Nukrito daugiau nei viena žuvelė išskyrus pučius.
Jei dėl priežiūros, tai vanduo keičiamas kas savaitę +/- 2 dienas, pragyveno daugiau nei metus ir...
Kame bėda?
Pridėtas failas(-ai)
Šį pranešimą redagavo asciavadas: 2015 Lap 08 - 22:23
Šį pranešimą redagavo asciavadas: 2015 Lap 08 - 22:23
Tame ir reikalas kad nieko, įprastinė kasdienė rutiną.
Lavoneliu neapziurejot? Ten slypi atsakymas!
Zinau, kad gupijos ir diskusai turi specifiniu ligu, bet daugiau nekazka galeciau pasakyt. Gal tiesiog senatve? ... Bet, kad 3 is karto... Keistoka.
Ketvirtas gyvas? Daugiau nieko blogo nesidaro?
Siaip turejo kazkas negero matytis jau is vakaro: ar tai plaukiojimas kitoks, ar ziaunos paraude, ar dar kas nors. Sunku speliot, bet turbut net nepastebejot.
O kokio nors veziuko ar vezliuko kartais nebuvo tam paciam bliude??
P.S. Is esmes ir pterikas galejo "pasidarbuot", tik jis pas jus dar labai mazas. Negi ir didelsni turit?
Šį pranešimą redagavo arvydas.: 2015 Lap 24 - 13:06
nu tik nereikia cia pteriko kaltint
Kodel? Zinoma as spelioju, bet gavosi taip, kad avansu palaikiau moderatoriu: is tokio aprasymo tikrai nekazka daugiau pribursi. O, kad za tak siebie 3 zuvytes per nakti uzsilenktu... nu taip nebuna. Kazkur yra/buvo priezastis; bet jeigu savininkas sako, kad prie vandens nagu nekiso... - mintys naturaliai nukrypsta i kitus akvariumo gyventojus Logiska??
Ha, del pteriku "geranoriskumo" tai atsargiai, atsargiai, panele!
per vos ne 40 metu neturiu tokios patirties,kad pterikai zuvis nugalabytu.Buna,jiems uzplaukimai del vietos stokos,uznervavimo,kad stumteli ar bando ciuptelet-bet tikrai neuzkankins triju zuvu,tuo labiau per karta...Kad negyvas zuvis pagrauzia-tai taip.
P.s -jei profili(mano) arvydas. perziuretumet atidziau-pamatytumet,kad ne panele cia raso.
Prielaidos tikslios nepadarysim kodel-galima ilga laika galvot,kad akvariume viskas gerai,kad rutina ir monotoniskumas islaiko viska reikalinguose remuose,bet viena diena susikaupe kazkokios blogybes gali islysti su dideliu trenksmu.
PANELE turejau paimt i kabutes! Bet po 12-o bokalo tampu issiblaskes. CIPRASAU, Aktinija! Priimk kaip komplimenta: esu beviltiskai senamadiskas, tai man panelytes vis dar patinka kur kas labiau negu "bernuzeliai"
Patirtis mano, sakykim, biski didesne, bet pteriku nesu turejes, tai tik is nuogirdu ir svetimu akvariumu leptelejau. Sitoj vietoj pripazistu, kad Tu labiau ismanusis. Matai, kad jie diena tinginiauja? O kas mato, ka jie veikia nakti???? (O juk butent nakti ir ivyko tragedija)! Vat taip!! Aisku, ten gali but dar ir ciklasomu, ir piraniju prileista, bet mes sito nezinom tai kliaujames ka savininkas sako ir kas fotkej matosis.
Pagaliau mudu cia tarpusavy riejames, o temos isteigejui giliai dzin. (Turbut net neperskaite atsakymu)
Logiskai panasiausia i temperaturini soka, bet gi nebuvo tokios info! Gal kokiu nors "pagerintoju" sliukstelejo? Gal CO sistema sugedo... Simtas visokiu versiju, bet kai apart "GELBEKIT!" nieko daugiau nera tai tik ir belieka is kavos tirsciu kaabalintis
na rietis tikrai nesiriejam
.
o va su paskutinemis dviem jusu eilutemis sutinku
... ir as su tamstyte esu linkes draugaut! Jei musimes,- laimetojo vis tiek nebus, o pralaimejusiu - daaaafigaaaa
Dar 2 savaites laisvo laiko turiu; pameginam atgaivint GERA foruma!! OK? PLYYYyyyzzzz