Kaip pastebėjote iš puslapio pavadinimo, šis projektas skirtas visiems, besidomintiems gėlavandene bei jūrine akvariumininkyste. AQUARIUM.LT forumas sukurtas, gyvena ir auga savo lankytojų "aqua-ligonių" pagalba. Jūs visada laukiami ir galite prisidėti prie forumo gyvenimo, pasidalinti savo patirtimi, nuomone. Nepriklausomai nuo to, ar Jūs tik svajojate apie jūrinį akvariumą, ar Jūs turite jų kelis, šis forumas Jums atvertas. Savo patirtimi galite pasidalinti rašydami straipsnius bei dalyvaudami forume. Iškilus klausimams ar nesusipratimams, kreipkitės i pačius aktyviausius. Tad "aqua-ligoniai" visų Lietuvos kraštų, junkitės!
Užsiregistruokite, kad galėtumet naudotis visais puslapio ištekliais: rašyti į forumą, vertinti kitus forumo dalyvius, naudotis asmeninėmis žinutėmis, keisti savo būseną, rašyti bei skaityti straipsnius, valdyti savo profilį ir dar daug visko. Jeigu jau turite savo profilį, prisijunkite čia - kitu atveju užsiregistruokite jau dabar!

Vortech MP10 (atsiliepimai)
Parašyta 2013 Kov 24 - 15:30

Parašyta 2013 Bal 07 - 14:24

As siandiena irgi pasileidau vortech pompa,nureguliuot labai lengva,paimk instrukcija ten net paveiksliukais parodyta ir dar gali youtubej paziureti kaip ji reguliuojasi,tik va man jos garsas nepatinka,gal kol nauja biski garsiai burzgia....o kaip pas tave su garsais?Gera diena kolegos :) Siandien isigijau Vortex mp10 sroviu pompa!!! tik pasiemus naudojimo instrukcija supratau tik tiek kad cia yra pompa su begale princiundalu.Gal kas naudoja ??? Norejau paklausti kaip ja sureguliuoti pagal rifa ?????<br><br>Žinutė redaguota: augis27, laikas: 2013/03/24 15:58
Parašyta 2013 Bal 08 - 18:49

Aisku kad nustatytos 50% jos dirba tyliau,tai as jau pastebejau,bet tai tada sroves srautas ziauriai mazas ir MP10 tinka nebent ant 30litru akvos...zeddaz rašė:
Vortech dirba tyliau nustaytos iki 50% savo max galingumo.raimis4 rašė:
As negirdejau MP40 garso bet isivaizduoju,kad dvigubai galingesnes pompos nei MP10 garsas bus dvigubai didesnis....O kaip su garsu VorTech MP40wES ?
Parašyta 2013 Bal 09 - 06:56

negali ji viena ant 50% galingumo normaliai isjudinti 300litru tavo akva,jei pas mane ant 280litru 120cm ilgio akvos neisjudina normalei net 100% galingumu....Nu jau Zeddasz tik ne 30 ltr.Pas mane 300 ltr akva judina si pompa,ir dar nesisusko daugiau nei 50% galingumu.Mp 40 yra pas drauga galiu pasakyti garsas panasus,o jo garsusmas priklauso nuo stiklo storio :kuo plonesnis stiklas tuo tyliau dirbs.
Parašyta 2013 Bal 09 - 08:34

as vis tik sutikciau su zeddu,10kas 50% galingumo netikiu ,kad gali isjudinti didesne akva kaip iki 30-50 litru ,nebent ji tuscia:)Nu jau Zeddasz tik ne 30 ltr.Pas mane 300 ltr akva judina si pompa,ir dar nesisusko daugiau nei 50% galingumu.Mp 40 yra pas drauga galiu pasakyti garsas panasus,o jo garsusmas priklauso nuo stiklo storio :kuo plonesnis stiklas tuo tyliau dirbs.
Žinutė redaguota: megis, laikas: 2013/04/09 10:36