Žinutė redaguota: rimga321, laikas: 2013/09/19 02:18
o koks grozis bus jei sumpas ne apacioja o sale akvos????????:ohmy:Skaiciau ir apie blogus dalykus.Bet, pasirinkus tinkama kieki biopellet'su ir tinkamas sroves, nieko blogo atsitikti neturetu.Skimeris tikiuosi irgi sugebes isfiltruot didziaja dali ''negerybiu'' is reaktoriaus.Megi, sakot, kad akvariumas isgyventu vien tik su vandens keitimais.As jum pritariu, bet ne visada isseitu man 20% vandens pakeist, nes galiu buti isvykes keliom savaitem ar menesiui..Tai todel ir noriu truputi daugiau irangos ir sumpo.O sumpo ideja atsirado is to, kad as norejau refiugimo.Pirma mintis buvo, kad reikes isigyti HANG ON tipo refiugima, bet pamasciau, kad sumpas bus daug patogiau, plius visa iranga ten sudet galsiu :)
tik vis neparasai kiek tu sroviu??????????Na taip, visaip ji vadina, bet blogiau nebus jei jis stoves son. Jokio skirtumo gi, sone ar po akvariumu, ar kokiam kitam kambari jis.Geriau papasakokit ar nebus per daug sroviutunze 6025 nanistreemas ir dar nepaminejau pirmoje zinuteja, kad grazinimo pompa Eheim - Compact 1000
ar matet kur nors grazius valybo irengimus......nu kol nauji o poto vistiek virsta sudu kaupyklaB)Jeigu šeimininkas ruošiasi po mėnesį keliauti namuose nebūdamas, tai srovės užteks ir labai į priekį nenujudės. O refugiumas garantuotai bus labai negražus :) Aš tikėjausi gražaus refugiumo (pas mane ne spintelėje), buvau net jam gyventojus (krevetę su gobiuku simbiozinius) nupirkęs. Svajojau apie žalią vaizdą, panašų į gėlavandenį akvariumuką. Neilgai teko laukti kol mano grožis pavirto tuo, kuo ir turėjo pavirsti...:laugh: