Kaip pastebėjote iš puslapio pavadinimo, šis projektas skirtas visiems, besidomintiems akvariumininkyste - tiek gėlavandene, tiek ir jūrine. AQUARIUM.LT sukurtas, gyvena ir auga savo lankytojų "aqua-ligonių" pagalba. Jūs visada laukiami ir galite prisidėti prie forumo gyvenimo, pasidalinti savo patirtimi, nuomone. Nepriklausomai nuo to, ar Jūs tik svajojate apie akvariumą, ar Jūs turite jų 28 vnt. jau 60 metų, šis forumas Jums atvertas. Savo patirtimi galite pasidalinti rašydami straipsnius bei dalyvaudami forume. Iškilus klausimams ar nesusipratimams, kreipkitės į pačius aktyviausius. Tad "aqua-ligoniai" visų Lietuvos kraštų, junkitės!
Užsiregistruokite, kad galėtumet naudotis visais puslapio ištekliais: rašyti į forumą, vertinti kitus forumo dalyvius, naudotis asmeninėmis žinutėmis, keisti savo būseną, rašyti bei skaityti straipsnius, valdyti savo profilį ir dar daug visko. Jeigu jau turite savo profilį, prisijunkite čia - kitu atveju užsiregistruokite jau dabar!

12 sandielis Urmo bazieja
Parašyta 2013 Rgs 17 - 18:20

Parašyta 2013 Rgs 19 - 00:13

Ta Almute Dainiaus negalejo isdet i jokias suns dienas.Nes Dainius nera tas kuri gali kas nori tas koliot.Pats jis senai prekiauja ir niekas jam kainu nenustatines.Greiciausiai jis ja pasiunte ant 3 raidziu ir tuo viskas pasibaige..:lol:budamas Kauno urmo bazieje visada uzsukdavau ji 13 sandieli pasizvalgyti kas naujo kas gero,viskas lyg grazu,bet ivykis rugsiejo 15 diena Vilijampolies zuvyciu turguje Kaune pakeitie mano nuomuone,o priezastis paprasta ,.pone Almutie 13 sandienio valduovie ji suns dienas isdiejo prekybininka ,Jo vardas Dainius ,kad jis viska pardavinieja pigiau nei ji savo parduotuvieja ir t.t.:( tai iseina ,kad jei ka nori parduoti pigiau turi atsiklausti parduotuviu seimininku,kad negautum pylos uz mazesnes kainas kuriomis prekiauji:evil: tai mano nuomonie:whistle:
Žinutė redaguota: Nerijux, laikas: 2013/09/19 09:39
Parašyta 2013 Rgs 19 - 11:48

Parašyta 2013 Rgs 19 - 18:34

Almuties su nieku nesumaisysi,.p.s.as tikrai ne Lietuvis as esu Zemaitis:laugh:Visiems -> Neskubėkit iškart žmogaus pult. Sandėlio nr. lengva sumaišyt. Ir labai lengvai matosi žmogaus nelietuviškas akcentas. Taip kad neskubėt kabinėtis prie gramatikos.mas -> Manau gal ką nors sumaišėt, nes aš irgi abejoju, ar 12 sandėlio vadovė užsipultų Dainių. Ypač taip viešai.
Parašyta 2013 Rgs 22 - 15:28

Neistvieriau jau er as cia... ar neperstepre cia issireiske , lietovis mata jau tekros atsirada....Zemaiciai protu niekad nepasizymejo.Rado kuo girtis...ir dar - NE lietuvis.....:woohoo: Lietuvai nuo to tik geriau!<br><br>Žinutė redaguota: Agamemnonas, laikas: 2013/09/20 08:47
Parašyta 2013 Rgs 24 - 06:17

sudas ne sviestas kaunas ne miestas. Ir galima pritaikyti daugeliui miestu. Ne miestas kaltas, kad zmogus neissiauklejes ar issilavinimo stoka per maza. Kad taip drasiai komentuoja. :-).napyk, juk matą kavenskiai :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: