Kaip pastebėjote iš puslapio pavadinimo, šis projektas skirtas visiems, besidomintiems gėlavandene bei jūrine akvariumininkyste. AQUARIUM.LT forumas sukurtas, gyvena ir auga savo lankytojų "aqua-ligonių" pagalba. Jūs visada laukiami ir galite prisidėti prie forumo gyvenimo, pasidalinti savo patirtimi, nuomone. Nepriklausomai nuo to, ar Jūs tik svajojate apie jūrinį akvariumą, ar Jūs turite jų kelis, šis forumas Jums atvertas. Savo patirtimi galite pasidalinti rašydami straipsnius bei dalyvaudami forume. Iškilus klausimams ar nesusipratimams, kreipkitės i pačius aktyviausius. Tad "aqua-ligoniai" visų Lietuvos kraštų, junkitės!
Užsiregistruokite, kad galėtumet naudotis visais puslapio ištekliais: rašyti į forumą, vertinti kitus forumo dalyvius, naudotis asmeninėmis žinutėmis, keisti savo būseną, rašyti bei skaityti straipsnius, valdyti savo profilį ir dar daug visko. Jeigu jau turite savo profilį, prisijunkite čia - kitu atveju užsiregistruokite jau dabar!

Carbon Dosing
Parašyta 2015 Vas 22 - 11:42

Tiesa su all in one peletsais yra irgi savų niuansų.
O reaktorius recirkuliacinis būtų 10 balų.
Tik Egis neišduoda paslapčių, laiko patentavimui.
Tomai,viskas paprasta,kai isbandysiu ir suprasiu ,kad tai tikrai tas veikia ,tau tikrai isduosiu ta paslapti, kaip tas daroma,jei paciam dar reikes tos informacijos,gali buti kad tu dar greiciau viska isbandysi ir as pas tave prasysiu ,kad pasidalintum informacija
Parašyta 2015 Vas 22 - 12:13

Skimeri, kad viską isskimintu gerai. Tik nesuprantu
Ar antifosa skimeris isputins?
O dėl reaktoriaus net nežinau, ar verta gamintis ar ne.
Šiaip kopijuociau ta amerikonų reaktorių kur uzsukamas
Viršus, arba pirkti ir nesukti galvos, reikės parašyti ar siųstų ir kiek rublių.
Aš dar palaikysiu vodke kokį mėnesį , bet vilioja
All in one . Tik vėl krūva pinigų,,,,
Parašyta 2015 Vas 22 - 22:19

Jei teisingai supratau 1000ml ant 350 litrų vandens?
Tai kiek man reiktų, pas mane apie 1800ltr.
Ir kur tada tiki reaktorių išgauti, ir kaina kosminė!?
Parašyta 2015 Vas 22 - 23:04

Tai kad pas mane jinai ir taip neauga jau nežinau kiek laiko,O ka tu zadi zole naikinti????
Nors nitratai 10 kaip įkalta, po4 0,05, O vodkes 27 ml į parą kalu.
Akvoj nemažai žuvies ir koralu, jei dar dasides žuvies, koralai dar augs, tai kas tada bus. Reiks po bonke į parą!?
Parašyta 2015 Vas 23 - 15:30

Gal Fe trūksta, kad žolė neauga? Galima Fe2SO4 pavarvinti...
siaip zole turetu visko gauti is akvariumo vandens, jei dar pradeti kazka lasint ,kad augtu, tai susidaro toks vaizdelis kad ji nereikalinga nes be lasinimo neatlieka savo funkciju ,o nuo fe lasinimu gali pradet augt tas ko nepageidaujame,koralai is spalvotu labai greit gali pavirst zaliais
(cia siaip garsiai pamasciau)
Parašyta 2015 Vas 23 - 19:45

O kokie vandens rodmenys?tai reiktu siek tiek susirupint kodel ji neauga.....manyciau ji ir pasako neaugdama kad kazkas nera gerai.....pas mane irgi nemazai zuvu ir koralu bet zole auga kaip isprotejus
Pas mane iki vodkes irgi augo gerai, gal dar reiktų
Apšvietimo geresnio, stovi 40 w Svaikos led prozikas?
Arba nuo vodkes dozavimo,,,
Parašyta 2015 Vas 23 - 23:14

Tai aš irgi taip galvoju, bet yra.greiciausiai nuo vodkes,bet tada ir nitratu su fosfatais neturetu buti
Šiaip netgi nusinulinus turėtų po biski augti.
Prie nulio skaičiau , kad kažką lasina zolei augti, bet neatsimenu ką, lyg tai ne geleži.
Gal ta lempa lieva?! Gal pabandyti damest dar
Kokį kiniečių prozika?
Parašyta 2015 Vas 24 - 10:26

Prie nulio skaičiau , kad kažką lasina zolei augti, bet neatsimenu ką, lyg tai ne geleži.
kaip minejau anksciau,as asmeniskai nematau tikslo serti zole, zole turi ismaitinti akva jei taip nera, tai tada ji nereikalinga nes neatlieka savo funkciju
Šį pranešimą redagavo megis: 2015 Vas 24 - 10:27