Kodel As Negaliu Ideti Skelbimo (Ar Kazkam Turiu Susimoketi? )
Kaip pastebėjote iš puslapio pavadinimo, šis projektas skirtas visiems, besidomintiems akvariumininkyste - tiek gėlavandene, tiek ir jūrine. AQUARIUM.LT sukurtas, gyvena ir auga savo lankytojų "aqua-ligonių" pagalba. Jūs visada laukiami ir galite prisidėti prie forumo gyvenimo, pasidalinti savo patirtimi, nuomone. Nepriklausomai nuo to, ar Jūs tik svajojate apie akvariumą, ar Jūs turite jų 28 vnt. jau 60 metų, šis forumas Jums atvertas. Savo patirtimi galite pasidalinti rašydami straipsnius bei dalyvaudami forume. Iškilus klausimams ar nesusipratimams, kreipkitės į pačius aktyviausius. Tad "aqua-ligoniai" visų Lietuvos kraštų, junkitės!
Užsiregistruokite, kad galėtumet naudotis visais puslapio ištekliais: rašyti į forumą, vertinti kitus forumo dalyvius, naudotis asmeninėmis žinutėmis, keisti savo būseną, rašyti bei skaityti straipsnius, valdyti savo profilį ir dar daug visko. Jeigu jau turite savo profilį, prisijunkite čia - kitu atveju užsiregistruokite jau dabar!

Kas Man Gali Pasakyti Kodel As Negaliu Ideti Skelbimo (Ar Kazkam Turiu Susimoketi? :))
Parašyta 2014 Kov 31 - 23:15

Ar registruodamasis dėjote varnelę kad su forumo taisyklėmis susipažinau ir sutinku? Jei atsakymas "taip" tuomet turėtumėte žinoti 6 skyriaus aštuntą taisyklę.
Kažkaip keistai atrodo registruojatės, tvirtinate kad su taisyklėmis susipažinote o jų net neskaitėte... Negerai čia gaunasi, o dar ir "vėjus keliate...
Parašyta 2014 Bal 12 - 15:47

Ar registruodamasis dėjote varnelę kad su forumo taisyklėmis susipažinau ir sutinku? Jei atsakymas "taip" tuomet turėtumėte žinoti 6 skyriaus aštuntą taisyklę.
Kažkaip keistai atrodo registruojatės, tvirtinate kad su taisyklėmis susipažinote o jų net neskaitėte... Negerai čia gaunasi, o dar ir "vėjus keliate...
Nieko nesuprantu.Galima atsakyti konkrečiai į klausymą.Kodėl dabar negalima patalpinti skelbimą?
Parašyta 2014 Bal 13 - 11:56

8. Skelbimus gali dėti tik nariai, kurie prisiregistravę ne anksčiau nei per 30 dienų ir/arba parašę nemažiau 30 forumo žinučių.
http://forum.aquariu...tion=boardrules
Nesunku ir pagelbėti...
Parašyta 2014 Bal 13 - 22:15

sieras - o aš neabejoju, nes šiame forume esu labai seniai, o skelbimų skiltyje buvo gana nemažai veikėjų kurie savo skelbimą keldavo aukštyn net keliskart per dieną...
Fishvera - o man negaila, man nepatiko tvarka , kokia buvo iki forumo atsinaujinimo... Norite talpinti skelbimus šiame forume turite laikytis šio forumo taisyklių ir būti jo nariu, o ne tik pardavėju ieškančiu skelbimų lentos...
Parašyta 2014 Bal 20 - 16:21

knockeri,nejuokink voveriu.patinka,nepatinka,spaminama,ar dar belekaip.cia SKELBIMAI ir kiekvienas sau reklama daro kaip tik sugeba.o kad jusu forumas jau sulindo i ekskrementus iki ausu,tai faktas.prisidirbot su ta nauja valdzia.db tik tenka palinket,kad isvis nenustiptumete gudruciai
Parašyta 2014 Bal 20 - 16:28

velnias96
labai prašau nesitaškyti pykčiu.
ačiū Jums už gražius palinkėjimus, kad ir išsakytus negražiais žodžiais
Velykos - atsinaujinimo šventė. Siūlau ir linkiu atsinaujinti Jums ir mums. Ir visiems prisidėti prie to, kad forume vieni kitus gerbtume ir dalintumėmės informacija be piktumų ir užgauliojimų.
ačiū iš anksto.
pabandom gal gi pavyks?
Parašyta 2014 Bal 21 - 10:35

