Peršokti prie turinio

Akvariumų forumas | Sveiki atvykę!
Kaip pastebėjote iš puslapio pavadinimo, šis projektas skirtas visiems, besidomintiems akvariumininkyste - tiek gėlavandene, tiek ir jūrine. AQUARIUM.LT sukurtas, gyvena ir auga savo lankytojų "aqua-ligonių" pagalba. Jūs visada laukiami ir galite prisidėti prie forumo gyvenimo, pasidalinti savo patirtimi, nuomone. Nepriklausomai nuo to, ar Jūs tik svajojate apie akvariumą, ar Jūs turite jų 28 vnt. jau 60 metų, šis forumas Jums atvertas. Savo patirtimi galite pasidalinti rašydami straipsnius bei dalyvaudami forume. Iškilus klausimams ar nesusipratimams, kreipkitės į pačius aktyviausius. Tad "aqua-ligoniai" visų Lietuvos kraštų, junkitės!
Užsiregistruokite, kad galėtumet naudotis visais puslapio ištekliais: rašyti į forumą, vertinti kitus forumo dalyvius, naudotis asmeninėmis žinutėmis, keisti savo būseną, rašyti bei skaityti straipsnius, valdyti savo profilį ir dar daug visko. Jeigu jau turite savo profilį, prisijunkite čia - kitu atveju užsiregistruokite jau dabar!

Close Open
Close Open
Nuotrauka

Kas Man Gali Pasakyti Kodel As Negaliu Ideti Skelbimo (Ar Kazkam Turiu Susimoketi? :))

• Užrakinta tema Tema yra užrakinta
Temoje atsakymų: 49

builder

builder

Naujokas

• Vartotojas
  • Akis
  • Kartu nuo 2013-Grd-14
  • Amžius: 39

Kodel As Negaliu Ideti Skelbimo (Ar Kazkam Turiu Susimoketi? :))

knocker

knocker

Senbuvis

• Vartotojas
  • AkisAkisAkisAkisAkis
  • Kartu nuo --
  • Amžius: 46

Ar registruodamasis dėjote varnelę kad su forumo taisyklėmis susipažinau ir sutinku? Jei atsakymas "taip" tuomet turėtumėte žinoti 6 skyriaus aštuntą taisyklę. 

Kažkaip keistai atrodo registruojatės, tvirtinate kad su taisyklėmis susipažinote o jų net neskaitėte... Negerai čia gaunasi, o dar ir "vėjus keliate...

fishvera

fishvera

Naujokas

• Vartotojas
  • Akis
  • Kartu nuo 2011-Lie-12

Ar registruodamasis dėjote varnelę kad su forumo taisyklėmis susipažinau ir sutinku? Jei atsakymas "taip" tuomet turėtumėte žinoti 6 skyriaus aštuntą taisyklę. 

Kažkaip keistai atrodo registruojatės, tvirtinate kad su taisyklėmis susipažinote o jų net neskaitėte... Negerai čia gaunasi, o dar ir "vėjus keliate...

Nieko nesuprantu.Galima atsakyti konkrečiai  į klausymą.Kodėl dabar negalima patalpinti skelbimą?

Sieras

Sieras

Dažnas dalyvis

• Vartotojas
  • AkisAkisAkis
  • Kartu nuo 2007-Lap-28
  • Amžius: 42

siaip pastebejimas...
po "rekonstrukcijos" skelbimu tapo pastebimai maziau. Bent jau as esu nepatinkintas...

aisku, jokiu problemu, bet norejau tai pasakyti.... 

knocker

knocker

Senbuvis

• Vartotojas
  • AkisAkisAkisAkisAkis
  • Kartu nuo --
Taip, nes nebededamas tas pats skelbimas kasdien imituojant didelį aktyvumą...

Sieras

Sieras

Dažnas dalyvis

• Vartotojas
  • AkisAkisAkis
  • Kartu nuo 2007-Lap-28
  • Amžius: 42

labai tuo abejuoju.... :)

fishvera

fishvera

Naujokas

• Vartotojas
  • Akis
  • Kartu nuo 2011-Lie-12

Taip, nes nebededamas tas pats skelbimas kasdien imituojant didelį aktyvumą...

Labai gaila kad jūs taip galvojate.Aš norėčiau patalpinti tik vieną skelbimą, bet negaliu.Man atrodo, forume bus mažiau dalyvių.

