O nebegaliojantis skelbimas kam uzkliuva? Pasibaigus jo galiojimo laikui kazkaip mistiskai jis isvis dingsta.
Kaip pastebėjote iš puslapio pavadinimo, šis projektas skirtas visiems, besidomintiems akvariumininkyste - tiek gėlavandene, tiek ir jūrine. AQUARIUM.LT sukurtas, gyvena ir auga savo lankytojų "aqua-ligonių" pagalba. Jūs visada laukiami ir galite prisidėti prie forumo gyvenimo, pasidalinti savo patirtimi, nuomone. Nepriklausomai nuo to, ar Jūs tik svajojate apie akvariumą, ar Jūs turite jų 28 vnt. jau 60 metų, šis forumas Jums atvertas. Savo patirtimi galite pasidalinti rašydami straipsnius bei dalyvaudami forume. Iškilus klausimams ar nesusipratimams, kreipkitės į pačius aktyviausius. Tad "aqua-ligoniai" visų Lietuvos kraštų, junkitės!
Užsiregistruokite, kad galėtumet naudotis visais puslapio ištekliais: rašyti į forumą, vertinti kitus forumo dalyvius, naudotis asmeninėmis žinutėmis, keisti savo būseną, rašyti bei skaityti straipsnius, valdyti savo profilį ir dar daug visko. Jeigu jau turite savo profilį, prisijunkite čia - kitu atveju užsiregistruokite jau dabar!

Kas Man Gali Pasakyti Kodel As Negaliu Ideti Skelbimo (Ar Kazkam Turiu Susimoketi? :))
Parašyta 2014 Bal 23 - 08:39

Toks ispudis kad ta sistema visa tuoj pasisalins...........
O del moderatoriu ar adminu teigimo jog skelbimu nesumazejo tai tikrai klystate.
KATASTROFIŠKAI SUMAŽĖJO VISKO:ir besiskelbiančių,ir rašančių,ir skaitančių...ir išvis akvariumininkyste besidominčių:prieš kelis metus šiame forume neretai vienu metu būdavo prisijungusių po 100 ir daugiau žmonių,kasdien buvo parašoma po keliasdešimt...įvairiausio pobūdžio... žinučių...net ir straipsniai buvo rašomi,o po to aptarinėjami/komentuojami...-forume VYKO VEIKSMAS-jis BUVO GYVAS...o dabar iš jo beliko DYKYNĖ,,kurioje tvyro mirties kvapas...
Parašyta 2014 Bal 23 - 09:09

KATASTROFIŠKAI SUMAŽĖJO VISKO:ir besiskelbiančių,ir rašančių,ir skaitančių...ir išvis akvariumininkyste besidominčių:prieš kelis metus šiame forume neretai vienu metu būdavo prisijungusių po 100 ir daugiau žmonių,kasdien buvo parašoma po keliasdešimt...įvairiausio pobūdžio... žinučių...net ir straipsniai buvo rašomi,o po to aptarinėjami/komentuojami...-forume VYKO VEIKSMAS-jis BUVO GYVAS...o dabar iš jo beliko DYKYNĖ,,kurioje tvyro mirties kvapas...
Gintarai,o kas neleidzia tuos straipsnius dabar rasyt???pradek nuo saves, ziuresi ir kiti prisijungs
Toks ispudis kad ta sistema visa tuoj pasisalins...........
man asmeniskai forume reikia bendravimo,o ne skelbimu lentos, uz tai as ir nesigilinu pamazejo skelbimu ar ne, mano protu ju ir dabar daugiau negu uztektinai
Šį pranešimą redagavo megis: 2014 Bal 23 - 09:13
Parašyta 2014 Bal 23 - 09:37

Gintarai,o kas neleidzia tuos straipsnius dabar rasyt???pradek nuo saves, ziuresi ir kiti prisijunge
Per ilgus akvariumininkavimo metus aš pakankamai solidžią duoklę Lietuvos akvariumininkystei atidaviau:agitavau,organizavau,pasakojau,rašiau,praktiškai demonstravau "kas per velnias tas akvariumas yr.." - per keliasdešimt metų esu "akvariumininkyste susargdinęs" daugybę žmonių...pavargau..,todėl dabar užleidžiu vietą jaunimui-jaunų žmonių azarto,energijos,entuziazmo potencialas yra nepalyginamai didesnis už pas mane likusį...o paaiškinti,patarti ir padėti "nenuklysti į lankas" aš niekada neatsisakiau..ir nežadu atsisakyti...į mane besikreipiantiems šviežiems akvafanams...
Parašyta 2014 Bal 23 - 10:02

