Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į Jūrinių akvariumų forumas!
Kaip pastebėjote iš puslapio pavadinimo, šis projektas skirtas visiems, besidomintiems gėlavandene bei jūrine akvariumininkyste. AQUARIUM.LT forumas sukurtas, gyvena ir auga savo lankytojų "aqua-ligonių" pagalba. Jūs visada laukiami ir galite prisidėti prie forumo gyvenimo, pasidalinti savo patirtimi, nuomone. Nepriklausomai nuo to, ar Jūs tik svajojate apie jūrinį akvariumą, ar Jūs turite jų kelis, šis forumas Jums atvertas. Savo patirtimi galite pasidalinti rašydami straipsnius bei dalyvaudami forume. Iškilus klausimams ar nesusipratimams, kreipkitės i pačius aktyviausius. Tad "aqua-ligoniai" visų Lietuvos kraštų, junkitės!
Užsiregistruokite, kad galėtumet naudotis visais puslapio ištekliais: rašyti į forumą, vertinti kitus forumo dalyvius, naudotis asmeninėmis žinutėmis, keisti savo būseną, rašyti bei skaityti straipsnius, valdyti savo profilį ir dar daug visko. Jeigu jau turite savo profilį, prisijunkite čia - kitu atveju užsiregistruokite jau dabar!

Close Open
Close Open
Nuotrauka

Mano akvariumas Cipas

- - - - -

• Prašome prisijungti, kad galėtumėte parašyti atsakymą
Temoje atsakymų: 278

cipas

cipas

Dažnas dalyvis

• Vartotojas
  • AkisAkisAkis
  • 583 Pranešimai:
  • Kartu nuo 2012-Grd-20
  • Amžius: 51
Nutariau aprasyti ir savo istorija....tik gal nevisa is karto bet palaipsniuj.Mano akvariumu karslige prasidejo pries pusantru metu vaiksciojan Hongkongo akvariumu parduotuviu rajone...ten ispudinga ...jei parduotuve kiekviena diena gauna siuntas po 500vnt zuvu.Nu ir kaip daugumai uzsinorejau tureti akvariuma su zuviuku Nemo(ta diena net nezinojau kaip jis vadinasi).Gryzes is keliones pradejau dometis akvariumais skaiciau forumus kokius 4 menesius kol viskas susipyne i viena vieta ir supratau kad as nieko nesuprantu.Apsilankiau Zoon...ten pasake kad net netureciau minciu kad akva kainuos maziau negu 10000lt(keistai tada as i juos pasiziurejau ..galvojau kur ten tiek pinigu gali kainuoti) dabar jau su prantu kad jie tada kalbejo ne apie litus o EURusPradejau pirkt iranga is forumo naudota ....ir vis paklausdavo visi ka ruosiesi auginti..jei mazai supratau apie akvariuma taip kaip galejau zinoti ka as ten auginsiu,zinojau kad bus ten Klaunai.....bet supratau ko as noriu tada kai nuvazevau pas Tefteli pirkti GP...pamates jo akva supratau ko as noriu...leido apziureti visa sistema ir kazkiek supratau kaip ji aplamai veikia.Po apsilankymo pas Tefteli susidariau nuomones kad su akvos augimu ir as auksiu ir kaupsiuosi ziniu.Taip ir prasidejo mano akvos statybos Žinutė redaguota: cipas, laikas: 2013/12/12 14:28

cipas

cipas

Dažnas dalyvis

• Vartotojas
  • AkisAkisAkis
  • 583 Pranešimai:
  • Kartu nuo 2012-Grd-20
Statyba NuotraukaAkvariumo dydis 1300*700*600