Grazwiz

Grazwiz

Dažnas dalyvis

• Vartotojas
  • AkisAkisAkis
  • Kartu nuo 2009-Rgs-06
  • Amžius: 31

8. Skelbimus gali dėti tik nariai, kurie prisiregistravę ne anksčiau nei per 30 dienų ir/arba parašę nemažiau 30 forumo žinučių.

http://forum.aquariu...tion=boardrules

Nesunku ir pagelbėti...

builder

builder

Naujokas

• Vartotojas
  • Akis
  • Kartu nuo 2013-Grd-14
  • Amžius: 39

Galim uzdaryti viskas issisprende!

Dekui.

knocker

knocker

Senbuvis

• Vartotojas
  • AkisAkisAkisAkisAkis
  • Kartu nuo --

sieras - o aš neabejoju, nes šiame forume esu labai seniai, o skelbimų skiltyje buvo gana nemažai veikėjų kurie savo skelbimą keldavo aukštyn net keliskart per dieną...

Fishvera - o man negaila, man nepatiko tvarka , kokia buvo iki forumo atsinaujinimo... Norite talpinti skelbimus šiame forume turite laikytis šio forumo taisyklių ir būti jo nariu, o ne tik pardavėju ieškančiu skelbimų lentos... 

velniass96

velniass96

Dažnas dalyvis

• Vartotojas
  • AkisAkisAkis
  • Kartu nuo 2011-Sau-16
  • Amžius: 55

knockeri,nejuokink voveriu.patinka,nepatinka,spaminama,ar dar belekaip.cia SKELBIMAI ir kiekvienas sau reklama daro kaip tik sugeba.o kad jusu forumas jau sulindo i ekskrementus iki ausu,tai faktas.prisidirbot su ta nauja valdzia.db tik tenka palinket,kad isvis nenustiptumete gudruciai

Lora

Lora

Dažnas dalyvis

• Vartotojas
  • AkisAkisAkis
  • Kartu nuo --
  • Amžius: 49

velnias96

labai prašau nesitaškyti pykčiu.

ačiū Jums už gražius palinkėjimus, kad ir išsakytus negražiais žodžiais :)

Velykos - atsinaujinimo šventė. Siūlau ir linkiu atsinaujinti Jums ir mums. Ir visiems prisidėti prie to, kad forume vieni kitus gerbtume ir dalintumėmės informacija be piktumų ir užgauliojimų.

ačiū iš anksto.

pabandom  :) gal gi pavyks? :)

Tokia mano nuomonė, ir aš jai pritariu. / public.fotki.Lora

Nuotrauka

Dydya

Dydya

Naujokas

• Vartotojas
  • Akis
  • Kartu nuo 2014-Vas-06
  • Amžius: 11

siaip labai keistos salygos - min 30 postu. as kaip nieko nenusimanantys gal tik skaitau daug, nieko nerasau. o skelbima gal ir parasyciau.... bet....

megis

megis

Senbuvis

• Vartotojas
  • AkisAkisAkisAkisAkis
  • Kartu nuo 2006-Spa-04
 nieko nerasau. o skelbima gal ir parasyciau.... bet....

idomi diskusija gavosi,skaitau ir stebiuosi ,kaip zmones nori tik gaut ,o patys niekuom nesidalint,o kai nebegauna pradeda reikst pretenzijas .kad forumo valdzia bloga ,o kuom ji bloga taip nei vienas ir neparaso,tikriausiai tuom ,kad is balagano kuriam buvo galima daryti viska ka sirdis geidzia neslaikant  jokiu  tai elementariu padorumo taisykliu iki kazkokios tai aisksteles kurioje po truputi atsiranda kazkokia tai tvarka
knockeri,nejuokink voveriu.patinka,nepatinka,spaminama,ar dar belekaip.cia SKELBIMAI ir kiekvienas sau reklama daro kaip tik sugeba.o kad jusu forumas jau sulindo i ekskrementus iki ausu,tai faktas.prisidirbot su ta nauja valdzia.db tik tenka palinket,kad isvis nenustiptumete gudruciai

velnias,man keista ,kaip tave adminai dar neuzbanino ,dave tau laiko turbut ,kad susiprastum ,bet kaip matau tau sunkiai sekasi

Labai gaila kad jūs taip galvojate.Aš norėčiau patalpinti tik vieną skelbimą, bet negaliu.Man atrodo, forume bus mažiau dalyvių.

matai,kaip gaunasi, tu nori patalpint skelbima ,o pasidalint informacija apie savo akvariuma nenori,as galvoju geriau 10 tikru hobistu forume, nei 100 tokiu pardaveju kuriems forumas reikalingas tik tam ,kad parduot

