Kaip pastebėjote iš puslapio pavadinimo, šis projektas skirtas visiems, besidomintiems akvariumininkyste - tiek gėlavandene, tiek ir jūrine. AQUARIUM.LT sukurtas, gyvena ir auga savo lankytojų "aqua-ligonių" pagalba. Jūs visada laukiami ir galite prisidėti prie forumo gyvenimo, pasidalinti savo patirtimi, nuomone. Nepriklausomai nuo to, ar Jūs tik svajojate apie akvariumą, ar Jūs turite jų 28 vnt. jau 60 metų, šis forumas Jums atvertas. Savo patirtimi galite pasidalinti rašydami straipsnius bei dalyvaudami forume. Iškilus klausimams ar nesusipratimams, kreipkitės į pačius aktyviausius. Tad "aqua-ligoniai" visų Lietuvos kraštų, junkitės!
Užsiregistruokite, kad galėtumet naudotis visais puslapio ištekliais: rašyti į forumą, vertinti kitus forumo dalyvius, naudotis asmeninėmis žinutėmis, keisti savo būseną, rašyti bei skaityti straipsnius, valdyti savo profilį ir dar daug visko. Jeigu jau turite savo profilį, prisijunkite čia - kitu atveju užsiregistruokite jau dabar!

Padekit pasirinkti.
Parašyta 2013 Geg 11 - 11:51

Parašyta 2013 Geg 11 - 12:29

Parašyta 2013 Geg 11 - 15:43

Parašyta 2013 Geg 11 - 18:08

Parašyta 2013 Geg 11 - 18:50

Parašyta 2013 Geg 11 - 20:06

Parašyta 2013 Geg 11 - 22:39

Parašyta 2013 Geg 11 - 23:03

As suprantu kur pats lenki;) Suprantu, kad akvariumistika yra mokslas ir vienu postu brukstelti stebuklinga recepta norinciam tureti grazu akvariuma tikrai neimanoma.Tik nuo kazko reikia zmogui pradeti. Antra karta jau nenoriu uzsirauti ant tokiu veikeju kaip VIMI. Tad ir prasau labiau patyrusiu patarimo :)Galit pirkt viska ausciausios klases: lempas, trasas, reflektorius t.t. bet be prieziuros niekas nesigaus, cia yra patogumo reikalas, nuejau i shopa akys raibsta, susipirkau viska uz belekiek ir viskas. Duodu pvz medzio anglis ir aktyvuota anglis vienas ir taspats,tai kam ji pirkt jei uzgesus peciuj po malku kurenimo imk kiek nori, kuo skiresi vata vaistineje ir sera vata o gi niekuo tik vaistineje 5kart pigiau nei akvariumo parduotuveje(Angluose), CO2 balionas maistinis ir nemaistinis niekuo tik pavadinimu bei kaina, o ten vistiek tos pacios dujos.Is esmes pasikeite akvariuminkysteje tik dizinas (pvz stiklas buvo reme o daba klijuoja) bet augalai, zuvis kaip gyveno vandeny taip ir gyvena.Auginu senoviskai, auga viskas: pieva tryju pavadinimu, kaip buvau minejas lotusas ziedais linksmina, auginciau daugiau yvairesniu augalu tik sunku cia su tokiu asortimentu.Dviratis yra dviratis - kaiciasi tik modelis.<br><br>Žinutė redaguota: CIAPAS, laikas: 2013/05/11 23:48
Parašyta 2013 Geg 11 - 23:07

Parašyta 2013 Geg 12 - 07:22

Parašyta 2013 Geg 12 - 08:29

Nereikia man pudrinti smegenu, Jaunuoli:evil: Tas tavo menamas direktorius, mano manymu yra tas pats P.Valdas, kuris prase aquatofanno aprasytos mergytes adreso ir kaip kuris cia vienas is vimistu ,,advokatu" isdidziai pareiske, kad p.Valdas yra vienas is VIMI chemiku:P Gautusi taip mano nuomone, kad patys ,,issityre" ir patys numete tautai nuraminti spargale. Svogeriu krastas tikrai ta Lietuva :lol: O norint man paprastam vartotojui irodyti kazka apie VIMI, tai kaip sakiau nusicopinat aquatofanno postus ir paneigiat jo teiginius,Bet matau per savaite taip ir nesugebejot nei menkiausio sakinio paneigti :silly: Tik nepradek man dabar aiskinti, kad reikia kreiptis oficialiai. Dejau as.Nesiruosiu as slipsa pasirises audiencijos prasytis.As isvadas pasidariau jau sau apie VIMI ir man kaip paprastam vartotojui iki klyno, kas ten ka puola ir kas ten su kuo konkuruoja. Ir daugiau as nei sneketi nenoriu apie juos, nes bloga man jau darosi.O as pasirenku kita gamintoja ir toliau gyvenu;)pvz. gamintojo atsakymą, su raštišku sertifikuotos laboratorijos direktoriaus parašu ir štampu, kad viskas yra ok
Parašyta 2013 Geg 12 - 08:48

Nu reikia gal bandyti:) http://www.emasoluti...expert-detailAr tiktu man tokios ? Akva 450l, apsvietimas 2x54w t5, augalu vidutiniskai kuriu pavadinimu tikrai nesugebesiu surasyti. co2 nera.Na jei norigatavas rinkis Emos tada pigesnes, jie Lietuviskai kalba :)
Parašyta 2013 Geg 12 - 12:08

Taip, sutinku pilnai;) Bet dadeti ta 1 lempa netaip paprasta:( O reflektoriai, pamirsau paminet, sudeti:) As nenoriu super turbo augalu, man kokie augs tokie bus gerai. Nevisiems reikia augalams labai stipraus apsvietimo kiek domejausi.to lundis..mano numone pas tamsta ryskiai per mazas apsvietimas dar bent viena 54w+ ant visu triju sudeti reflektorius reiktu.tada jau butu puse bedos..