Žinutė redaguota: cipas, laikas: 2013/12/12 14:29

cipas

cipas

Dažnas dalyvis

• Vartotojas
  • AkisAkisAkis
  • 583 Pranešimai:
  • Kartu nuo 2012-Grd-20
Balkono klijavimas Nuotrauka

cipas

cipas

Dažnas dalyvis

• Vartotojas
  • AkisAkisAkis
  • 583 Pranešimai:
  • Kartu nuo 2012-Grd-20
Sumpo klijavimas Nuotrauka

cipas

cipas

Dažnas dalyvis

• Vartotojas
  • AkisAkisAkis
  • 583 Pranešimai:
  • Kartu nuo 2012-Grd-20
Pradejau leist Vandeni Nuotrauka

cipas

cipas

Dažnas dalyvis

• Vartotojas
  • AkisAkisAkis
  • 583 Pranešimai:
  • Kartu nuo 2012-Grd-20
Po ilgu skaitimo ir patarimu pradejau jieskoti akmens ...ir nutariau startuoti nuo Ratu.Kadangi musu prekybininkai negalejo ju pasiuliti ilgai masciau kaip juos gauti is Vokietijos.Bet kaip labai nori viska galima ispresti:laugh: Nuotrauka

cipas

cipas

Dažnas dalyvis

• Vartotojas
  • AkisAkisAkis
  • 583 Pranešimai:
  • Kartu nuo 2012-Grd-20
prisimenu kad akmenis atkelevo labai anksti ryte .....tai kibau iskart su zmona i darbus ,be jokio supratimo kaip statosi rifas ,bet tai dienai man rodesi kad jis pasakiskas gavosiB) Nuotrauka

cipas

cipas

Dažnas dalyvis

• Vartotojas
  • AkisAkisAkis
  • 583 Pranešimai:
  • Kartu nuo 2012-Grd-20
Nu ir prasidejo naktiniai sedejimai su prozektorium krabuku jieskojimai:laugh: po keliu dieno posirode kazkoks gyvis lakstantis po akmenis ....zinoma labai jau apsidziaugiau,ta vakara uzvazevo i svecius Svajunas,nu zinoma as labai jau pasigyriau,bet.......kai jis paaiskino kad tureciau labai nuliusti o nesidziaukti tuo gyviu,kadangi pasirode kad pas mane gyvena MANTIS SHRIMPS.Islydejas Svajuna kibau i gaudymus jo.....zinoma kad pagauti jo man neisejo,kadangi jis buvo apsigyvenes apatineme akmeni grioviau rifa ir isitraukiau akmeni ir is jo iskrapsciau nepagedaujama sveciaB) Nuotrauka

cipas

cipas

Dažnas dalyvis

• Vartotojas
  • AkisAkisAkis
  • 583 Pranešimai:
  • Kartu nuo 2012-Grd-20
Kadangi buvau nusprendes niekur neskubeti......bet susiklosti tokios aplinkybes kad turejau isvykti i kelione...ir akvariumistai ir Dar321(Darius) patare pries kelione akva paleisti kad ji sau brestu kol manes nera,ir maziau stresuosiu as priejos ,ir neuzdavinesiu visiems kvailu klausimu ,taip as ir padariau.Palikau dukterecia kad kazkiek priziuretu mano zelencia akva:laugh: Nuotrauka

Žinutė redaguota: cipas, laikas: 2013/12/12 14:30

cipas

cipas

Dažnas dalyvis

• Vartotojas
  • AkisAkisAkis
  • 583 Pranešimai:
  • Kartu nuo 2012-Grd-20
Kelioneja budamas rupejo akva ....nu ir zinoma negalejau gryzti is jos ir nieko neparsivezti....pirmieji pirkiniai buvo Hongkonge ,sraibes krabukai ir dar kazkas net jau neprisimenu Nuotrauka

cipas

cipas

Dažnas dalyvis

• Vartotojas
  • AkisAkisAkis
  • 583 Pranešimai:
  • Kartu nuo 2012-Grd-20
Poto susipazinai su Egiu....atvyko paziureti mano akva .......nuosprendis .....griauti rifa ir statyti ji normaliai,kadangi buvau mates jo akva negalejau su juo gincitis nors esu megejas:laugh: Jo deka mano akva stipriai pasikeite Nuotrauka

