Kaip pastebėjote iš puslapio pavadinimo, šis projektas skirtas visiems, besidomintiems akvariumininkyste - tiek gėlavandene, tiek ir jūrine. AQUARIUM.LT sukurtas, gyvena ir auga savo lankytojų "aqua-ligonių" pagalba. Jūs visada laukiami ir galite prisidėti prie forumo gyvenimo, pasidalinti savo patirtimi, nuomone. Nepriklausomai nuo to, ar Jūs tik svajojate apie akvariumą, ar Jūs turite jų 28 vnt. jau 60 metų, šis forumas Jums atvertas. Savo patirtimi galite pasidalinti rašydami straipsnius bei dalyvaudami forume. Iškilus klausimams ar nesusipratimams, kreipkitės į pačius aktyviausius. Tad "aqua-ligoniai" visų Lietuvos kraštų, junkitės!
Užsiregistruokite, kad galėtumet naudotis visais puslapio ištekliais: rašyti į forumą, vertinti kitus forumo dalyvius, naudotis asmeninėmis žinutėmis, keisti savo būseną, rašyti bei skaityti straipsnius, valdyti savo profilį ir dar daug visko. Jeigu jau turite savo profilį, prisijunkite čia - kitu atveju užsiregistruokite jau dabar!

Dėl trąšų naudojimo
Parašyta 2013 Bir 04 - 07:40

Parašyta 2013 Bir 04 - 09:31

Parašyta 2013 Bir 04 - 10:12

Parašyta 2013 Bir 04 - 10:28

Pritariu issakytai nuomonei. Nes tikrai vimdo kaikuriu veikeju susireiksminimas. Kazkas kazkam kazka turi irodyti ir panasiai.Mano nuomonė būtų tokia, kad jei nenori tai ir nepili. Niekam čia neįdomu tau kažką įrodyt ar neįrodyt. Kaip tau vemti verčia kažkieno pasisakymai jog nieks nemiršta ir viskas dauginasi ir klesti, tai kitus vimdo legendino aquatufano nikas ir komentavimas kiekvieno jo teiginio. Tas pats ir būtų su akvariumo stiliaus pasirinkimu, tiek ciklidinis, tiek augalinis, tiek jūrinis kol tik turėtojo u-gaidas tenkina. O trešimo technologijos visos yra geros, tiek ekstensyvaus, tiek intensyvaus priežiūros tipai ir tt...ir pan...
Parašyta 2013 Bir 04 - 10:34

Jei paciam niekas neidomu, tai nesivargink skaityti ir tuo labiau cia rasyti.Nedidelis praradimas manau forumui bus toki ziniuoni prarasti.Eik geriau i supermamas teciu ten galesi pabuti.Mano nuomonė būtų tokia, kad jei nenori tai ir nepili. Niekam čia neįdomu tau kažką įrodyt ar neįrodyt.
Parašyta 2013 Bir 04 - 10:39

Nusispjauti man tu cia kam pritari kam ne. Dar neesi etalonas aquariumistikos. kad turetu cia kazkokia tai isliekamaja verte tavo pritarimai ar nepritarimai.Daugiau matau nieko nesugebi parasyti, tai nors tokia nesamone isvemi.Pritariu issakytai nuomonei. Nes tikrai vimdo kaikuriu veikeju susireiksminimas. Kazkas kazkam kazka turi irodyti ir panasiai.
Parašyta 2013 Bir 04 - 11:25

Tai nedalyvauk, ko cia verki sededamas, nieks uz ausies nelaiko pacio.Nepatinka, kad kitas zmogus turi nuomone? Cia tavo bedos, o ne to zmogaus.Man tu ir gal nepatinki, nes neturi savo nuomones. Tai ka dabar daryt ?:laugh:Taip tikrai ant tokiu issisokeliu kaip tu man nusispjaut. Per tokius susireiksminusius tik noras dingsta dalyvauti forume. Jiai turi savo su... nuomone kurios niekas pakeisti negali, tai na... tokiam protongui kitu nuomones.
Parašyta 2013 Bir 04 - 11:26

Parašyta 2013 Bir 04 - 11:57

Tai kad tu cia jau kuris laikas pastovei verki del savo zuvyciu sveikatos... Nepamirsai pas daktara nuplukdyt???Turek tu savo ta nuomones, tik kas antram poste jos nedievink. Nes atrodai kaip avinas uzsispyres, net negirdi nieko kas priestarauja tavo nuomonei....Odeje as turiu labai konkrecia nuomone siuo atveju. Ir ji yra issakyta siam forume, nematau tikslo as jos kartoti, netaip kaip kaikas....vitasvitas rašė:
Tai nedalyvauk, ko cia verki sededamas, nieks uz ausies nelaiko pacio.Nepatinka, kad kitas zmogus turi nuomone? Cia tavo bedos, o ne to zmogaus.Man tu ir gal nepatinki, nes neturi savo nuomones. Tai ka dabar daryt ?:laugh:Taip tikrai ant tokiu issisokeliu kaip tu man nusispjaut. Per tokius susireiksminusius tik noras dingsta dalyvauti forume. Jiai turi savo su... nuomone kurios niekas pakeisti negali, tai na... tokiam protongui kitu nuomones.
Parašyta 2013 Bir 04 - 12:18

visiskai pritariu, pas mane yra tie vadinami "low tech" akvariumukai (nors nei as tu tresimo metodiku terminu zinau, nei as apie juos skaites, bet reiks kazkada paskaityt apie dziustas1 pasiulyta Diana Walstad metoda, jei tik rasiu kur.). Paprasti augalai auga ir man to pakanka. Sudetingiau auginami neauga vien del aukstu akvariumu ir trukstamo apsvieimo. Dabar kai pasiklausai kaikuriu is tamstu, tai atrodo, kad akvos isigijimas prasideda nuo to, kad parsivezi pilna bagaznika visokiu chemikalu ir co2 iranga. Tada jau iesko stiklo ir kur ji pastatyt. Ir chemikalus i akvva pradet pilt dar nesant ji laiptais... Vienas is sio forumo ir klause manes, kai praravetus augalus atidavinejau: "pas mane nera co2, ar galiu is taves imdamas augalus juos det i savo akva, ar reik pirma ta iranga nusipirkt?"Na tai ir būtų tikrasis low tech, viskas yra įmanoma.
Parašyta 2013 Bir 04 - 12:27

Parašyta 2013 Bir 04 - 13:02

Jau keliolika kartų tave taisė ir švietė, bet vietoj to žadamo dėkingumo atleidi visus nuo dalyvavimo forume ir lakaisi įsikibęs vienintelės "teisingos" aquatoidioto nuomonės.Tau dar toli iki supratimo kuo skiriasi makro nuo mikro ir kas yra kancerogenas. Tai va, kol sužinosi tuos dalykus, įsimesk porą vinių į akvariumą - sakei Fe trūksta. :sick:Jei klystu, busiu tikrai dekingas zmogui kuris mane pataisys ir apsvies:)
Parašyta 2013 Bir 04 - 13:09

Parašyta 2013 Bir 04 - 13:28

Parašyta 2013 Bir 04 - 13:45

As i juos ir nesiligiuoju, nes mano nuomone, ten akvariumu parodija o ne akvariumai.Lundi, kas liečia akvaskeiperius, nesiūlau tau į juos lygiuotis ir lyginti jų metodiką. Jie turi atskirą forumą, atskiras technologijas ir metodus. Čia panašiai kaip kultūrizmas tarp žmonių - gražūs rezultatai, bet sveikatos neprideda.