Jau pertvarkytos abi pusės, lauksiu augimo tada įmesiu foto. Toks čia iš manęs aquaskeiperis tiesiog bandau vis kažką nauja .Ne taip jau paprasta įgivendinti tai ką sugalvoji, o ir mano akvariumas gan siauras tai viskas dar sudėtingiau.
Kaip pastebėjote iš puslapio pavadinimo, šis projektas skirtas visiems, besidomintiems akvariumininkyste - tiek gėlavandene, tiek ir jūrine. AQUARIUM.LT sukurtas, gyvena ir auga savo lankytojų "aqua-ligonių" pagalba. Jūs visada laukiami ir galite prisidėti prie forumo gyvenimo, pasidalinti savo patirtimi, nuomone. Nepriklausomai nuo to, ar Jūs tik svajojate apie akvariumą, ar Jūs turite jų 28 vnt. jau 60 metų, šis forumas Jums atvertas. Savo patirtimi galite pasidalinti rašydami straipsnius bei dalyvaudami forume. Iškilus klausimams ar nesusipratimams, kreipkitės į pačius aktyviausius. Tad "aqua-ligoniai" visų Lietuvos kraštų, junkitės!
Užsiregistruokite, kad galėtumet naudotis visais puslapio ištekliais: rašyti į forumą, vertinti kitus forumo dalyvius, naudotis asmeninėmis žinutėmis, keisti savo būseną, rašyti bei skaityti straipsnius, valdyti savo profilį ir dar daug visko. Jeigu jau turite savo profilį, prisijunkite čia - kitu atveju užsiregistruokite jau dabar!

Eksperimentinis Mokomasis
Parašyta 2014 Bir 15 - 21:54

Aš pats kiek žiūriu tai man į lacustris panaši http://www.flowgrow....wigia-lacustris foto ji sunkiai matosi.
Parašyta 2014 Bir 24 - 13:50

Parašyta 2014 Lie 06 - 22:09

Na va po poros mėnesiu greito augimo augaliukai buvo įjungę stabdžius, prie to dar dasidėjo kaip aš manau per didelis kiekis co2 aišku testu jokių nedariau bet yra panašiai anksčiau buvę.Tada leidau co2 visą parą, ko pasekmė buvo, kad iškeliavo anapilin visos sraigės ir išsiderino visa akvariumo biosistema vienu žodžiu katastrofa.Šį kart viskas švelniau, o co2 užkilo baigiantis balionui, nuostoliai keletas sraigių ir nustoję augti augalai. Na bet viskas susitvarkė ir pradėjo atsigauti... Čia vaizdelis praėjus trims savaitėms po didelio kirpimo.
Pridėtas failas(-ai)
Parašyta 2014 Lie 07 - 18:42

Na kiek pamenu pagal EI metodika didesni CO2 lygiai jokios įtakos augalų augimui neturi. Pasiekus didesnes koncentracijas nei ~40ppm, yra tiesiog angliarūgšties švaistymas...Beabėjo faunai tai jau kitas reikalas Šiaip pastarąjį kartą kai ėjau pildyti savo baliono, likutį išleidus vietoje( kuris nebuvo toks ir mažas) išgirdau komentarą,kad čia jau angliarūgšties mažai ir teliko, daugiau oras eina...