Sveiki,
Esu siam forume visiskai naujoke, todel nepykit jei pasikartosiu ar klausimukai nelabai profesionalus bus:) uz kantrybe is anksto dekui
Reikaliukas toks. Jau apie metus turiu 200l akva su visu inventoriumi; su zuvytem jokiu problemu neapturejau. Dabar turiu jau 20 dienu molinezijos mailiuka, kuris gyvena tinkliuko nersykloj bendrame akva. Noriu juos iskraustyti i nauja rezidencija. jau turiu nauja 40 l akva su iranga (sildytuvas, filtras, lempa). Labai noreciau patarimo, kaip ji man paruosti atsikraustymui. dar pora savaiciu galima palaukt - bet ilgiau jau neiseis, nes bus nauju mailiuku )
Tai klausimelis butu toks: kaip man senasis akva gali pasitarnauti startuojant nauja? Ar gal juo visai nesinaudot.. (augalu nezadu kolkas sodinti). Gavau patarimu nupilti koki 20l seno akva vandens i nauja, dapilti kriaukles vandens ir sildytuva palikt su nauju filtru kelias paras..patare zuvis kelias perkelti "laikinai pagyvent".. dar patare sena filtra pajungti is ano akvos.. matot ana akva startuot man padejo profesionalas tai nebuvo bedu, taciau dabar nebera tokios galimybes.. labai nenoriu per nemoksiskuma savo mazuju molyciu nuzudyt, nes cia mano pirmieji mazyliai
Patarkit profai, kaip man cia susitvarkyt viska tinkamai:)