Akvariumų forumas | Sveiki atvykę!
Kaip pastebėjote iš puslapio pavadinimo, šis projektas skirtas visiems, besidomintiems akvariumininkyste - tiek gėlavandene, tiek ir jūrine. AQUARIUM.LT sukurtas, gyvena ir auga savo lankytojų "aqua-ligonių" pagalba. Jūs visada laukiami ir galite prisidėti prie forumo gyvenimo, pasidalinti savo patirtimi, nuomone. Nepriklausomai nuo to, ar Jūs tik svajojate apie akvariumą, ar Jūs turite jų 28 vnt. jau 60 metų, šis forumas Jums atvertas. Savo patirtimi galite pasidalinti rašydami straipsnius bei dalyvaudami forume. Iškilus klausimams ar nesusipratimams, kreipkitės į pačius aktyviausius. Tad "aqua-ligoniai" visų Lietuvos kraštų, junkitės!
Užsiregistruokite, kad galėtumet naudotis visais puslapio ištekliais: rašyti į forumą, vertinti kitus forumo dalyvius, naudotis asmeninėmis žinutėmis, keisti savo būseną, rašyti bei skaityti straipsnius, valdyti savo profilį ir dar daug visko. Jeigu jau turite savo profilį, prisijunkite čia - kitu atveju užsiregistruokite jau dabar!
Blyxa Japonica
Sukūrė
Arunas999
, Kov 02 2014 15:08
Prašome prisijungti, kad galėtumėte parašyti atsakymą
pasidalinkite savo ziniomis kaip priziurite si augala.Kaip tvarkyti uzaugusi,ar tiesiog karpyti? Kaip dauginate ir sodinate toliau? Aciu visiems kas pasisakys
Labas, aš tai elementariai stengiuosi užtikrinti pakankamus maisto medžiagų lygius šiam(ir kitiems) augalui. Kai suželia nemenkas krūmas galima jį dalinti į atskirus vienetus
Ai jis keistas augalas, mano atvėju labai greitai sureguoja į sumažėjusią priežiūrą. Kol palaikai tinkamus parametrus tai auga pakankamai greitai ir nesunkiai, bet jei kas išsibalansuoja (tarkim kur išvykus kai neina prižiūrėt) visad man pradeda nykti. Kadangi stiebinis augalas tai tai dauginu kaip ir visus, t.y. atlaužiu pakankamo dydžio atsišakojusius augimo taškus ir pasodinu. Suleidžia šaknis ir toliau bujoja:)