Per ilgus akvariumininkavimo metus aš pakankamai solidžią duoklę Lietuvos akvariumininkystei atidaviau:agitavau,organizavau,pasakojau,rašiau,praktiškai demonstravau "kas per velnias tas akvariumas yr.." - per keliasdešimt metų esu "akvariumininkyste susargdinęs" daugybę žmonių...pavargau..,todėl dabar užleidžiu vietą jaunimui-jaunų žmonių azarto,energijos,entuziazmo potencialas yra nepalyginamai didesnis už pas mane likusį...o paaiškinti,patarti ir padėti "nenuklysti į lankas" aš niekada neatsisakiau..ir nežadu atsisakyti...į mane besikreipiantiems šviežiems akvafanams...
tave pilnai suprantu , as lygiai tokioje pacioje situacijoje ,lygiai taip pat atidaviau duokle siam hobiui ,o jaunimas tik paverkt sugeba ,kaip viskas blogai ir taip toliau.......
Parašyta 2014 Bal 24 - 21:56

Niekas, Gintarai, nesumažėjo.O jei sumažėjo, tai tikrai ne katastrofiškai. Šis forumas jau senai neatspindi akvariumistikos lygio Lietuvoje.
Paprasčiausia dauguma žmonių neapsikentė vykdomo teroro, žeminimo ir sklindančios arogancijos iš kai kurįų naujai iškeptų forumo moderatorių ir aišku mistinių administratorių.
Ką tik atlikau šiokį tokį testą. Perskaičiau paskutinių 20 žinučių šio forumo moderatorių Valdo ir Lino. Na vien arogancija, bent man, dvelkia Valdo posmai ir beveik nieko apie akvariumistiką. O va Linas dar ir sugrupuoja į grupeles, visiškai nieko bendro vienas su kitu neturinčius žmones ir chamais išvadina. Laido riteris mūsų Linas.Kuris niekaip nesupranta, kad kitam laido gale yra žmogus su savo požiūriu, charakteriu, gyvenimo negandoms ir džiaugsmais.
Žiūrim toliau. Patys aktiviausi forumo dalyviai arba nusispjovę į forumą, arba esą užblokuoti. Už ką, Ponai? Už tai, kad savo nuomonę turi kuri nebūtinai su Jūsų sutampa? Norėjote turėti paklusnių avių bandą? Na ką gi, skaitant forumą jūs ją turite.Tik deja ta banda labai jau maža, ant vienos rankos plaštakos pirštų suskaičiuojama, su actu priešakį.
Gintarai, akvariumininkai niekur nedingo. Nedingo net iš internetinės erdvės. Jie susikūrė ir persikelė į kitas plotmes, be bilieto atgal....
Linkiu visiems sėkmės, mieli kolegos akvariumininkai:)
P.S.pagal šio forumo nusistovėjusį cenarijų, ryt ryte apsireikš žilagalvis moderatorius. Ištrauks kokią nors frazę iš konteksto ir protingais žodžiais leptels kokią nors tik jam vienam suprantamą nesamonę
Parašyta 2014 Bal 25 - 05:50

Niekas, Gintarai, nesumažėjo.O jei sumažėjo, tai tikrai ne katastrofiškai. Šis forumas jau senai neatspindi akvariumistikos lygio Lietuvoje.
Paprasčiausia dauguma žmonių neapsikentė vykdomo teroro, žeminimo ir sklindančios arogancijos iš kai kurįų naujai iškeptų forumo moderatorių ir aišku mistinių administratorių.
Ką tik atlikau šiokį tokį testą. Perskaičiau paskutinių 20 žinučių šio forumo moderatorių Valdo ir Lino. Na vien arogancija, bent man, dvelkia Valdo posmai ir beveik nieko apie akvariumistiką. O va Linas dar ir sugrupuoja į grupeles, visiškai nieko bendro vienas su kitu neturinčius žmones ir chamais išvadina. Laido riteris mūsų Linas.Kuris niekaip nesupranta, kad kitam laido gale yra žmogus su savo požiūriu, charakteriu, gyvenimo negandoms ir džiaugsmais.
Žiūrim toliau. Patys aktiviausi forumo dalyviai arba nusispjovę į forumą, arba esą užblokuoti. Už ką, Ponai? Už tai, kad savo nuomonę turi kuri nebūtinai su Jūsų sutampa? Norėjote turėti paklusnių avių bandą? Na ką gi, skaitant forumą jūs ją turite.Tik deja ta banda labai jau maža, ant vienos rankos plaštakos pirštų suskaičiuojama, su actu priešakį.
Gintarai, akvariumininkai niekur nedingo. Nedingo net iš internetinės erdvės. Jie susikūrė ir persikelė į kitas plotmes, be bilieto atgal....
P.S.pagal šio forumo nusistovėjusį cenarijų, ryt ryte apsireikš žilagalvis moderatorius. Ištrauks kokią nors frazę iš konteksto ir protingais žodžiais leptels kokią nors tik jam vienam suprantamą nesamonę
as seniai stebiu situacija ir nepastebejau ,kad kas nors ka nors cia pultu be reikalo,idomu ka tu skaitai patciais aktyviausiais tuos kurie zmonem siulo i zologojos soda eit ar dar kazkur???as asmeniskai nei is Valdo nei is Lino puses nepastebejau jokio kriminalo ,o isejo tie kurie daug rekavo ir su forumu elgesi kaip su savo nuosavybe
Parašyta 2014 Bal 25 - 06:48