nieko nerasau. o skelbima gal ir parasyciau.... bet....
knockeri,nejuokink voveriu.patinka,nepatinka,spaminama,ar dar belekaip.cia SKELBIMAI ir kiekvienas sau reklama daro kaip tik sugeba.o kad jusu forumas jau sulindo i ekskrementus iki ausu,tai faktas.prisidirbot su ta nauja valdzia.db tik tenka palinket,kad isvis nenustiptumete gudruciai
velnias,man keista ,kaip tave adminai dar neuzbanino ,dave tau laiko turbut ,kad susiprastum ,bet kaip matau tau sunkiai sekasi
Labai gaila kad jūs taip galvojate.Aš norėčiau patalpinti tik vieną skelbimą, bet negaliu.Man atrodo, forume bus mažiau dalyvių.
matai,kaip gaunasi, tu nori patalpint skelbima ,o pasidalint informacija apie savo akvariuma nenori,as galvoju geriau 10 tikru hobistu forume, nei 100 tokiu pardaveju kuriems forumas reikalingas tik tam ,kad parduot
Parašyta 2014 Bal 21 - 12:48

matai,kaip gaunasi, tu nori patalpint skelbima ,o pasidalint informacija apie savo akvariuma nenori,as galvoju geriau 10 tikru hobistu forume, nei 100 tokiu pardaveju kuriems forumas reikalingas tik tam ,kad parduot
Tu neteisus.Taip,aš noriu patalpinti skelbimą.Tam forumas i reikalingas kad vienas žmogus pas kitą galėtu pirkti namuose žuvyčių,augalų,pabendrauti.Ne visi gali rašyti pranešimus,kitiems neišeina.O 30 žinučių-tikrai per daug.
Šį pranešimą redagavo fishvera: 2014 Bal 21 - 13:00
Parašyta 2014 Bal 21 - 16:00

Ne tik į šį forumą,bet ir į kitus biologinės pakraipos hobistinius forumus "APATIJOS RŪKAS nusileido"...ir ne tik virtualybėje,bet ir realybėje MĖGĖJIŠKA AKVARIUMININKYSTĖ LIETUVOJE MERDI ...ir,ko gero,tai ne šio forumo,ne akvariumininkystės,o visos Lietuvos...gal net visos vartotojiškos pasaulio visuomenės... problema.
Parašyta 2014 Bal 21 - 19:21

velnias96
labai prašau nesitaškyti pykčiu.
ačiū Jums už gražius palinkėjimus, kad ir išsakytus negražiais žodžiais
Velykos - atsinaujinimo šventė. Siūlau ir linkiu atsinaujinti Jums ir mums. Ir visiems prisidėti prie to, kad forume vieni kitus gerbtume ir dalintumėmės informacija be piktumų ir užgauliojimų.
ačiū iš anksto.
pabandom
gal gi pavyks?
alio alio,stop.visi(o,gal ir ne visi)zino,kad atsirado alternatyvus saitas siam.ten nesiimama represiju,zmones normaliai bendrauja.bijau kazka net sakyti,nes sklinda kalbos,kad vien uz paminejima adreso busi padetas i vieta
Parašyta 2014 Bal 21 - 20:00

idomu, kur tu matai pretenzijas ar skundus? nebent kai labai nori matyt juoda vietoj balto tai ta ir matai...
nesusireiskminkim ,as aplamai kalbejau ,neisskyrdamas kazkokiu tai zmoniu
alio alio,stop.visi(o,gal ir ne visi)zino,kad atsirado alternatyvus saitas siam.ten nesiimama represiju,zmones normaliai bendrauja.bijau kazka net sakyti,nes sklinda kalbos,kad vien uz paminejima adreso busi padetas i vieta
velnias, suaugti laikas jau butu ,as asmeniskai nepastebejau ,kad pries ka nors sitam forume butu imamasi represiju,gal ka praleidau???o apie tas pasakas ir kito forumo normalu bendravima gal nereiktu rasyt ,nes visi kazkiek tai gerbiantis save ir savo pasnekova visuose forumuose sugeba bendrauti ,kaip tu issireiskiai normaliai.
Parašyta 2014 Bal 21 - 20:57

Jeigu žmogus savęs negerbia, tai kaip jis gali gerbti svetimus.Eilinį kartą tokios diskusijos veda į niekur, nes normaliai bendraujantiems tokie atvejai nepasitaiko.
Koks alternatyvus ?
Šį pranešimą redagavo markox: 2014 Bal 22 - 06:44