cipas

cipas

Dažnas dalyvis

• Vartotojas
  • AkisAkisAkis
  • 583 Pranešimai:
  • Kartu nuo 2012-Grd-20
Pirma zuvis mano buvo Hepatus....poto nupirkau jam drauge Melyna Zebra....ir is Hongkongo parsiskraidinau savo isvajotus klaunus:) Nuotrauka

cipas

cipas

Dažnas dalyvis

• Vartotojas
  • AkisAkisAkis
  • 583 Pranešimai:
  • Kartu nuo 2012-Grd-20
Po kazkurio laiko Draugas man parskraidino mano mylimiause iki dabar zuvi Acanthurus achilles Nuotrauka

cipas

cipas

Dažnas dalyvis

• Vartotojas
  • AkisAkisAkis
  • 583 Pranešimai:
  • Kartu nuo 2012-Grd-20
Kadangi daug kartu i metus skraidau .....ir niekados negaliu dabar gryzti be termobokso,dauk esu parsivezes ir koralu ir pagrindas zuvies ira parsivezta is Honkongo,nes kainu skirtumas baisinis nuo musu verslininku 10 ar net daugiau kartu;) O ir pasidare liga pacem veztis Nuotrauka

cipas

cipas

Dažnas dalyvis

• Vartotojas
  • AkisAkisAkis
  • 583 Pranešimai:
  • Kartu nuo 2012-Grd-20
:) Nuotrauka

cipas

cipas

Dažnas dalyvis

• Vartotojas
  • AkisAkisAkis
  • 583 Pranešimai:
  • Kartu nuo 2012-Grd-20
Po ilgu skaitymu apie LED apsvietima isirinkau Maxspect P......gal ir nera pats geriauses mano pasirinkimas bet jau ira kaip ira ....dabar kabo 9 moduliai Nuotrauka

cipas

cipas

Dažnas dalyvis

• Vartotojas
  • AkisAkisAkis
  • 583 Pranešimai:
  • Kartu nuo 2012-Grd-20
B) Nuotraukapo kiek laiko pasikeiciau skimeri is ATI y RED DRAGON 250.....tada supratau kas per meslas ira ATI .....pasikeiciau RD 4.5t GP y RD3 8,0t ir pamaciau skirtumaŽinutė redaguota: cipas, laikas: 2013/12/10 12:02

Žinutė redaguota: cipas, laikas: 2013/12/10 12:39

cipas

cipas

Dažnas dalyvis

• Vartotojas
  • AkisAkisAkis
  • 583 Pranešimai:
  • Kartu nuo 2012-Grd-20
:) Nuotrauka

cipas

cipas

Dažnas dalyvis

• Vartotojas
  • AkisAkisAkis
  • 583 Pranešimai:
  • Kartu nuo 2012-Grd-20
Paskutineja kelioneja neatsilaikiau pagundai ir isigijau Zebrasoma rostratum bet tikra rostratuma ne hibrida kai daug kur gali gauti ir is Velyku salos(tai ir kainu didziulis skirtumas) ir Sohal.bet Sohal labai nesugyvena su Ahilu ,bijau kad gali būti kad teks atsisakyti Sohal.....bet vis dar laukiu Nuotrauka

Žinutė redaguota: cipas, laikas: 2013/12/10 13:28

cipas

cipas

Dažnas dalyvis

• Vartotojas
  • AkisAkisAkis
  • 583 Pranešimai:
  • Kartu nuo 2012-Grd-20
Su Egio ir Teftelio pagalba siai dienai turiu toki akvariuma.......bet tuo ir baigesi jo istorija nes bus nuleistas po dvieju ar triju menesiu:( ir bus parduotas Nuotraukaakvariumuj ira 8menesiai o koralai galutinai buvo susodinti i savo vietas pries pora menesiu

Žinutė redaguota: cipas, laikas: 2013/12/10 12:16