Dydya

Dydya

Naujokas

• Vartotojas
  • Akis
  • Kartu nuo 2014-Vas-06
  • Amžius: 11

idomu, kur tu matai pretenzijas ar skundus? nebent kai labai nori matyt juoda vietoj balto tai ta ir matai...

fishvera

fishvera

Naujokas

• Vartotojas
  • Akis
  • Kartu nuo 2011-Lie-12

matai,kaip gaunasi, tu nori patalpint skelbima ,o pasidalint informacija apie savo akvariuma nenori,as galvoju geriau 10 tikru hobistu forume, nei 100 tokiu pardaveju kuriems forumas reikalingas tik tam ,kad parduot

Tu neteisus.Taip,aš noriu patalpinti skelbimą.Tam forumas i reikalingas kad vienas žmogus pas kitą  galėtu pirkti namuose žuvyčių,augalų,pabendrauti.Ne visi gali rašyti pranešimus,kitiems neišeina.O 30 žinučių-tikrai per daug.

Šį pranešimą redagavo fishvera: 2014 Bal 21 - 13:00

Gintaras_Klimaitis

Gintaras_Klimaitis

Ekspertas

• VIP
  • AkisAkisAkisAkisAkisAkisAkisAkis
  • Kartu nuo 2002-Bal-03
  • Amžius: 63

Ne tik į šį forumą,bet ir į kitus biologinės pakraipos hobistinius forumus "APATIJOS RŪKAS nusileido"...ir ne tik virtualybėje,bet ir realybėje MĖGĖJIŠKA  AKVARIUMININKYSTĖ LIETUVOJE MERDI ...ir,ko gero,tai ne šio forumo,ne akvariumininkystės,o visos Lietuvos...gal net visos vartotojiškos pasaulio visuomenės... problema.

velniass96

velniass96

Dažnas dalyvis

• Vartotojas
  • AkisAkisAkis
  • Kartu nuo 2011-Sau-16

velnias96

labai prašau nesitaškyti pykčiu.

ačiū Jums už gražius palinkėjimus, kad ir išsakytus negražiais žodžiais :)

Velykos - atsinaujinimo šventė. Siūlau ir linkiu atsinaujinti Jums ir mums. Ir visiems prisidėti prie to, kad forume vieni kitus gerbtume ir dalintumėmės informacija be piktumų ir užgauliojimų.

ačiū iš anksto.

pabandom   :) gal gi pavyks? :)

alio alio,stop.visi(o,gal ir ne visi)zino,kad atsirado alternatyvus saitas siam.ten nesiimama represiju,zmones normaliai bendrauja.bijau kazka net sakyti,nes sklinda kalbos,kad vien uz paminejima adreso busi padetas i vieta

megis

megis

Senbuvis

• Vartotojas
  • AkisAkisAkisAkisAkis
  • Kartu nuo 2006-Spa-04

idomu, kur tu matai pretenzijas ar skundus? nebent kai labai nori matyt juoda vietoj balto tai ta ir matai...

nesusireiskminkim ,as aplamai kalbejau ,neisskyrdamas kazkokiu tai zmoniu

alio alio,stop.visi(o,gal ir ne visi)zino,kad atsirado alternatyvus saitas siam.ten nesiimama represiju,zmones normaliai bendrauja.bijau kazka net sakyti,nes sklinda kalbos,kad vien uz paminejima adreso busi padetas i vieta

velnias, suaugti laikas jau butu ,as asmeniskai nepastebejau ,kad pries ka nors sitam forume butu imamasi represiju,gal ka praleidau???o apie tas pasakas ir kito forumo normalu bendravima gal nereiktu rasyt ,nes visi kazkiek tai gerbiantis save ir savo pasnekova visuose forumuose sugeba bendrauti ,kaip tu issireiskiai normaliai.

markox

markox

Dažnas dalyvis

• Vartotojas
  • AkisAkisAkis
  • Kartu nuo 2008-Sau-14
  • Amžius: 45

Jeigu žmogus savęs negerbia, tai kaip jis gali gerbti svetimus.Eilinį kartą tokios diskusijos veda į niekur, nes normaliai bendraujantiems  tokie atvejai nepasitaiko.

Koks alternatyvus ?

Šį pranešimą redagavo markox: 2014 Bal 22 - 06:44

Būk greitas klausytis, bet lėtas atsakyti. Žmogaus liežuvis- jo pražūtis.