As irgi vargstu pastaruosius kaip minimum puse metu su savo akviuku.anksciau tokiu dumbliu bujojimu nebuvo,o prasidejo viskas po mano savaites atostogu.buvau paprases zmogaus kad priziuretu akva-dapiltu tik vandens ir pamaitintu zuvelioka.zodziu gryzau is arostogu ir plaukai pasistojo-akvos nebuvo imanoma iziureti,stiklai buvo nebepermatomi,vandens truko 8 litru 100 litriniame akvariume,tai ten vandens gryno i si akvariuma telpa gal kokia 65 litrai.na zodziu viskas buvo zalia.na viska neskubedamas papildziau,stiklus nuvaliau.po kazkur savaites vandenelip pakeiciau ir laukiau kad atsigautu.Ir nifiga jis neatsigauna jau kokia puse metu.ko tiktai netikrinau,ir druska,ir ro,ir angli ir beveik jau zmonos aura pradejau tikrinti ar ji nenesa man nelaimiu i akvariuma(juokauju) vandens rodikliai idealus,Mg-1350,kh-vaiksto 8-10 rigoj,ca -450,ph-8,no3-nuo 0 iki 5, po4-0,si-0 na zodziu nebezinau ko ir besiimti.vandeni keiciu kas savaite,sistemoj sukasi anglis,rowa phos,denitratorius. Tai nepadejo,tai po keliu menesiuradejau zaisti su red sea nopox irgi nepadejo.zodziu nebezinau nei ka bedaryti.pas mane all in tipo bliudelis,skimeris mce 300, apsvietimas mh150 w 20k,tai galvojau gal lempute nebegera,nors buvau keites pries kelis menesius (arcadia 20k), po to galvojau gal sviesos per daug,tai dabar sukasi vien ant led arcadios 15w dvieju sviestuveliu aktiniko ir dienos irgi nepadeda.i parduotuve nunesu vandeni patikrinti-gal mano testai grybauja-atsakymas kad vanduo geras.zodziu mistika ir konkretaus atsakymo nerandu niekur ka daryti.RC visokiu patarimu yra bet visi beveik jie tie patys.buvau ir uzdenges akva 3 dienom isviso lad sviesos negautu-nepadejo.tai dabar zaidziu vien su vandens kaitaliojimais kas savaite ir parametru islaikymu,bet viskas zelia su pastovia tendencija