Pritariu dėl kai kurių moderatorių arogancijos.
Kartais reikėtų prisiminti Fedios žodžius iš „Šuriko nuotykių“:
„Su žmonėmis reikia elgtis švelniau, o į problemas žiūrėti plačiau“.
Parašyta 2014 Bal 25 - 10:55

as seniai stebiu situacija ir nepastebejau ,kad kas nors ka nors cia pultu be reikalo,idomu ka tu skaitai patciais aktyviausiais tuos kurie zmonem siulo i zologojos soda eit ar dar kazkur???as asmeniskai nei is Valdo nei is Lino puses nepastebejau jokio kriminalo ,o isejo tie kurie daug rekavo ir su forumu elgesi kaip su savo nuosavybe
Čia kiek matau tamstai Ecka kažkuo neįtiko, nes į zoo sodą turbūt pasiūlė pačiam nueiti Tai galiu pasakyti savo nuomonę.Man asmeniškai vienas Eckos posmas šimtą kartų vertingesnis už tavo visus 1759.
Parašyta 2014 Bal 25 - 15:50

Kai suaugsi jūrai, tai iš tų 1759 bus visi vertingi.
tokie bukagalviai gelavandenio nesugeba islaikyt, o iki juros jiems kaip iki menulio. vienas is tokiu bukagalviu pavyzdziu tai marufas, kuris galvojo, kad suaugo jurai. du klounus isileido i sudyta vandeni ir visi juros reikalai pasibaige po poros menesiu. dabar toliau akmenis gelam vandenyje laiko ir galvoja, koks jis kietas akvariumistas juokas ima.
Parašyta 2014 Bal 25 - 21:07

Kai suaugsi jūrai, tai iš tų 1759 bus visi vertingi.
aciu,uz gera zodi
Čia kiek matau tamstai Ecka kažkuo neįtiko, nes į zoo sodą turbūt pasiūlė pačiam nueiti
Tai galiu pasakyti savo nuomonę.Man asmeniškai vienas Eckos posmas šimtą kartų vertingesnis už tavo visus 1759.
apie ka mes galim diskutuoti jei tu mane lygini Ecka ,jis spescas geluose ,as specas juroje nebijau to zodzio pasakyti ta rodo mano sukurti darbai,jei zinai geresniu darbu lietuvoj kas liecia jura uz mano darbus tai duok zinot labai noreciau su tuom akvariumistu susipazinti.
Nesivelsiu į ginčus, bet nebesinori nieko čia rašyt... O ir skaityt nelabai ką beliko.
i gincus veltis ir nereikia padiskutuoti visada prasom ,o prie metus buvo ka cia skaityti?? gal ir buvo, bet ne daugiau kaip ta pati skelbima keliiama i diena tris kartus ir tu zmoniu kurie buvo siamia forume nevaldomi,rase ka nori ,siunte kur nori,,adminams vadovavo kaip reikia foruma tvarkyti ir tu skaitai ,kad tada buvo viskas normalu ??? aciu dabartiiniams adminams nors forumo motora pakeite i normalesni ir apvale dauguma nesusitupejusiu ,save skaitanciu krutais akvariumistais, su laiku tikiuosi atsiras nauju zmoniu kurie gerbs vienas kita ir viskas atsistos i savo vietas
tokie bukagalviai gelavandenio nesugeba islaikyt, o iki juros jiems kaip iki menulio. vienas is tokiu bukagalviu pavyzdziu tai marufas, kuris galvojo, kad suaugo jurai. du klounus isileido i sudyta vandeni ir visi juros reikalai pasibaige po poros menesiu. dabar toliau akmenis gelam vandenyje laiko ir galvoja, koks jis kietas akvariumistasjuokas ima.
o taip atsitiko todel ,kad izdidus ir pasipute buvo, galvojo, kad be ziniu jurininku pataps,tas kas nesidrovejo paklausti o ypac isiklausyti kas yra sakoma dabar turi visai geras perspektyvias juras
Šį pranešimą redagavo megis: 2014 Bal 25 - 21:11
Parašyta 2014 Bal 26 - 21:23

