Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į Jūrinių akvariumų forumas!
Kaip pastebėjote iš puslapio pavadinimo, šis projektas skirtas visiems, besidomintiems gėlavandene bei jūrine akvariumininkyste. AQUARIUM.LT forumas sukurtas, gyvena ir auga savo lankytojų "aqua-ligonių" pagalba. Jūs visada laukiami ir galite prisidėti prie forumo gyvenimo, pasidalinti savo patirtimi, nuomone. Nepriklausomai nuo to, ar Jūs tik svajojate apie jūrinį akvariumą, ar Jūs turite jų kelis, šis forumas Jums atvertas. Savo patirtimi galite pasidalinti rašydami straipsnius bei dalyvaudami forume. Iškilus klausimams ar nesusipratimams, kreipkitės i pačius aktyviausius. Tad "aqua-ligoniai" visų Lietuvos kraštų, junkitės!
Užsiregistruokite, kad galėtumet naudotis visais puslapio ištekliais: rašyti į forumą, vertinti kitus forumo dalyvius, naudotis asmeninėmis žinutėmis, keisti savo būseną, rašyti bei skaityti straipsnius, valdyti savo profilį ir dar daug visko. Jeigu jau turite savo profilį, prisijunkite čia - kitu atveju užsiregistruokite jau dabar!

Close Open
Close Open
Nuotrauka

Prasausi I Svecius ;-)

- - - - -

• Prašome prisijungti, kad galėtumėte parašyti atsakymą
Temoje atsakymų: 1

SVytis

SVytis

Naujokas

• Vartotojas
  • Akis
  • 25 Pranešimai:
  • Kartu nuo 2014-Bir-08
  • Amžius: 36
Sveiki, gryzau i Lietuva ir labai noreciau uzsukti i svecius kas turi 300l ar didesne jura :-) labai noriu pas save per ateinancius metus pasileisti apie 500/700litru jura :-) noreciau pabendrauti gyvai su tais kurie jau turi. Gyvenu Kaune tai gal siame mieste atsirastu kurie sutiktu skirti kiek laiko pradedanciajam ;-)

totsiv

totsiv

Dažnas dalyvis

• Vartotojas
  • AkisAkisAkis
  • 186 Pranešimai:
  • Kartu nuo 2012-Lap-17
  • Amžius: 45
Sveikas, kaune tikrai bus pas ką apsilankyti, čia pamatysi
Tikrai gražių akvariumu , galėsi užsukti ir pas mane, tik po
Švenčių, labai suspaustas laikas, Pasuk po naujų susitarsime.
860496322.
Yra Egis Linas ir kiti, pas visus padus bliudai. Pas mane
Virš tonos, bet aš nesu specas ipatingas, laikau jūra
Tik du metai. Kiek galėsiu patarsiu.
Sėkmės