_0033946.JPG 591,36KB
0 Parsiųsta kartų
_0033957.JPG 638,89KB
0 Parsiųsta kartų
_0033952.JPG 598,33KB
0 Parsiųsta kartų
_0033946.JPG 591,36KB
0 Parsiųsta kartų
_0033957.JPG 638,89KB
0 Parsiųsta kartų
_0033952.JPG 598,33KB
0 Parsiųsta kartų
acanthurus_achilles.JPG 400,93KB
0 Parsiųsta kartų
gal kas kokiu klausimu turi?
o siaip tai, jeigu kas turi problemu su auganciais koralais, kurie remiasi i soninius stiklus, tai isbandziau viena metoda, kuris pasitvirtino. nukreipiau sroves visiskai palei
soninius stiklus, kurios pucia is auksto zemyn. koralai stoja augt i sonus ir stiebiasi aukstyn, kitaip sakant, bega nuo sroves. jeigu koks nors optimistas ilenda i srove, buna sroves nudegintas, ko pasekoje nukerpamos nudegintos vietos ir taip galima laisvai prieit su magnetu nuvalyt stiklus
gal kas kokiu klausimu turi?
o siaip tai, jeigu kas turi problemu su auganciais koralais, kurie remiasi i soninius stiklus, tai isbandziau viena metoda, kuris pasitvirtino. nukreipiau sroves visiskai palei
soninius stiklus, kurios pucia is auksto zemyn. koralai stoja augt i sonus ir stiebiasi aukstyn, kitaip sakant, bega nuo sroves. jeigu koks nors optimistas ilenda i srove, buna sroves nudegintas, ko pasekoje nukerpamos nudegintos vietos ir taip galima laisvai prieit su magnetu nuvalyt stiklus
galvoju koki klausima tau uzduot,,bet kolkas nesugalvojau, kai sugalvosiu parasysiu,bet kas man keisciausiai atrodo, susidaro toks vaizdas ,kad lietuvoj pas visus koralai i stiklius remiasi ir achilai plaukioja,visi viska moka,saunu
apie achila galima daug daug visko prirasyt. bet jeigu trumpai, tai ne kiekvienam akvariumistui tokia zuvis. tai bene viena lepiausiu zuvu is chirurgu gimines. tokia zuvi islaiko ir laiko tik patyre, ne viena rifa uzaugine akvariumistai. aplink achila turi buti statomas visas akvariumas, viskas turi buti pradeta butent nuo jo.
daugelis perka sia zuvi bile pirkt, be jokio pasiruosimo ir ziniu. daugumoje atveju sios zuvies likimas buna aiskus...
del sios priezasties, jis vis dar yra "karantine" (jau greitai bus metai) ir laukia savo laiko, kada bus pasiruoses isplaukt i didziuosius vandenis
mielai
tik su vienu vyno buteliu neprasisuksi. as daug isgeriu
Galėsi mano išgert aš vyno negeriu Ateinu pm, susirašysim
Gaila kad tik achilas ne bendroi akvoi su visais. Blondine su jura, cia kazkas naujo.
Na tik nereikia jau čia va tuoj išklausysiu praktinį teorijos kursą pas linugz ir paleisim kokį kubiką pradžiai
keista,gal mamos diena svencia,vakare turetu pasirodyt
jau pasirodė, pasimatymas garantuotas oj t.y. praktinis teorijos kursas
))
Eiryn,linugz neduoda, kabink megi.
)
jeigu leisis tai kabinsiu, bet negaliu gi iškart taip, dar išvadins kaip negražiai ar apkaltins daugpatyste ))
Nu pas mane jau tuoj metai Ahilas ir bendroja akvoja
pas tave ne tik achilas gyvena, bet ir apskritai akva bujoja, koralai auga. kai mokiniesi is geriausiu, kitaip ir negali but
tai ivyko jau tas praktinis teorijos kurso isklausymas ???jei ivyko tai kaip ispudziai?
diedasai liezuvius pakabine