Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į Jūrinių akvariumų forumas!
Kaip pastebėjote iš puslapio pavadinimo, šis projektas skirtas visiems, besidomintiems gėlavandene bei jūrine akvariumininkyste. AQUARIUM.LT forumas sukurtas, gyvena ir auga savo lankytojų "aqua-ligonių" pagalba. Jūs visada laukiami ir galite prisidėti prie forumo gyvenimo, pasidalinti savo patirtimi, nuomone. Nepriklausomai nuo to, ar Jūs tik svajojate apie jūrinį akvariumą, ar Jūs turite jų kelis, šis forumas Jums atvertas. Savo patirtimi galite pasidalinti rašydami straipsnius bei dalyvaudami forume. Iškilus klausimams ar nesusipratimams, kreipkitės i pačius aktyviausius. Tad "aqua-ligoniai" visų Lietuvos kraštų, junkitės!
Užsiregistruokite, kad galėtumet naudotis visais puslapio ištekliais: rašyti į forumą, vertinti kitus forumo dalyvius, naudotis asmeninėmis žinutėmis, keisti savo būseną, rašyti bei skaityti straipsnius, valdyti savo profilį ir dar daug visko. Jeigu jau turite savo profilį, prisijunkite čia - kitu atveju užsiregistruokite jau dabar!

Close Open
Close Open
Nuotrauka

MANO AQUA

- - - - -

• Prašome prisijungti, kad galėtumėte parašyti atsakymą
Temoje atsakymų: 43

augis27

augis27

Dažnas dalyvis

• Vartotojas
  • AkisAkisAkis
  • 273 Pranešimai:
  • Kartu nuo 2012-Grd-25
  • Amžius: 37
Stai foto Nuotrauka[/URL]Nuotrauka[/URL]

Žinutė redaguota: augis27, laikas: 2013/06/02 18:49

augis27

augis27

Dažnas dalyvis

• Vartotojas
  • AkisAkisAkis
  • 273 Pranešimai:
  • Kartu nuo 2012-Grd-25
negi nieks nesupranta apie LED ??? padekit kas galit,ir ar verta pakeisti melynus led baltais

Shut

Shut

Naujokas

• Vartotojas
  • Akis
  • 15 Pranešimai:
  • Kartu nuo 2011-Grd-04
  • Amžius: 56
Koks tikslas keisti melynus i baltus? Asmeniskai as melynus (moon light) naudoju nakti, o diena sujungiu kitas lempas, vakare vel lieka tik led.o siaip tai jei nori vien LED deti, tai reiktu maisyt baltus su melynais ir kelis raudonus prideti. P.S. ebay yra kokiu nori LED

augis27

augis27

Dažnas dalyvis

• Vartotojas
  • AkisAkisAkis
  • 273 Pranešimai:
  • Kartu nuo 2012-Grd-25
matai jaigu aquaray led naudoti nakti tai visas akvariumas dega lyg kaledu eglute.Jie baisiai galingi nakciai!!! o pas mane yra 3 stripsai tu melynu ledu tai manau instaliuoti baltu ir naudoti juos diena...Kaip manote ar verta ???

Shut

Shut

Naujokas

• Vartotojas
  • Akis
  • 15 Pranešimai:
  • Kartu nuo 2011-Grd-04
  • Amžius: 56
Aisku skonio dalylas, bet man asmeniskai vien LED nepatiko, tai pamaisyta su T5, o siaip galima aisku pora baltu deti ir viena melyna......

Dar321

Dar321

Senbuvis

• Vartotojas
  • AkisAkisAkisAkisAkis
  • 1.593 Pranešimai:
  • Kartu nuo 2007-Sau-20
  • Amžius: 54
Shut rašė:

... o siaip galima aisku pora baltu deti ir viena melyna......

