Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į Jūrinių akvariumų forumas!
Kaip pastebėjote iš puslapio pavadinimo, šis projektas skirtas visiems, besidomintiems gėlavandene bei jūrine akvariumininkyste. AQUARIUM.LT forumas sukurtas, gyvena ir auga savo lankytojų "aqua-ligonių" pagalba. Jūs visada laukiami ir galite prisidėti prie forumo gyvenimo, pasidalinti savo patirtimi, nuomone. Nepriklausomai nuo to, ar Jūs tik svajojate apie jūrinį akvariumą, ar Jūs turite jų kelis, šis forumas Jums atvertas. Savo patirtimi galite pasidalinti rašydami straipsnius bei dalyvaudami forume. Iškilus klausimams ar nesusipratimams, kreipkitės i pačius aktyviausius. Tad "aqua-ligoniai" visų Lietuvos kraštų, junkitės!
Užsiregistruokite, kad galėtumet naudotis visais puslapio ištekliais: rašyti į forumą, vertinti kitus forumo dalyvius, naudotis asmeninėmis žinutėmis, keisti savo būseną, rašyti bei skaityti straipsnius, valdyti savo profilį ir dar daug visko. Jeigu jau turite savo profilį, prisijunkite čia - kitu atveju užsiregistruokite jau dabar!

Close Open
Close Open
Nuotrauka

Barnace bay 5ft

- - - - -

• Prašome prisijungti, kad galėtumėte parašyti atsakymą
Temoje atsakymų: 79

Arnis klp

Arnis klp

Dažnas dalyvis

• Vartotojas
  • AkisAkisAkis
  • 538 Pranešimai:
  • Kartu nuo 2009-Rgs-04
  • Amžius: 56
wurdemani

Marufas

Marufas

Senbuvis

• Blokuotas
  • AkisAkisAkisAkisAkis
  • 3.383 Pranešimai:
  • Kartu nuo --
  • Amžius: 42
Aciu

Thunder

Thunder

Dažnas dalyvis

• Vartotojas
  • AkisAkisAkis
  • 595 Pranešimai:
  • Kartu nuo 2012-Rgp-12
  • Amžius: 32
09-01 Nuotrauka

Thunder

Thunder

Dažnas dalyvis

• Vartotojas
  • AkisAkisAkis
  • 595 Pranešimai:
  • Kartu nuo 2012-Rgp-12
09-14 Nuotrauka

Thunder

Thunder

Dažnas dalyvis

• Vartotojas
  • AkisAkisAkis
  • 595 Pranešimai:
  • Kartu nuo 2012-Rgp-12
Tr Žinutė redaguota: Thunder, laikas: 2014/01/05 11:22

Thunder

Thunder

Dažnas dalyvis

• Vartotojas
  • AkisAkisAkis
  • 595 Pranešimai:
  • Kartu nuo 2012-Rgp-12
Pabaigiau jau senokai amino rugstis, kurias dar nanuko laikais buvau nusipirkes.Tad nutariau pabandyt PROBIO REEF BOOSTERSupyliau 1 apole (penktad)Po pirmos ampoles kita diena (sestad) pastebejau:- Siektiek geresne Mileporos spalva, bet labiausiai i akis krito- padidejes vandens skaidrumas (arba reiktu sakyt - visiskai skaidrus vanduo), labai malonu akiai, as nuo sistemos pradzios niekaip vandens skaidrumo problemos neissprendziau, bet pagaliau pasiekiau ko norejau.- kita diena (sestad) skimmeris skimmino kaip isprotejes ir skimmina gana stipriai iki siol (sekmadienis).

Thunder

Thunder

Dažnas dalyvis

• Vartotojas
  • AkisAkisAkis
  • 595 Pranešimai:
  • Kartu nuo 2012-Rgp-12
Tr Žinutė redaguota: Thunder, laikas: 2014/01/05 11:21

Thunder

Thunder

Dažnas dalyvis

• Vartotojas
  • AkisAkisAkis
  • 595 Pranešimai:
  • Kartu nuo 2012-Rgp-12
NuotraukaVAKARAS

zeddaz

zeddaz

Dažnas dalyvis

• Vartotojas
  • AkisAkisAkis
  • 717 Pranešimai:
  • Kartu nuo 2010-Spa-25
  • Amžius: 55
Thunder rašė:

Pabaigiau jau senokai amino rugstis, kurias dar nanuko laikais buvau nusipirkes.Tad nutariau pabandyt PROBIO REEF BOOSTERSupyliau 1 apole (penktad)Po pirmos ampoles kita diena (sestad) pastebejau:- Siektiek geresne Mileporos spalva, bet labiausiai i akis krito- padidejes vandens skaidrumas (arba reiktu sakyt - visiskai skaidrus vanduo), labai malonu akiai, as nuo sistemos pradzios niekaip vandens skaidrumo problemos neissprendziau, bet pagaliau pasiekiau ko norejau.- kita diena (sestad) skimmeris skimmino kaip isprotejes ir skimmina gana stipriai iki siol (sekmadienis).

