Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į Jūrinių akvariumų forumas!
Kaip pastebėjote iš puslapio pavadinimo, šis projektas skirtas visiems, besidomintiems gėlavandene bei jūrine akvariumininkyste. AQUARIUM.LT forumas sukurtas, gyvena ir auga savo lankytojų "aqua-ligonių" pagalba. Jūs visada laukiami ir galite prisidėti prie forumo gyvenimo, pasidalinti savo patirtimi, nuomone. Nepriklausomai nuo to, ar Jūs tik svajojate apie jūrinį akvariumą, ar Jūs turite jų kelis, šis forumas Jums atvertas. Savo patirtimi galite pasidalinti rašydami straipsnius bei dalyvaudami forume. Iškilus klausimams ar nesusipratimams, kreipkitės i pačius aktyviausius. Tad "aqua-ligoniai" visų Lietuvos kraštų, junkitės!
Užsiregistruokite, kad galėtumet naudotis visais puslapio ištekliais: rašyti į forumą, vertinti kitus forumo dalyvius, naudotis asmeninėmis žinutėmis, keisti savo būseną, rašyti bei skaityti straipsnius, valdyti savo profilį ir dar daug visko. Jeigu jau turite savo profilį, prisijunkite čia - kitu atveju užsiregistruokite jau dabar!

Close Open
Close Open
Nuotrauka

Reikalingas patarimas del akvo iįrengimo

- - - - -

• Prašome prisijungti, kad galėtumėte parašyti atsakymą
Temoje atsakymų: 183

megis

megis

Senbuvis

• Vartotojas
  • AkisAkisAkisAkisAkis
  • 2.178 Pranešimai:
  • Kartu nuo 2006-Spa-04
  • Amžius: 55
Thunder rašė:

Armetas rašė:

hepatus rašė:

Sunpower pigiausi modeliai.....,be dimeriu...:whistle:

Nemeluok :) Sunpower eina su dimeriais ir be ju :)http://www.atinortha...er_dimmable.php

As kazkaip nenoriu imti su dimeriu. Jei suges paskui, tai bus daug sudetingiau pataisyt, nei tik balasta pakeist.

dar negirdejau ,kad kam sugedes butu:) jei suges dimeris atjungus ji sviestuvas dirbs ir be jo tik nedimeriuos lempu:)

cipas

cipas

Dažnas dalyvis

• Vartotojas
  • AkisAkisAkis
  • 583 Pranešimai:
  • Kartu nuo 2012-Grd-20
  • Amžius: 52
Kazkokia idomi diskusija......dar nera daikto o jau taisyti ruosesi .....gal tau niekados jis nesuges;)

Andrius1111

Andrius1111

Dažnas dalyvis

• Vartotojas
  • AkisAkisAkis
  • 568 Pranešimai:
  • Kartu nuo 2008-Grd-01
  • Amžius: 55

Sunpower nuo Power skiriasi tik dizainu, tech. parametrai abiejuose lempose tie patys.

Ne visai taip - aušinimas skirtingas, o T5 tai gana svarbu :)

hepatus

hepatus

Dažnas dalyvis

• Vartotojas
  • AkisAkisAkis
  • 291 Pranešimai:
  • Kartu nuo 2011-Spa-24
  • Amžius: 11
....,bando aplenkti laika......:whistle:

Thunder

Thunder

Dažnas dalyvis

• Vartotojas
  • AkisAkisAkis
  • 595 Pranešimai:
  • Kartu nuo 2012-Rgp-12
  • Amžius: 32
hepatus rašė:

....,bando aplenkti laika......:whistle:

Butent :D bandau viska kaip galima geriau apgalvot

Thunder

Thunder

Dažnas dalyvis

• Vartotojas
  • AkisAkisAkis
  • 595 Pranešimai:
  • Kartu nuo 2012-Rgp-12
megis rašė:

Thunder rašė:

Armetas rašė:

hepatus rašė:

Sunpower pigiausi modeliai.....,be dimeriu...:whistle:

Nemeluok :) Sunpower eina su dimeriais ir be ju :)http://www.atinortha...er_dimmable.php

As kazkaip nenoriu imti su dimeriu. Jei suges paskui, tai bus daug sudetingiau pataisyt, nei tik balasta pakeist.

dar negirdejau ,kad kam sugedes butu:) jei suges dimeris atjungus ji sviestuvas dirbs ir be jo tik nedimeriuos lempu:)

Na, jei galima ji paprastai pasalint, tada tai taip. Dimeris, tai vien jau tai, kad nereiks milijono tu taimeriu ir zuvims maziau streso

Audrius11

Audrius11

Naujokas

• Vartotojas
  • Akis
  • 64 Pranešimai:
  • Kartu nuo 2011-Kov-29
  • Amžius: 52
Andrius1111 rašė:

Sunpower nuo Power skiriasi tik dizainu, tech. parametrai abiejuose lempose tie patys.

Ne visai taip - aušinimas skirtingas, o T5 tai gana svarbu :)

Aušinimas svarbu, todėl ir ATI:) Mano SP lempoje temperatūra daugiau 36 lpsn. nepakyla.Info apie abi lempas iš ATI puslapio (nėra angliškai :) ) Ten nieko nerašoma apie jų skirtumus, o kaip tik atvirkščiai apie jų vienodumus (išskyrus dizainą). http://www.atiaquari.../de/beleuchtung Power minusas - neturi dimeriavimo kompo, valdymui reikia atskiro.