aciu,uz gera zodi
apie ka mes galim diskutuoti jei tu mane lygini Ecka ,jis spescas geluose ,as specas juroje nebijau to zodzio pasakyti ta rodo mano sukurti darbai,jei zinai geresniu darbu lietuvoj kas liecia jura uz mano darbus tai duok zinot labai noreciau su tuom akvariumistu susipazinti.
i gincus veltis ir nereikia padiskutuoti visada prasom ,o prie metus buvo ka cia skaityti?? gal ir buvo, bet ne daugiau kaip ta pati skelbima keliiama i diena tris kartus ir tu zmoniu kurie buvo siamia forume nevaldomi,rase ka nori ,siunte kur nori,,adminams vadovavo kaip reikia foruma tvarkyti ir tu skaitai ,kad tada buvo viskas normalu ??? aciu dabartiiniams adminams nors forumo motora pakeite i normalesni ir apvale dauguma nesusitupejusiu ,save skaitanciu krutais akvariumistais, su laiku tikiuosi atsiras nauju zmoniu kurie gerbs vienas kita ir viskas atsistos i savo vietas
o taip atsitiko todel ,kad izdidus ir pasipute buvo, galvojo, kad be ziniu jurininku pataps,tas kas nesidrovejo paklausti o ypac isiklausyti kas yra sakoma dabar turi visai geras perspektyvias juras
labvakar.as kazko nesupratau,kodel cia juros bangas kelia gerb MEGIS?cia atrodo gelavandeniai?kodel zeminami senbuviai,tokie kaip marufas?jis ciklidistas,ne jurinukas.prie ko cia ecka?jus jau darotes kaip zali zmogeliukai ukrainoj.bet kokiu atveju suknist situacija.ar jau ir cia putinas?daugelis zmoniu isreiske savo poziuri i forumo valdyma.seniau buvo geriau
Parašyta 2014 Bal 26 - 22:06

labvakar.as kazko nesupratau,kodel cia juros bangas kelia gerb MEGIS?
laba,Velnias ,kurioj vietoj tu matai ,kad cia forumas gelavandeniu???jei gerai paskaitytum pati foruma tai suprastum ,kad forumas yra vienas ir jis palaiko dvi panasias veiklas, tai gelavandeniai ir juriniai ,taip kaip kalba pakrypo aplamai kaip apie foruma kaip vieneta ,tai kodel as negaliu rasyti ar jurininkai kitam pasaulyje gyvena???
jis ciklidistas,ne jurinukas.prie ko cia ecka?jus jau darotes kaip zali zmogeliukai ukrainoj.bet kokiu atveju suknist situacija.ar jau ir cia putinas?daugelis zmoniu isreiske savo poziuri i forumo valdyma.seniau buvo geriau
kurioj vietoje, as ka nors pazeminau????ar rasai tam ,kad papylstyti is tuscio i kiaura???daugelis tai kiek 10-20zmoniu ??dabar eile atejo tiems pasisakyti ,kam forumas tapo nors biski geresnis nei buvo paskutinius metus,as nematau tame jokio kriminalo ,o jus is to darot kriminala,nepatinka nerasykit,nepatinka neskaitykit eikit kur patinka nieks gi nevercia,,o dabar is jusu puses gaunasii tik klykimas ir kas keisciausia klykia tie patys zmones,kam klykt galima gi ir normaliai padiskutuot ,nekaltinant ir nejuodinant vienas kito
Šį pranešimą redagavo megis: 2014 Bal 26 - 22:12
Parašyta 2014 Bal 26 - 22:22

„Su žmonėmis reikia elgtis švelniau, o į problemas žiūrėti plačiau“.
pasilaikysiu savo nuomuone prie saves siuo klausimu
kodel zeminami senbuviai,tokie kaip marufas?jis ciklidistas,ne jurinukas
nieko nenoriu izeisti ,bet kad tapt tikru ciklidistu, ar tikru jurininku,ar zolininku neturi esmes ,neuztenka laikyti tik ciklidus ,tureti suru vandeni,ar laikyti kelias valisnerijas ,viska ta reikia ir zmonems parodyti,taip ,kad savo kietuma toliau darbais irodinekit ,o ne zodziiais
Šį pranešimą redagavo megis: 2014 Bal 26 - 22:29
Parašyta 2014 Bal 27 - 19:47

turiu keleta pazystamu,kurie akvariumistikos namu darbus ir ne tik,atlieka labai gerai.Ir jurininku,ir gelavandeniu akvariumu.Savo darbu pasaliniams zmonems nerodo ir jokiam forume nesiafisuoja.Tai pagal ta ar kita spresti (is forumo) koks jis kietas-neapstraktu.Yra daug ir zinomu, ir protingu,ir su su savo aklomis tiesomis akvariumistu...O kad kuris forume kieciausias-tai nereiskia,kad jis kieciausias ar silpniausias Lietuvoj,ar kazkur kitur.