...hm idomu,pas mane nuo Reef boosterio vanduo "pabaltuodavo" ir skimeris(ati) stoti pradedavo,tai parai isjungdavau...o kaip cia pas tave atvirksciai?

Thunder

Thunder

Dažnas dalyvis

• Vartotojas
  • AkisAkisAkis
  • 595 Pranešimai:
  • Kartu nuo 2012-Rgp-12
Tai is pradziu man irgi vanduo nubalo skimmeris mire. Bet kita diena tai fantastika.Idomu kokis efektas ilgalaikej perspektyvoj bus

cipas

cipas

Dažnas dalyvis

• Vartotojas
  • AkisAkisAkis
  • 583 Pranešimai:
  • Kartu nuo 2012-Grd-20
  • Amžius: 51
zeddaz rašė:

Thunder rašė:

...hm idomu,pas mane nuo Reef boosterio vanduo "pabaltuodavo" ir skimeris(ati) stoti pradedavo,tai parai isjungdavau...o kaip cia pas tave atvirksciai?

Rif boosteri reik naudoti nakciai.....ir skimeris turi but isjungtas

Thunder

Thunder

Dažnas dalyvis

• Vartotojas
  • AkisAkisAkis
  • 595 Pranešimai:
  • Kartu nuo 2012-Rgp-12
cipas rašė:

zeddaz rašė:

Thunder rašė:

Rif boosteri reik naudoti nakciai.....ir skimeris turi but isjungtas

Taip ir darau

Thunder

Thunder

Dažnas dalyvis

• Vartotojas
  • AkisAkisAkis
  • 595 Pranešimai:
  • Kartu nuo 2012-Rgp-12
Atlikau labai paprastus matavimus:Emiau filtruoti 22c* vandentiekio vandeni per RO filtra, be DI dervu.Filtras naudotas jau kokius 5mėn.Surinkau vandeni i 4 konteinerius po 50ml ir simatavau ju TDS.Konteinerei buvo isdelioti filtravimo laike:A - iskarto isbeges vanduoB - vanduo po 1 min nuo filtravimo pradziosC - po 2min nuo filtravimo pradziosD - po 3 min nuo filtravimo pradziosRezultatai (TDS):A - 148B - 64C - 11D - 8

Dar321

Dar321

Senbuvis

• Vartotojas
  • AkisAkisAkisAkisAkis
  • 1.593 Pranešimai:
  • Kartu nuo 2007-Sau-20
  • Amžius: 54
Tai kad tai jokia naujiena :whistle:

Thunder

Thunder

Dažnas dalyvis

• Vartotojas
  • AkisAkisAkis
  • 595 Pranešimai:
  • Kartu nuo 2012-Rgp-12
Zinau, as irgi buvau skaites, tiesiog nemaciau skaiciu niekur

hepatus

hepatus

Dažnas dalyvis

• Vartotojas
  • AkisAkisAkis
  • 291 Pranešimai:
  • Kartu nuo 2011-Spa-24
  • Amžius: 11
Tam ir naudoja zmones "smalas"....;)

Dar321

Dar321

Senbuvis

• Vartotojas
  • AkisAkisAkisAkisAkis
  • 1.593 Pranešimai:
  • Kartu nuo 2007-Sau-20
  • Amžius: 54
Esmė tame kad pirmieji litrai būna labai jau šū...nos kokybės. (įdomu ar po smalos irgi kažkas analogiško?) Va todėl nejungiau tiesioginio automatinio papildymo bliūdan, o dariau iš atskiros talpos, kurią kas savaitę pats papildau.

Thunder

Thunder

Dažnas dalyvis

• Vartotojas
  • AkisAkisAkis
  • 595 Pranešimai:
  • Kartu nuo 2012-Rgp-12
Tikrai, idomu kaip ten smalos. As irgi kaupiu RO vandeni savo 126l akve

Thunder

Thunder

Dažnas dalyvis

• Vartotojas
  • AkisAkisAkis
  • 595 Pranešimai:
  • Kartu nuo 2012-Rgp-12
Mano zuvys serga manu kruopu liga. Ji pasireiskia matyt tu bakteriju gyvenimu ciklais, paserga 2 savaites ir vel sveikos or vel serga - taip jau 2 kart.Naudosiu UV 36W. Kaip ji naudot? Ta prasme kiekai laiko per para ji ijungt? Pratekejimo kieki manau darysiu apie 500l/h.Planuoju panaudot ji kokias 3-4savaites.

cipas

cipas

Dažnas dalyvis

• Vartotojas
  • AkisAkisAkis
  • 583 Pranešimai:
  • Kartu nuo 2012-Grd-20
  • Amžius: 51
Thunder rašė:

Mano zuvys serga manu kruopu liga. Ji pasireiskia matyt tu bakteriju gyvenimu ciklais, paserga 2 savaites ir vel sveikos or vel serga - taip jau 2 kart.Naudosiu UV 36W. Kaip ji naudot? Ta prasme kiekai laiko per para ji ijungt? Pratekejimo kieki manau darysiu apie 500l/h.Planuoju panaudot ji kokias 3-4savaites.

Pas mane silpnesne bet laikau neisjunginejant jau tris menesius