Aš šitom Jebao pompom patenkintas ir net labai. Tylios, gražiai atrodo, reguliuojamos. Beje, viena neseniai sugedo, tai kiniečiai už 17USD naują išsiuntė. Už vienos tokio galingumo Tunzės kainą, išeina 4 šitos pompos, o dirba ne prasčiau. Ar verta keisti waveboxą į Jebao, nežinau, bet man atrodo dėl kainų skirtumo vien neverta. Tegul boxas bangą daro, o streamai sroves. Bet manau, reikia konkrečiu atveju žiūrėti kas kaip ir tada spręsti.
Kaip pastebėjote iš puslapio pavadinimo, šis projektas skirtas visiems, besidomintiems gėlavandene bei jūrine akvariumininkyste. AQUARIUM.LT forumas sukurtas, gyvena ir auga savo lankytojų "aqua-ligonių" pagalba. Jūs visada laukiami ir galite prisidėti prie forumo gyvenimo, pasidalinti savo patirtimi, nuomone. Nepriklausomai nuo to, ar Jūs tik svajojate apie jūrinį akvariumą, ar Jūs turite jų kelis, šis forumas Jums atvertas. Savo patirtimi galite pasidalinti rašydami straipsnius bei dalyvaudami forume. Iškilus klausimams ar nesusipratimams, kreipkitės i pačius aktyviausius. Tad "aqua-ligoniai" visų Lietuvos kraštų, junkitės!
Užsiregistruokite, kad galėtumet naudotis visais puslapio ištekliais: rašyti į forumą, vertinti kitus forumo dalyvius, naudotis asmeninėmis žinutėmis, keisti savo būseną, rašyti bei skaityti straipsnius, valdyti savo profilį ir dar daug visko. Jeigu jau turite savo profilį, prisijunkite čia - kitu atveju užsiregistruokite jau dabar!

Lino Rifas
Parašyta 2014 Bal 03 - 07:55

Parašyta 2014 Lie 06 - 17:33

Sps po šitais ledais auga ir manau, kad tikrai neblogai. Vidurdienį šiam momentui pas mane mėlynos 80, baltos 55 padaryta, bet planuoju po truputi pakelti iki 100 mėlynos ir kokia 80 baltos.
Pridėtas failas(-ai)
Parašyta 2014 Lie 06 - 19:20

Parašyta 2014 Lie 06 - 20:23

padarysiu vėliau, kai normalų fotoaparatą turėsiu, nes su telefonu vis tiek nieko nesimatys
Parašyta 2014 Rgp 01 - 11:56

Truputi atsinaujinom, atsirado naujų gyventojų. Lygiai kaip mėnuo papildomai akvariume gyvena 12 Pseudoanthias dispar, Pygoplites diacanthus(Red sea var.), Acanthurus achilles.
Pridėtas failas(-ai)
Parašyta 2014 Rgp 01 - 12:25

Įkelt dydelio formato foto, nes tokioje neįmanoma įžlibininti nieko Kaip Pygoplites diacanthus sugyvena su koralais ? Ir kaip laikosi Zanclus cornutus porelė (kaip su maitinimu ar kitos žuvys nevaiko), kaip sugyvena su koralais ?
Šį pranešimą redagavo DaMi: 2014 Rgp 01 - 12:25
Parašyta 2014 Rgp 01 - 12:37

Nežinau, kaip iš leidžiamų 46kb įkelti didesnę foto. Zanklas likęs vienas, antrasis po savaitės nuo atvežimo nustojo maitintis ir mirė. Šitas gyvena puikiai, turbūt jau koks pusmetis(iš mano pirmųjų žuvų), pats pavaiko kitas žuvis, konfliktuoja tik su sohalu, bet pakankamai lygiavertiškai, nenusileidžia sohalui nei kiek. Ėda agresyviai, viską ir daug. Angelas kol kas koralų neliečia, kaip bus toliau, matysim. Dėl tokio grožio aš linkęs rizikuoti.