Kokie pokyčiai bebūtų, prie jų visada reikia priprasti. Tai normali gyvenimiška situacija. Su laiku visi suprasime, kad viskas dabar daug lengviau ir paprasčiau.
Paieška ne gal, o jau normali
Labai smagu, kad atsinaujinote
Pastebėjau, kad po atnaujinimo, tarp neskaitytų pranešimų atsirado ir komerciniai skelbimai. Taip ir liks?
Gerai būtų, kad jie kur nors kitus atsirastų; nes dabar norint permesti naujus pranešimus, reikia ir naujus (ne)komercinius skelbimus peržiūrėti - o šiame tinklapyje jų gan nemažai..
Šį pranešimą redagavo Saulix: 2014 Sau 29 - 13:30
Prie to pačio bent man kažkaip užstrigo: gal geriau išskirti "naujausios temos" gėlavandeniams ir jūriniams atskirai? Nes dabar pagal temos pavadinimą ne visada aišku apie ką kalba eina, tenka įsijungti ir suprasti, kad ne ten pataikiau
Čia labai teisingas pastebėjimas. Nes ateini ir pamatai nematytas temas, natūraliai ten ir keliauji ir tik tada paaiškėja, kad tai jūriniai. Žinoma, nieko tragiško, tiesiog būtų mažiau makalavimosi.
Vartotojus klaidina matomas ne paskutinis o pirmasis pranešimas.
Man asmeniškai irgi nepatogu, norint perskaityti naujausią pranešimą temoje, turi "nukeliauti" iki pat apačios.
Nerandau kaip galima pakeisti į "naujausi viršuje".
Visiškai pritariu. Skaityt paskutinius pranešimus '' nuo viršaus '' žymiai patogiau.
Vartotojus klaidina matomas ne paskutinis o pirmasis pranešimas.
Man asmeniškai irgi nepatogu, norint perskaityti naujausią pranešimą temoje, turi "nukeliauti" iki pat apačios.
Nerandau kaip galima pakeisti į "naujausi viršuje".
Pripratimo reikalas, jug visuose forumuose pradžia yra viršuje, o naujausios žinutės apačioje. Tarkim atsidarius neskaityta forumo skirsnį bent jau man daug patogiau viską skaityti nuo pradžių.
Kodel negaliu ikopijuoti nei teksto nei nuorodos nieko i savo rasoma pranesima Internet exploer narsyklej?
Naujausi pranesimai rodomi kas kelias h? Ar pagal nuotaika kaip anksciau?
Bandei naudoti kita naršyklę? Šiaip čia ne forumo platformos problema, o, greičiausiai, bus jūsų kompiuterio ar naršyklės problema. Šiaip visos copy/paste funkcijos veikia tikrai be problemų.
Pati mobili versija veikia. Tik neuzkrauna 'back' mygtuko. Bet per Opera mini vistiek rodo klaida #2000, per IE veikia.
Ant kokio devaiso paleista pas tave Opera mini?