skaityti gal nuo tų laikų, kai egzistavo pirmasis akvariumo forumas, kuris buvo ant tiek rimtas, kad jame net šypsenėlės neegzistavo, pameni? ecka, Lina, Gintaras Klimaitis, jame Sigitas(berods buvo adminas, jei neklystu), dar nemažai kitų, bet nick-ų nebepamenu, ten jeigu kas ir leptelėdavo,kokia pievą, "vilkai" sykiu į vietą statydavo, paskui su laiku, gal jiems pabodo klavas barškinti, gal emigravo, (anas forumas jau senai ata), o kituose likusiuose, jaunimėlis, pradėjo šieną ravėti, tai paskaičius, net baisu įsiterpti, nes pagalvoji, kad esi jau nupušes senas kelmas ir jau nieko neberauki šiais IT laikais :)  

Šį pranešimą redagavo gede: 2017 Sau 05 - 12:17

knocker

knocker

Senbuvis

• Vartotojas
  • AkisAkisAkisAkisAkis
  • Kartu nuo --
  • Amžius: 46

Seną gvardiją Liną, Ecka mačiau prieš metus. Gintarą praeitą savaitę. Tiesa pasakius ir kitų sutinku kartas nuo karto. Pabendraujame gyvai. Tik tiek kad žmonės užsisukę savo veiklose ir forumuose nelabai ir tesilanko...

Ir daugiau čia tų žmonių buvo, tiksliau yra bet ne forume...

Aš pats vis kartas nuo karto užsuku. Šis formas man buvo turbūt pirmasis akvariuminis forumas kuriame pradėjau rašyti (tai dar buvo prieš tai kol 2007 pakeitė forumo "varikliuką", todėl pas pane prie profilio ir nerodo registracijos datos :)

Rašau paskutiniu metu irgi mažai, seku realiai dar porą forumų bet jū pavadinimų minėti negaliu dėl šio forumo taisyklių. 

Paskutinius metus šiame forume buvo pasidaręs grynas šiukšlynas ir tuomet pasikeitė valdžia. Atėjo nauji forumo savininkai norėjo įvesti šiokią tokią tvarką. O kas gavosi... rezultatai matosi dabar. Aišku jokiu būdu negalėjo likti taip kaip buvo, bet gavau daug nusiskundimų ir girdėjau gana negražių dalykų kas vyko iš admin pusės. To patvirtinti nei paneigti negaliu, nes pats nesusidūriau, o modu patapau būtent per tą kritinį laikotarpį, paprašius vieno iš adminų. 

Na kiekvienas mes ne jaunyn einame, bet man naujovės patinka, taigi vis stengiuosi laikas nuo laiko ką nors parašinėti.

bdh216

bdh216

Dažnas dalyvis

• Vartotojas
  • AkisAkisAkis
  • Kartu nuo 2007-Rgs-18
  • Amžius: 45

gaila sito buvusio gero forumo, daug info gaves is cia, o dbr tik merdi jis. Jokiu skelbimu nera. Budavo pilnas skiltis. Jis mano akimis zlugo po atsinaujinimo.

žmogaus galimybės beribės . . .

Daynewss

Daynewss

Dažnas dalyvis

• Vartotojas
  • AkisAkisAkis
  • Kartu nuo 2012-Kov-04
  • Amžius: 39

O kaip atnaujinimas gali sužlugdyti forumą?

Tiesiog tokie laikai atėjo. Jei kas nors kam nors neaišku, tai paklausia ir viso gero. Čia ne atnaujinimas kaltas, labiau vartojimo "kultūrą" ir Facebook kaltinčiau :)

arunas1974

arunas1974

Dažnas dalyvis

• Vartotojas
  • AkisAkisAkis
  • Kartu nuo 2008-Sau-30
  • Amžius: 49

Na jei palygintumėm, tai visi lietuviški forumai daugiau ar mažiau primirę. Asmeniškai man po atnaujinimo šiame forume matau vieną minusą, tai skelbimų galiojimas tam tikrą laiką. Suprantu, kad greičiausiai tas buvo daroma tam, kad išvengt žinučių kas antrą dieną(ir maždaug tokių kaip "up", "aktualu" ir t.t.) bet tarkim žmogui ieškančiam kažkokio daikto (žuvies, augalo ar kažkokios įrangos) nelieka galimybės matyti senų skelbimų. O dauguma auginančių augalus, žuvis jų turi tikrai ne dvi savaites, o pastoviai. Galų gale kažkam parduodamo daikto gali reikt savaitę po skelbimo galiojimo. O naują skelbimą nebūtinai deda kas dvi savaites. Taigi kažkas kažko ieškantys galbūt galėtų rasti ir senesniuose nei dvi savaitės skelbimuose. O dažnų žinučių rašinėtojams gal galima būtų uždėt kažkokį apribojimą, na tarkim naujint žinutę ne anksčiau kaip po dviejų savaičių. Nebent severio galingumai neleidžia ilgai daug infomacijos laikyti, ne kompiuteristas esu tai nevisai suprantu šiuos dalykus. Bet gal moderatoriai galėtų pagalvot apie tokį dalyką, o gal tada ir puslapio lankomumas padidėtų...