Žinutė redaguota: Audrius11, laikas: 2013/04/09 08:20

Thunder

Thunder

Dažnas dalyvis

• Vartotojas
  • AkisAkisAkis
  • 595 Pranešimai:
  • Kartu nuo 2012-Rgp-12
Del dimerio mane itikino :D

raimis4

raimis4

Dažnas dalyvis

• Vartotojas
  • AkisAkisAkis
  • 406 Pranešimai:
  • Kartu nuo 2012-Sau-12
  • Amžius: 42
As pats turiu Power 6X80W dimmable esu patenkintas :) tik neturiu kompo valdyti gal kas patartu koki varianta?Tikuosi autorius nesupyks uz tai ;) Žinutė redaguota: raimis4, laikas: 2013/04/09 04:26

Thunder

Thunder

Dažnas dalyvis

• Vartotojas
  • AkisAkisAkis
  • 595 Pranešimai:
  • Kartu nuo 2012-Rgp-12
Griztamoji pompa bus RD 5t/hT.y. Jau yra :D Žinutė redaguota: Thunder, laikas: 2013/05/14 12:44

Thunder

Thunder

Dažnas dalyvis

• Vartotojas
  • AkisAkisAkis
  • 595 Pranešimai:
  • Kartu nuo 2012-Rgp-12
Del sviestuvo:Lietuvoje gal kazkas pardavineja ATI sviestuvus? Ar tik is uzsienio?

Armetas

Armetas

Dažnas dalyvis

• Vartotojas
  • AkisAkisAkis
  • 448 Pranešimai:
  • Kartu nuo 2010-Rgs-15
  • Amžius: 37
Thunder rašė:

Del sviestuvo:Lietuvoje gal kazkas pardavineja ATI sviestuvus? Ar tik is uzsienio?

(galima užsakyti konkretų modelį jei reikia)

Thunder

Thunder

Dažnas dalyvis

• Vartotojas
  • AkisAkisAkis
  • 595 Pranešimai:
  • Kartu nuo 2012-Rgp-12
Dekui

Espan

Espan

Dažnas dalyvis

• Vartotojas
  • AkisAkisAkis
  • 589 Pranešimai:
  • Kartu nuo 2010-Bal-06
  • Amžius: 36
Toks jausmas kad tik "hepatus" ir pardavineja :D ziurek kur pigiausia ir tiek :) nuorodu nekeliosiu, ir taip nesunku rast :)

hepatus

hepatus

Dažnas dalyvis

• Vartotojas
  • AkisAkisAkis
  • 291 Pranešimai:
  • Kartu nuo 2011-Spa-24
Espan,tu kainas mano siulomas zinai..????? Pats kosmine kaina sviestuvo naudoto uzviniojas...:blink:kurio verte ....irgi neikelinesiu.... Seip ziurineciausi LED apsvietima...

Thunder

Thunder

Dažnas dalyvis

• Vartotojas
  • AkisAkisAkis
  • 595 Pranešimai:
  • Kartu nuo 2012-Rgp-12
Mane LED irgi traukia, bet as geriau palauksiu metus kitus kol jie patobules ir atpigs.Man itin nepatinka viena ju savybe (palygint su T5) - ju sviesa skleidziantis plotas labai nedidelis ir mazai issklaidytas. Nesvarbu kaip aukstai juos kabinsi - sviesa skelidziancio ploto nepakeisi, susidaro labai dideli ilgi seseliai.EcoTech RADION G2 pvz plotis 18cm, o LED'u plotas dar mazesnis, palygint su ATI sunpower 8x54w plociu 42cm ir ko ne visas plotas sviecia (manau is karto spindulys keiciasi) bet gal cia tik skonio reikalas.

Thunder

Thunder

Dažnas dalyvis

• Vartotojas
  • AkisAkisAkis
  • 595 Pranešimai:
  • Kartu nuo 2012-Rgp-12
Dar vienas pamastymas apie LED:Pvz (standartiskai imu) RADION G2 (120w), mano akvas 150cm ilgio, tad su 2 manau tikria neapsieiciau, tad reikia 3, o ty apie 5200lt++ kad ir kokie jie zavingi...Jie temps apie 360w ATI Sunpower dimeriuojamas 8x54w kaina su lempom ir tt manau gautusi apie 2500lt++ Sviestuvas temps grubiai (nes dimeriuojamas) - 432w gaunasi 72w skirtumas :DO kainu skirtumas toks, kad uz ji T5 lempas visas 8 galesiu pasikeist kokius 5-6kartus.Nezinau, gal as neteisingai mastau kazkaip :D bet kazkaip man deliojasi taip. Zinoma si teorija atvira kritikai!

Espan

Espan

Dažnas dalyvis

• Vartotojas
  • AkisAkisAkis
  • 589 Pranešimai:
  • Kartu nuo 2010-Bal-06
Kokias as dedu kainas, cia ne jusu svarbalas vapse .. neisigilinu ir i tavasias, nes man visiskai neidomu, tik nereikia cia saves lb sudievint , nera cia vienintelis taskas pasauly is kur galima nusipirkt irangos. todel ir sakau (patariau) ieskot kur PIGIAUSIA

hepatus

hepatus

Dažnas dalyvis

• Vartotojas
  • AkisAkisAkis
  • 291 Pranešimai:
  • Kartu nuo 2011-Spa-24
Kaip tu gali rasyti,kur pigiausia nezinant mano siulomu kainu...??? tu pats save dievini,pabusk...Seip gerai butu temos neterst....

Espan

Espan

Dažnas dalyvis

• Vartotojas
  • AkisAkisAkis
  • 589 Pranešimai:
  • Kartu nuo 2010-Bal-06
Nu B**t, atrodo kad su sienom kalbu...Jei rasau , kad zmogus ieskotu kur pigiausia, nes nete tu sviestuvu doxera, ir tau tas nedaeina i makaule niekaip, tai negaliu padet.O jei man asmeniskai kazkokiu priekaistu baisia cia turi, uzvaziuok - pasnekesim