Pabandyk pries for cikla irasyt
pinMode(13, OUTPUT);
Gal gali placiau? nelabai suprantu, nesupyk bet as dar tik mokinuosi ant tokiu dalyku
Siandiena pradejau konstruoti kontroleri ir susiduriau su pirmom problemom.
Neleidzia istrinti eeprom meta tokia info. ka darau netaip?
Sunkiai cia matosi bet gal suprasit
jei noriu uzsaugoti uzraso read-only kodel taip ?
man atrodo, kad reik pakeisti 4096 bytes skaiciu. berods padidinti. cipas zino tiksliai ta skaiciu. kai ji padidini, tada viskas suveikia.
vo kaip cia idomu sakykit - o tamstos Jarduino programele - cia ta pati kaip Olegas ru forume pristatineja? As esu isigijes jo "gatava" produkta, kuris pagal tamstos menu atrodo analogiskai - ir noreciau padaryt pakeitima programoj susijusi su temp. sensoriais. Iki paties autoriaus niekaip nedasibeldziu - gal cia atsirastu suprantanciu ir apsviestu?
Pagal programine iranga pozicijai "Hood temperature" yra priskirtas 1 sensorius - as noreciau siai pozicijai priskirt 5 sensorius kurie matuotu temp penkiuose sviestuvuose ir nors vienam is tu sensoriu pasiekus kritine temperatura - pasileistu visi 5 ventiliatoriai kartu?
Šį pranešimą redagavo raimis4: 2014 Bal 16 - 11:23
Pajungti 5 daviklius nera sunku ir priskirti hood temp.
Kiek man pavyko issiaiskinti - kiekvienas sensorius turi savo vidini koda, kuri parasyta programa nusiskaito. klausimas ar parasyta programa sukurta nusiskaityti vieninteli sensoriu ar tiek kiek prijungsi? Jei vieninteli tai kaip ja pakeisti.
Sekmes eksperimentuojant
Kiek nori gali junkt sensoriu programa matysi visus su atskiru kodu ir juos priskirsi kur noriKiek man pavyko issiaiskinti - kiekvienas sensorius turi savo vidini koda, kuri parasyta programa nusiskaito. klausimas ar parasyta programa sukurta nusiskaityti vieninteli sensoriu ar tiek kiek prijungsi? Jei vieninteli tai kaip ja pakeisti.
Sekmes eksperimentuojant
Nu ten du tik ira ir valdisi atskirai
biski persidengia postai o jei as prie tu dvieju ventiliatoriu prijungiu dar 3 - signala kompas turetu leist i visus 5 ar jis ir ventiliatorius mato kaip atskirus device`us?
pridedu shieldo shema, kurioj matosi prie vieno PIN`o Nr 12 lygiagreciai prijungti 2 ventiliatoriai - ar butu skirtumas jei lygiagreciai prie to paties PIN`o butu sujungti 5
controller.jpg 84,99KB
4 Parsiųsta kartų
mano ideja buvo visus ventiliatorius paleidinet kartu, bet temperatura skaityt 5 atskirais sensoriais, nezinau ar cia logiska ir imanoma?
Šį pranešimą redagavo JUREIVIS: 2014 Bal 16 - 12:23
Ventiletoriu gali junkt ir penkias bet valdys juos tik vienas kanalasbiski persidengia postai
o jei as prie tu dvieju ventiliatoriu prijungiu dar 3 - signala kompas turetu leist i visus 5 ar jis ir ventiliatorius mato kaip atskirus device`us?
pridedu shieldo shema, kurioj matosi prie vieno PIN`o Nr 12 lygiagreciai prijungti 2 ventiliatoriai - ar butu skirtumas jei lygiagreciai prie to paties PIN`o butu sujungti 5controller.jpg
mano ideja buvo visus ventiliatorius paleidinet kartu, bet temperatura skaityt 5 atskirais sensoriais, nezinau ar cia logiska ir imanoma?
nesuprantu kas neaisku,viska gi parasiau, gali jungt seansoriu kiek nori bet juos priskirti tik dviems kanalams,pas tave pati geriausia programa kuri yra siuo metu rinkoj ir ji ne tokia kaip pas raimi,taip ,kad nieko ten nereika, nei perasyti, nei taisyti,jeigu nori ,kad kompas nelagintu
gali jungt seansoriu kiek nori bet juos priskirti tik dviems kanalams
as neikertu paties priskyrimo... jei as ant vieno sensoriaus kanalo pajungiu papildomus sensorius nei numatyta programoj - tai juos turiu priskirti konkreciam device`ui darasydamas kazka programoj, priesingu atveju kaip kompas zinos automatiskai kad papildomus sensorius reikia susieti su ventiliatoriais o pvz ne su sildytuvu? Ar programa sensorius susieja pagal ju tipa?
Cia nesikabineju, o bandau susidet i savo lentynas kad butu aiskumas o jungineti and durniaus nesinori.
o del pacios programos neturiu jokiu priekaisu... tiesiog "plug and play" rekomenduoju visiem