Sakyčiau, su santykiu kaip tik atbulai - vieną baltą ir 2 ar net 3 mėlynus.

augis27

augis27

Dažnas dalyvis

• Vartotojas
  • AkisAkisAkis
  • 273 Pranešimai:
  • Kartu nuo 2012-Grd-25
A gal kas zino kur galeciau rasti led diodu butent tai lempai ???

augis27

augis27

Dažnas dalyvis

• Vartotojas
  • AkisAkisAkis
  • 273 Pranešimai:
  • Kartu nuo 2012-Grd-25
Problemos nesitraukia nei per zingsni nuo manes :( dumbliai kaip zelia taip zelia.Vakar buvo padaryti visi testai NO3 =0 ; po4 0.8 .Sakykit ar negali buti taip kad neteisingas nitratu ir fosfatu santykis todel ir nenustoja zelti dumbliai.Vakar isigyjau didziuliu turbo sneilu ,bei SEAKEAR sliuza kuris kapoja visus dumblius,bandysiu sitaip juos prislopint.Buvau rades anksciau tema sitame forume del no3 ir po4 kova su dumbliais,taciau niekaip nepavyksta atsikasti.Gal kas naudingos info suteiks :( Žinutė redaguota: augis27, laikas: 2013/06/16 18:54

augis27

augis27

Dažnas dalyvis

• Vartotojas
  • AkisAkisAkis
  • 273 Pranešimai:
  • Kartu nuo 2012-Grd-25
Nuotrauka[/URL]

augis27

augis27

Dažnas dalyvis

• Vartotojas
  • AkisAkisAkis
  • 273 Pranešimai:
  • Kartu nuo 2012-Grd-25
STAI KAIP VISKAS BUJOJA :(

Prudas

Prudas

Dažnas dalyvis

• Vartotojas
  • AkisAkisAkis
  • 817 Pranešimai:
  • Kartu nuo 2009-Rgs-14
  • Amžius: 55
augis27 rašė:

Na va .NO3 =0 po4=0 zoles kaip zelia taip zelia HELP!!!

Prieš 2 svaites PO4 buvo 0, dabar jau 0,8. Refugiumas veikia? Antifosas įdėtas? Gal kur brudas kaupiasi, ar viskas gražiai cirkuliuoja?

augis27

augis27

Dažnas dalyvis

• Vartotojas
  • AkisAkisAkis
  • 273 Pranešimai:
  • Kartu nuo 2012-Grd-25
brudas kaupiasi refugiume,kadangi pas mane jis atrodo sitaip Nuotrauka[/URL] o taip padariau todel kad butu paprasciau nusiurbti suda :D

Žinutė redaguota: augis27, laikas: 2013/06/16 23:37

lisas

lisas

Dažnas dalyvis

• Vartotojas
  • AkisAkisAkis
  • 175 Pranešimai:
  • Kartu nuo 2009-Sau-20
  • Amžius: 42
As irgi vargstu pastaruosius kaip minimum puse metu su savo akviuku.anksciau tokiu dumbliu bujojimu nebuvo,o prasidejo viskas po mano savaites atostogu.buvau paprases zmogaus kad priziuretu akva-dapiltu tik vandens ir pamaitintu zuvelioka.zodziu gryzau is arostogu ir plaukai pasistojo-akvos nebuvo imanoma iziureti,stiklai buvo nebepermatomi,vandens truko 8 litru 100 litriniame akvariume,tai ten vandens gryno i si akvariuma telpa gal kokia 65 litrai.na zodziu viskas buvo zalia.na viska neskubedamas papildziau,stiklus nuvaliau.po kazkur savaites vandenelip pakeiciau ir laukiau kad atsigautu.Ir nifiga jis neatsigauna jau kokia puse metu.ko tiktai netikrinau,ir druska,ir ro,ir angli ir beveik jau zmonos aura pradejau tikrinti ar ji nenesa man nelaimiu i akvariuma(juokauju) vandens rodikliai idealus,Mg-1350,kh-vaiksto 8-10 rigoj,ca -450,ph-8,no3-nuo 0 iki 5, po4-0,si-0 na zodziu nebezinau ko ir besiimti.vandeni keiciu kas savaite,sistemoj sukasi anglis,rowa phos,denitratorius. Tai nepadejo,tai po keliu menesiuradejau zaisti su red sea nopox irgi nepadejo.zodziu nebezinau nei ka bedaryti.pas mane all in tipo bliudelis,skimeris mce 300, apsvietimas mh150 w 20k,tai galvojau gal lempute nebegera,nors buvau keites pries kelis menesius (arcadia 20k), po to galvojau gal sviesos per daug,tai dabar sukasi vien ant led arcadios 15w dvieju sviestuveliu aktiniko ir dienos irgi nepadeda.i parduotuve nunesu vandeni patikrinti-gal mano testai grybauja-atsakymas kad vanduo geras.zodziu mistika ir konkretaus atsakymo nerandu niekur ka daryti.RC visokiu patarimu yra bet visi beveik jie tie patys.buvau ir uzdenges akva 3 dienom isviso lad sviesos negautu-nepadejo.tai dabar zaidziu vien su vandens kaitaliojimais kas savaite ir parametru islaikymu,bet viskas zelia su pastovia tendencija

