Peršokti prie turinio

Akvariumų forumas | Sveiki atvykę!
Kaip pastebėjote iš puslapio pavadinimo, šis projektas skirtas visiems, besidomintiems akvariumininkyste - tiek gėlavandene, tiek ir jūrine. AQUARIUM.LT sukurtas, gyvena ir auga savo lankytojų "aqua-ligonių" pagalba. Jūs visada laukiami ir galite prisidėti prie forumo gyvenimo, pasidalinti savo patirtimi, nuomone. Nepriklausomai nuo to, ar Jūs tik svajojate apie akvariumą, ar Jūs turite jų 28 vnt. jau 60 metų, šis forumas Jums atvertas. Savo patirtimi galite pasidalinti rašydami straipsnius bei dalyvaudami forume. Iškilus klausimams ar nesusipratimams, kreipkitės į pačius aktyviausius. Tad "aqua-ligoniai" visų Lietuvos kraštų, junkitės!
Užsiregistruokite, kad galėtumet naudotis visais puslapio ištekliais: rašyti į forumą, vertinti kitus forumo dalyvius, naudotis asmeninėmis žinutėmis, keisti savo būseną, rašyti bei skaityti straipsnius, valdyti savo profilį ir dar daug visko. Jeigu jau turite savo profilį, prisijunkite čia - kitu atveju užsiregistruokite jau dabar!

Close Open
Close Open
Nuotrauka

100 Litru Akva

• Prašome prisijungti, kad galėtumėte parašyti atsakymą
Temoje atsakymų: 6

Vladislav

Vladislav

Naujokas

• Vartotojas
  • Akis
  • Kartu nuo 2016-Vas-04
  • Amžius: 33
Gal kas gali pasakit kek zuviciu venetu galiu laikit akvariume noriu laikit gupijas neonkes ir danio bendras skaicius koksai galimas siu zuviciu?

Obuoliuactas

Obuoliuactas

Senbuvis

• Vartotojas
  • AkisAkisAkisAkisAkis
  • Kartu nuo 2010-Bir-29
  • Amžius: 37

Sunkoka atsakyt, jei  filtracija bus gera, vandens keitimai kas savaite 50 ir daugiau procentų, leisčiau 50vnt tokių kaip neonų. Šiaip reiktų stebėti vandens parametrus(amonjakas, amonis, nitritai, nitratai), nusiperkant šiuos testus.

e2110

e2110

Dažnas dalyvis

• VIP
  • AkisAkisAkis
  • Kartu nuo 2008-Rgs-15
  • Amžius: 41

Filtracija gera, reiškia, kad filtras turėtų būt kokiam 300 litrų akvariumui.

Vladislav

Vladislav

Naujokas

• Vartotojas
  • Akis
  • Kartu nuo 2016-Vas-04
Filtra nupirkau isorini kaip jus ir pataret man jbl cristalprofi e 701

e2110

e2110

Dažnas dalyvis

• VIP
  • AkisAkisAkis
  • Kartu nuo 2008-Rgs-15
  • Amžius: 41

Šaunu, duokit jam padirbt kokį mėnesį kartu su esamu filtru ir tada leiskit naujas žuvis. Aš būčiau 901 tokiam tūriui pirkęs, bet jau vėlu matyt.

Vladislav

Vladislav

Naujokas

• Vartotojas
  • Akis
  • Kartu nuo 2016-Vas-04
Siata tai man nereikeja sena filtra isemimet? As isemes sena filtra ir pas mane degone eina tik su isoriniu , reikia ta sena idet irgi?

Obuoliuactas

Obuoliuactas

Senbuvis

• Vartotojas
  • AkisAkisAkisAkisAkis
  • Kartu nuo 2010-Bir-29
  • Amžius: 37

Edvinas turėjo omenyje, kad leisti padirbti naujajam filtrui, tam, kad jis užsikurtų, aspigyventų bio užpilduose "gerosios bakterijos", kadangi suleidus daug žuvų filtras nespės tvarkytis su tokia bio apkrova. Tai čia lengviausias kelias kaip užtikrinti/ neišmušti  azoto (nitro) ciklą.