Peršokti prie turinio

Akvariumų forumas | Sveiki atvykę!
Kaip pastebėjote iš puslapio pavadinimo, šis projektas skirtas visiems, besidomintiems akvariumininkyste - tiek gėlavandene, tiek ir jūrine. AQUARIUM.LT sukurtas, gyvena ir auga savo lankytojų "aqua-ligonių" pagalba. Jūs visada laukiami ir galite prisidėti prie forumo gyvenimo, pasidalinti savo patirtimi, nuomone. Nepriklausomai nuo to, ar Jūs tik svajojate apie akvariumą, ar Jūs turite jų 28 vnt. jau 60 metų, šis forumas Jums atvertas. Savo patirtimi galite pasidalinti rašydami straipsnius bei dalyvaudami forume. Iškilus klausimams ar nesusipratimams, kreipkitės į pačius aktyviausius. Tad "aqua-ligoniai" visų Lietuvos kraštų, junkitės!
Užsiregistruokite, kad galėtumet naudotis visais puslapio ištekliais: rašyti į forumą, vertinti kitus forumo dalyvius, naudotis asmeninėmis žinutėmis, keisti savo būseną, rašyti bei skaityti straipsnius, valdyti savo profilį ir dar daug visko. Jeigu jau turite savo profilį, prisijunkite čia - kitu atveju užsiregistruokite jau dabar!

Close Open
Close Open
Nuotrauka

72L Akvariumas - Įrengimas !

• Prašome prisijungti, kad galėtumėte parašyti atsakymą
Temoje atsakymų: 7

_-Akva-_

_-Akva-_

Naujokas

• Vartotojas
  • Akis
  • Kartu nuo 2016-Rgs-12
  • Amžius: 23
Sveiki!
Turiu aš 72l akvariumą,esu nusipirkęs filtra.Kolkas dar jo nenaudoju,nes žadu leisti lialiusus ir kitas taikias žuvis,bet prieš tai noriu pasiklausti.
Kas dar yra būtina šiam 72l akvariumui?
Skaičiau apie tikrus augalus ir manau , kad man pačiam bus sunku juos pasodinti ir išauginti.Ir gal žinot su kuo nuvalyti pridžiuvusias apnašas ant akvariumo viršaus?

Obuoliuactas

Obuoliuactas

Senbuvis

• Vartotojas
  • AkisAkisAkisAkisAkis
  • Kartu nuo 2010-Bir-29
  • Amžius: 37

Sveikas. Tai be filtro dar reikia šildytuvo, grunto ir daug maž viskas. Su augalais paprasta yra, jie patys auga :) Sukiši į gruntą kiek pirštai lenda ir tada trukteli į viršų. Grunto 5cm panašiai reikia užpilti. Jeigu apnašos baltos tai su actu, jei dumblis su magnetine kortele ;)

Daynewss

Daynewss

Dažnas dalyvis

• Vartotojas
  • AkisAkisAkis
  • Kartu nuo 2012-Kov-04
  • Amžius: 39

Dar oro kompresorius nepamaišytų.

Dugno nusiurbėjas, kibiras arba/ir žarna su atgaliu, kad žuvų neįtrauktų, ir taip be galo, be krašto :)

O šiaip noro.

_-Akva-_

_-Akva-_

Naujokas

• Vartotojas
  • Akis
  • Kartu nuo 2016-Rgs-12
Dugno nusiurbėją turiu . Tai augalus galima įsigyti „kika“ parduotuvėse?Trašų turbūt taip pat reiks...
Dėkui už atsakymus :)

_-Akva-_

_-Akva-_

Naujokas

• Vartotojas
  • Akis
  • Kartu nuo 2016-Rgs-12
Beje mano filtras „Fan filter 1 plus" aquael,tai aš nežinau ar jis atlieka kokių papildomų funkcijų . Reikia filtrą praplauti ? Ir kaip dažnai?

Obuoliuactas

Obuoliuactas

Senbuvis

• Vartotojas
  • AkisAkisAkisAkisAkis
  • Kartu nuo 2010-Bir-29
  • Amžius: 37

Šis filtras ir aeratoriaus funkciją turi pajungus žarnelę pučia burbulus :) Prieš naudojant praplauk, o dažnumas nereikia persistenkti ir nereikai išplauti jo kaip kokios baltos staltiesės, akvariumo vandenyje arba po čiaupu ne karštame vandenyje praskalauti, išspausti keletą kartų ir viskas ;)

P.S Aš į mėnesį ar kelis mėnesius kartą tą daryčiau

Šį pranešimą redagavo Obuoliuactas: 2016 Rgs 13 - 15:58

_-Akva-_

_-Akva-_

Naujokas

• Vartotojas
  • Akis
  • Kartu nuo 2016-Rgs-12
Ačiū :)

Obuoliuactas

Obuoliuactas