megis

megis

Senbuvis

• Vartotojas
  • AkisAkisAkisAkisAkis
  • 2.178 Pranešimai:
  • Kartu nuo 2006-Spa-04
pasakyk aciu tam zmogeliui kuris priziurejo akva,galima sakyti ,kad jis padejo ja nuzudyti nedapildamas vandens,o dabar atstatyti toki akvariuma yra be galo sunku ir dar kh negali taip vaikscioti

lisas

lisas

Dažnas dalyvis

• Vartotojas
  • AkisAkisAkis
  • 175 Pranešimai:
  • Kartu nuo 2009-Sau-20
Na kad ir ka as jam dabar besakyciau,tai pacio fakto nepakeis.belieka zaisti su vandens keitimais ir tiketis,kad viskas susitvarkys.kas idomiausiai kad koralai ir toliai sekmingai auga,gyviai jauciasi gerai.tik tose vietose kur dumbliai progresuoja nyksta zoantusai.bet isgelbeti ju jau nebepavyks,nes dumbliai uzema dideli plota akmenu ir nera vietos kur galeciau pekelti zoa.

megis

megis

Senbuvis

• Vartotojas
  • AkisAkisAkisAkisAkis
  • 2.178 Pranešimai:
  • Kartu nuo 2006-Spa-04
lisas rašė:

Na kad ir ka as jam dabar besakyciau,tai pacio fakto nepakeis.belieka zaisti su vandens keitimais ir tiketis,kad viskas susitvarkys.kas idomiausiai kad koralai ir toliai sekmingai auga,gyviai jauciasi gerai.tik tose vietose kur dumbliai progresuoja nyksta zoantusai.bet isgelbeti ju jau nebepavyks,nes dumbliai uzema dideli plota akmenu ir nera vietos kur galeciau pekelti zoa.

o ka rodo fosfatai su nitratais ???

lisas

lisas

Dažnas dalyvis

• Vartotojas
  • AkisAkisAkis
  • 175 Pranešimai:
  • Kartu nuo 2009-Sau-20
Fosfatai absoliutus nulis,nitratai kartais pakyla iki kokiu 5,bet dazniausiai buna 0

Sttasas

Sttasas

Naujokas

• Vartotojas
  • Akis
  • 50 Pranešimai:
  • Kartu nuo 2010-Bal-21
  • Amžius: 51
sveiki , pas mane buvo panasiai, apaugo visas akvariumas net baisu paciam pasidare, keiciau vandeny ir t.t apie 7 menesius. dumblis nustojo augti pakeitus membrana osmoso. Po 2 savaiciu dingo dumblis ir iskarto atsirado vietoj jo dino turbut, idejau silikatu sugerikli ir dar po 2 savaiciu dingo dino, tai kazkur po 8 menesiu akva issivale.

lisas

lisas

Dažnas dalyvis

• Vartotojas
  • AkisAkisAkis
  • 175 Pranešimai:
  • Kartu nuo 2009-Sau-20
Matai as tds matuokliu tikrinu vandeni,tai kaip ir atkrenta.buvau ir sita minti audes,bet patikrinus atkrito.beto pries kelias savaites derva pakeiciau filtre-rodo nuli tds Žinutė redaguota: lisas, laikas: 2013/06/17 23:23

augis27

augis27

Dažnas dalyvis

• Vartotojas
  • AkisAkisAkis
  • 273 Pranešimai:
  • Kartu nuo 2012-Grd-25
idomiai tu cia su silikatais DINO zudai :D Gal CIANAS ??? gal galima foto aqvos ??? Žinutė redaguota: augis27, laikas: 2013/06/17 23:24