Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į Jūrinių akvariumų forumas!
Kaip pastebėjote iš puslapio pavadinimo, šis projektas skirtas visiems, besidomintiems gėlavandene bei jūrine akvariumininkyste. AQUARIUM.LT forumas sukurtas, gyvena ir auga savo lankytojų "aqua-ligonių" pagalba. Jūs visada laukiami ir galite prisidėti prie forumo gyvenimo, pasidalinti savo patirtimi, nuomone. Nepriklausomai nuo to, ar Jūs tik svajojate apie jūrinį akvariumą, ar Jūs turite jų kelis, šis forumas Jums atvertas. Savo patirtimi galite pasidalinti rašydami straipsnius bei dalyvaudami forume. Iškilus klausimams ar nesusipratimams, kreipkitės i pačius aktyviausius. Tad "aqua-ligoniai" visų Lietuvos kraštų, junkitės!
Užsiregistruokite, kad galėtumet naudotis visais puslapio ištekliais: rašyti į forumą, vertinti kitus forumo dalyvius, naudotis asmeninėmis žinutėmis, keisti savo būseną, rašyti bei skaityti straipsnius, valdyti savo profilį ir dar daug visko. Jeigu jau turite savo profilį, prisijunkite čia - kitu atveju užsiregistruokite jau dabar!

Close Open
Close Open
Nuotrauka

Fungia. Akvariume Dalinasi? Fraguojasi?

- - - - -

• Prašome prisijungti, kad galėtumėte parašyti atsakymą
Temoje atsakymų: 5

linugz

linugz

Dažnas dalyvis

• Vartotojas
  • AkisAkisAkis
  • 397 Pranešimai:
  • Kartu nuo 2011-Kov-29
  • Amžius: 39

kokia patirtis su fungijom akvariumuose? ar tai tas koralas, kur tiktai is juros atvezamas ir akvariume gyvena, kol del kokiu nors preizasciu numirsta?

ar visdelto yra galimybe dalinti, fraguoti ar kitaip dauginti?

megis

megis

Senbuvis

• Vartotojas
  • AkisAkisAkisAkisAkis
  • 2.178 Pranešimai:
  • Kartu nuo 2006-Spa-04
  • Amžius: 55

jei mirsta didele fungija , tada dazniausiai buna taip ,kad pries mirti ji pasidaugina,tikriausiai toks jos poelgis,kad pasidaugintu ir neisnyktu pati rusis,beja yra daugiau tokiu koralu kurie pries mirti pasidaugina,kad neisnyktu,toki fungijos dauginimasi as jau maciau pas kai kurios musu akvariumistus,pas viena is ju Arni ,beja Arnio  fungijos vienas vaikiukas pas mane dabar labai sekmingai auga, labai grazi fungija,gerom  spalvom,o svarbiausia labai ilgais polypais

Dar kiek teko stebeti internete,tai kai kurias rusis pjausto dalim ir taip daugina,man kazkodel taip dauginti fungiijas per ziaurunes dideliu tikrai graziu fungijuy retai buna,parduotuvese,as labai noreciau raudonos fungijos,bet zaraza apie 1000litu kainuoja,jei dievas duos vistiek nusipirksiu,kada nors

linugz

linugz

Dažnas dalyvis

• Vartotojas
  • AkisAkisAkis
  • 397 Pranešimai:
  • Kartu nuo 2011-Kov-29

tai vat idomi istorija. gavau, galima sakyt, visai  mirusia fungia. ir kazkoks sportinis interesas buvo ja atgaivinti. nors akvariumui grozio nepridejo, isdziovint buvo gaila. buvau girdejes apie tai, kad fungios gali duoti palikuoniu, bet niekada nebuciau patikejes, kad tai atsitiks man.

siai dienai bandau suskaiciuot 20+ vaiku :) kolkas jie visai mazyciai, keliu mm skersmens... tikesimes uzaugs didzioji dauguma. idomu kokia Arnio patirtis? ar reik imtis kazkokiu tai veiksmu, ar tiesiog palikti kaip yra ir laukti augimo..?

Arnis klp

Arnis klp

Dažnas dalyvis

• Vartotojas
  • AkisAkisAkis
  • 538 Pranešimai:
  • Kartu nuo 2009-Rgs-04

Palik kaip yra, tik viena sona pakelk ant mazo akmenuko, kad is po apacios galetu vikai islst i sviesa lengviau. Pradzioj jie trodys kaip aiptasijos, veliau gave apsvietimo prdes spalvintis. Specialiai nieko nereikia daryt, nei maitint nei ka, visko pasiims pacios. Jos jau buna kokio 10 ct dydzio, gaudo maista ir eda pacios. Jei ji yra dideles sroves zonoje, kiek perkelk i mazesnes sroves zona, tada daugiau pusis, o atitinkamai ir es geriau.

linugz

linugz

Dažnas dalyvis

• Vartotojas
  • AkisAkisAkis
  • 397 Pranešimai:
  • Kartu nuo 2011-Kov-29

na, nezinau, ka man cia kilnot ir kam kist akmenukus, nes pas mane tie vaikai dygt pradejo ant pacio virsaus, labiau sonuose, numirusiu vietu tarpuose :) vienas jau gal 5mm skersmens ir rodo mazycius polipus.

gal yra ir po apacia, bet nelabai noriu ten lyst kolkas.

Arni, per kiek laiko daugmaz uzaugo pas tave iki jau normalaus dydzio, kad butu galima atskyrinet? :)

Arnis klp

Arnis klp

Dažnas dalyvis

• Vartotojas
  • AkisAkisAkis
  • 538 Pranešimai:
  • Kartu nuo 2009-Rgs-04
Pas mane dauguma islindo is po apacios. Pakelk, nepamaisys. As dariau klaida, kai bandziau atskirynet, nes jos dar neturi kieto kuno po polypais. Nukilinsi, jei lysi dabar. Kai jos "pasiruosia" atsiskirt praeina apie 2 menesiai. Kad jos jau turi kieta padeli, matosi kai ja pajudini ir ji susitraukia, matosi kietas kunas. Atsiskiria jos naturaliai, prisipucia, nukrenta, o poto laksto po akva. Uztat sakau kad geriau ja laikyt kur ner dideliu sroviu, tada ji ir atsidalinusi lieka prie motininio koralo. Bet atsiplesia lengvai, tada kai turi jau kieta pada.