Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į Jūrinių akvariumų forumas!
Kaip pastebėjote iš puslapio pavadinimo, šis projektas skirtas visiems, besidomintiems gėlavandene bei jūrine akvariumininkyste. AQUARIUM.LT forumas sukurtas, gyvena ir auga savo lankytojų "aqua-ligonių" pagalba. Jūs visada laukiami ir galite prisidėti prie forumo gyvenimo, pasidalinti savo patirtimi, nuomone. Nepriklausomai nuo to, ar Jūs tik svajojate apie jūrinį akvariumą, ar Jūs turite jų kelis, šis forumas Jums atvertas. Savo patirtimi galite pasidalinti rašydami straipsnius bei dalyvaudami forume. Iškilus klausimams ar nesusipratimams, kreipkitės i pačius aktyviausius. Tad "aqua-ligoniai" visų Lietuvos kraštų, junkitės!
Užsiregistruokite, kad galėtumet naudotis visais puslapio ištekliais: rašyti į forumą, vertinti kitus forumo dalyvius, naudotis asmeninėmis žinutėmis, keisti savo būseną, rašyti bei skaityti straipsnius, valdyti savo profilį ir dar daug visko. Jeigu jau turite savo profilį, prisijunkite čia - kitu atveju užsiregistruokite jau dabar!

Close Open
Close Open
Nuotrauka

Dugno Nusiurbimas

- - - - -

• Prašome prisijungti, kad galėtumėte parašyti atsakymą
Temoje atsakymų: 29

megis

megis

Senbuvis

• Vartotojas
  • AkisAkisAkisAkisAkis
  • 2.178 Pranešimai:
  • Kartu nuo 2006-Spa-04
  • Amžius: 55

Ozono neplanuoji? As del to pagrinde ir leidziu, Dar uv stovi, reikia galingesne pastatyti. Tas kriptas baisus dalykas., man nunese visas zuvis kazkada, dabar kolkas ramu ,,,neprisisneketi , ,,,

nei ozonas nei uv pilnai kripto neuzmusa,didziausias priesas kriptui tai koralai

vasilysha

vasilysha

Naujokas

• Vartotojas
  • Akis
  • 90 Pranešimai:
  • Kartu nuo 2014-Bir-11
  • Amžius: 41

Del to kad mano akva maza , -yra realu pastebeti kiekviena smulkmena. Todel TEIGIU kad mano geltonakis chirigas tustinasi vienoje vietoje, -norite tikekite, norite ne:) skeptikus kvieciu i svecius :)  ir ne del to , kad del sroviu, jos ten kaupiasi, o del to kad kai zuvis ten atplaukia butent ten padaro. Kitos zuvys taip nesielgia. :)

Tad kruvele kaupiasi ~8cm diametre. Tenka nusiurbyneti. Kas liecia pacio grunto gailiuosi  jog rinkausi vid. dydzio smulkintus koralus -nutamsejo. :(

O ka nieks dalinio vandens keitimo niekad nedaro? bent visur literaturoje tai rekomenduojama -ypac mazoms (automatiskai maziau stabilioms) sistemoms. 

megis

megis

Senbuvis

• Vartotojas
  • AkisAkisAkisAkisAkis
  • 2.178 Pranešimai:
  • Kartu nuo 2006-Spa-04
 Todel TEIGIU kad mano geltonakis chirigas tustinasi vienoje vietoje, -norite tikekite, norite ne:)

man patinka linksmu plauciu zmones ;)

totsiv

totsiv

Dažnas dalyvis

• Vartotojas
  • AkisAkisAkis
  • 186 Pranešimai:
  • Kartu nuo 2012-Lap-17
  • Amžius: 45
Galima sikana irenkti, gal ir vandeni nuleistu,, ,
Bent jau uzjury daukas vandeni keiciant dugna prasiurbia, vieni po nedideli lopeli, kiti visa Tik pavirsium ir tt.. man tikrai nesinoretu pastoviai to daryti, bet po prasiurbimo pastebiu vandens skaidrumas ir gruntas sviesesnis.
Man bent jau kripto nepakelia, sh.do tai nusisiurbia nemazai, ypac is kampu, kur maziau sroves. Egi, galetum gal kada ismokinti fotkint Akva dede Toma, isvirciau skanios kavos?!

vasilysha

vasilysha

Naujokas

• Vartotojas
  • Akis
  • 90 Pranešimai:
  • Kartu nuo 2014-Bir-11
  • Amžius: 41

man patinka linksmu plauciu zmones ;)

Galima sikana irenkti, gal ir vandeni nuleistu,, ,

JA JA, NEPAVYDEKIT :P  ;)  :)

megis

megis

Senbuvis

• Vartotojas
  • AkisAkisAkisAkisAkis
  • 2.178 Pranešimai:
  • Kartu nuo 2006-Spa-04
 Egi, galetum gal kada ismokinti fotkint Akva dede Toma, isvirciau skanios kavos?! 

as dar pats nelabai moku fotkinti akva kuri is visu pusiu apziurima +apsvietimas ledinis ,reiktu kazkoki uzdangala pasidaryt ,kad nepersisvietinetu kita puse,prie progos kai busiu pas tave primink,pabandysim

totsiv

totsiv

Dažnas dalyvis

• Vartotojas
  • AkisAkisAkis
  • 186 Pranešimai:
  • Kartu nuo 2012-Lap-17
Skaiciau, kad reikia palikti vieno Tipo lempas, zinot Ju temperatura ir nustatyt fotike, ten Dar kazkaip pasigauna su baltu fonu ir visokiu kitokiu peripetiju, Dar pataria raw formata naudoti, zodziu reikia pasigilinti ir bandyti, butu aisku ir gerai geras macro tureti, pas mane Tik 100nes, reiktu 50tuko jautraus. Gal yra specu lt? Gal sukurt nauja tema? Gal kas pamokytu tave ir mane?

megis

megis

Senbuvis

• Vartotojas
  • AkisAkisAkisAkisAkis
  • 2.178 Pranešimai:
  • Kartu nuo 2006-Spa-04

100 macro yra geresnis uz 50 ,esme ne lempu temperaturu nustatymuose, o paciuose leduose,todel kad ju spektras labai siauras ir fotikas visus juos mato atskirai  ,viska apie ka tu cia rasai as zinau atmintinai,tema ne pades, ypac sitam forume ,sukurus tema foto forume gal ir atsirastu norinciu padet ,bet yra vienas bet,jurine akva fotkint tai ne tas pats kas fotkint vestuves,o jurines akvas  fotkinusiu profesionalu ,kurie galetu pamokinti ,nerasi nei su ziburiu,o klausyti fotografu kurie nei karto nefotkino jurines akvos apsviestos ledais tai tik laiko gaisinimas (cia tik mano nuomone)

totsiv

totsiv

Dažnas dalyvis

• Vartotojas
  • AkisAkisAkis
  • 186 Pranešimai:
  • Kartu nuo 2012-Lap-17
Si syki as tavim tikiu,,,, bet Manau kada pameginsim pas mane paekspermentuot, juo lab technikos turim.

megis

megis

Senbuvis

• Vartotojas
  • AkisAkisAkisAkisAkis
  • 2.178 Pranešimai:
  • Kartu nuo 2006-Spa-04

Si syki as tavim tikiu,,,, bet Manau kada pameginsim pas mane paekspermentuot, juo lab technikos turim.

taip ,sitoj vietoj tik patys galim ismokti