Kaip pastebėjote iš puslapio pavadinimo, šis projektas skirtas visiems, besidomintiems gėlavandene bei jūrine akvariumininkyste. AQUARIUM.LT forumas sukurtas, gyvena ir auga savo lankytojų "aqua-ligonių" pagalba. Jūs visada laukiami ir galite prisidėti prie forumo gyvenimo, pasidalinti savo patirtimi, nuomone. Nepriklausomai nuo to, ar Jūs tik svajojate apie jūrinį akvariumą, ar Jūs turite jų kelis, šis forumas Jums atvertas. Savo patirtimi galite pasidalinti rašydami straipsnius bei dalyvaudami forume. Iškilus klausimams ar nesusipratimams, kreipkitės i pačius aktyviausius. Tad "aqua-ligoniai" visų Lietuvos kraštų, junkitės!
Užsiregistruokite, kad galėtumet naudotis visais puslapio ištekliais: rašyti į forumą, vertinti kitus forumo dalyvius, naudotis asmeninėmis žinutėmis, keisti savo būseną, rašyti bei skaityti straipsnius, valdyti savo profilį ir dar daug visko. Jeigu jau turite savo profilį, prisijunkite čia - kitu atveju užsiregistruokite jau dabar!

Kaip Kas Uzsidege, Ar Perdege
Parašyta 2014 Grd 11 - 12:30

kai suskaiciuoji bendrus litus i viena kasa, tai tu teisus del c5. esme, kad jeigu tu ne cia sudetum tuos pinigus, tai juos kitur isleistum ir nesuprastum kur isleidai. cia tas pats, kaip su tuo anekdotu apie rukyma: paskaiciuok kiek prarukai per n metu, tai susidaro ferraris. o paklausk pas nerukanti, kur jo ferraris?
Parašyta 2014 Grd 11 - 14:13

Kažko nesupratau, apie ką kalba eina, Citroen C6, Citroen C5? Jau geriau akvariumas namie, nei citroenas garaze... Y6? Gal X6? Tą palikim marozam ir jų kiaunėm. Lieka akva...
Parašyta 2014 Grd 11 - 15:59

Svarbiausia kad apetitas kyla bevalgant, iš pradžių nemaniau kad bus aps, paskui atsirado, tada geresnės stipresnės lempos, srovės irtt, dabar jau trūksta spalvų, žuvies ir tt, vel kisi rublius,,,,
Matau kad reikia didinti vandens turi, teks statyti priestatą, dar rublių.....
Parašyta 2014 Grd 11 - 18:12

Čia ir yra visa esmė. Mašinos į kurią reikia kišti pinigus niekas nenorėtų, lygiai taip pat, kaip ir akvariumo, kuriam nieko nebetrūksta, nebereikia. Tada nebeįdomu būtų. Bent aš, kažką naujo įsileidžiu ir jau įdomiau.
Parašyta 2014 Grd 12 - 16:28

Parašyta 2014 Grd 12 - 19:28

Pas mus Lietuvoje kantrus dar žmonės, kaip gyvenau uk tai labai daug kas mesdavo jūra dar ne įpusėjęs,
Viską parduoda tada už kapeikas ir valio. Aišku pas mumis daug akvariumistu visai netobulėja, gal tingi gal pasidaro jau neįdomu,
Arba skaito, kad jau nėr kur tobulėti Bent jau man po dviejų metų dar gilus miškas, nors domiuosi daug
Parašyta 2014 Grd 13 - 00:33

cia gerai pastebejai ,kad daug akvariumistu pas mus netobuleja ,as galvoju taip ,kad juroj pasiekti tobulybe neimanoma ir kai zmones ardo akva kurioj koralai gero frago dydzio ir sako, kad toj akvoj jau viskas pasiekta ir nera kur tobuleti ,tai man kelia tik sypsena
Parašyta 2014 Grd 13 - 08:50

Klaidų ištaisyti, bet aš pasilikciau givybe,
Perkelciau į laikiną kad ir lenkišką akva ir tvarkausi.
Lenkiški stiklai nebrangus, gatavas akva 600ltru apie 500lt,
Tai gero koralo kaina, o viską parduot už kapeikas, paskui
Pirkti už tūkstančius,,, nežinau,,,, nebent visai risi su jūra..