Peršokti prie turinio

Akvariumų forumas | Sveiki atvykę!
Kaip pastebėjote iš puslapio pavadinimo, šis projektas skirtas visiems, besidomintiems akvariumininkyste - tiek gėlavandene, tiek ir jūrine. AQUARIUM.LT sukurtas, gyvena ir auga savo lankytojų "aqua-ligonių" pagalba. Jūs visada laukiami ir galite prisidėti prie forumo gyvenimo, pasidalinti savo patirtimi, nuomone. Nepriklausomai nuo to, ar Jūs tik svajojate apie akvariumą, ar Jūs turite jų 28 vnt. jau 60 metų, šis forumas Jums atvertas. Savo patirtimi galite pasidalinti rašydami straipsnius bei dalyvaudami forume. Iškilus klausimams ar nesusipratimams, kreipkitės į pačius aktyviausius. Tad "aqua-ligoniai" visų Lietuvos kraštų, junkitės!
Užsiregistruokite, kad galėtumet naudotis visais puslapio ištekliais: rašyti į forumą, vertinti kitus forumo dalyvius, naudotis asmeninėmis žinutėmis, keisti savo būseną, rašyti bei skaityti straipsnius, valdyti savo profilį ir dar daug visko. Jeigu jau turite savo profilį, prisijunkite čia - kitu atveju užsiregistruokite jau dabar!

Close Open
Close Open
Nuotrauka

Ancitrusai Išneršė

- - - - -

• Prašome prisijungti, kad galėtumėte parašyti atsakymą
Temoje atsakymų: 4

aivaras14

aivaras14

Naujokas

• Vartotojas
  • Akis
  • Kartu nuo 2014-Kov-12

Sveiki, vakar išneršė ancitrusai (juodas patinas ir raudona patelė)dabar patinas saugo ikrus ,,puodynėje'' . Ar, kai išsiris reikia atskirti į neršyklą? Pas mane be šių ancistrusų yra gupijų, pecilijų suaugusių, 3 rasboros, 4 corydorai ir 3 neonai. Ačiū už atsakymą.

Šį pranešimą redagavo aivaras14: 2015 Lap 11 - 20:19

Lora

Lora

Dažnas dalyvis

• Vartotojas
  • AkisAkisAkis
  • Kartu nuo --
  • Amžius: 50

nereikia

Tokia mano nuomonė, ir aš jai pritariu. / public.fotki.Lora

Nuotrauka

aivaras14

aivaras14

Naujokas

• Vartotojas
  • Akis
  • Kartu nuo 2014-Kov-12

Kitos mano išvardintos žuvys nesuės lervučių kai išsiris? Ačiū už atsakymą.

arvydas.

arvydas.

Naujokas

• Vartotojas
  • Akis
  • Kartu nuo 2014-Bal-01
  • Amžius: 63

Kitos mano išvardintos žuvys nesuės lervučių kai išsiris? Ačiū už atsakymą.

Labai geras ir operatyvus forumas! Dar nesuede? Tai tada turbut ir nebesues, bet vis tiek patarciau atskirt. Jusu zuvytes taikios, bet kai pries nosi maskatuojasi skaniukas - net kulturingas rotveileris nesusilaikytu neparagaves :)

O kitas dalykas - ancitruso gan kieta mesyte :D

aivaras14

aivaras14

Naujokas

• Vartotojas
  • Akis
  • Kartu nuo 2014-Kov-12

. oi

Šį pranešimą redagavo aivaras14: 2017 Sau 31 - 21:59