Peršokti prie turinio

Akvariumų forumas | Sveiki atvykę!
Kaip pastebėjote iš puslapio pavadinimo, šis projektas skirtas visiems, besidomintiems akvariumininkyste - tiek gėlavandene, tiek ir jūrine. AQUARIUM.LT sukurtas, gyvena ir auga savo lankytojų "aqua-ligonių" pagalba. Jūs visada laukiami ir galite prisidėti prie forumo gyvenimo, pasidalinti savo patirtimi, nuomone. Nepriklausomai nuo to, ar Jūs tik svajojate apie akvariumą, ar Jūs turite jų 28 vnt. jau 60 metų, šis forumas Jums atvertas. Savo patirtimi galite pasidalinti rašydami straipsnius bei dalyvaudami forume. Iškilus klausimams ar nesusipratimams, kreipkitės į pačius aktyviausius. Tad "aqua-ligoniai" visų Lietuvos kraštų, junkitės!
Užsiregistruokite, kad galėtumet naudotis visais puslapio ištekliais: rašyti į forumą, vertinti kitus forumo dalyvius, naudotis asmeninėmis žinutėmis, keisti savo būseną, rašyti bei skaityti straipsnius, valdyti savo profilį ir dar daug visko. Jeigu jau turite savo profilį, prisijunkite čia - kitu atveju užsiregistruokite jau dabar!

Close Open
Close Open
Nuotrauka

Dėl trąšų naudojimo

• Prašome prisijungti, kad galėtumėte parašyti atsakymą
Temoje atsakymų: 96

dziustas1

dziustas1

Dažnas dalyvis

• Vartotojas
  • AkisAkisAkis
  • Kartu nuo 2007-Spa-06
  • Amžius: 31
Pagal norima prieziuro aprasyma, tai siulau taikyti Diana Walstad metoda. Tai tada tu bijomu trasu gali ir visai neprireikti ;)

lundis

lundis

Dažnas dalyvis

• Vartotojas
  • AkisAkisAkis
  • Kartu nuo 2012-Rgp-07
  • Amžius: 46
Aciu, dziustas1:) Butinai pasiskaitysiu.

vito

vito

Dažnas dalyvis

• Vartotojas
  • AkisAkisAkis
  • Kartu nuo 2008-Geg-05
  • Amžius: 63
to lundis na , nevisai teisus esat ...Yra ne tik tręšimo metodas su pertekliumi ,bet galima palaikyti ir tik minimumą ...Be to , rekomenduojamos trąšų dozes nėra kritinės didžiai daliai faunos . Norėsit gražesnio akvariumo - gausit pilti trąšas ,leisti co2 .Užteks kelių echinodorusų ,kriptokorinų ir dar kelių rūšių - pabandykit auginti be jų . Žinoma ,gamtoje trąšų dozės daug mažesnės ,bet ten yra stabiliau viskas ,kiti vandens kiekiai ...Pabandykit auginti kaip tarybiniais laikais . Nežinau ,man tai praeitas etapas , netikiu tais idealizuotais aprašomais to laiko 'akvariumų vaizdais' ...

lundis

lundis

Dažnas dalyvis

• Vartotojas
  • AkisAkisAkis
  • Kartu nuo 2012-Rgp-07
Pasakysiu ka as galvoju ir pradedu suvokti potruputi.Visi uzturbnti akvariumai su didelems dozems trasu, co2, pH sokinejimais ir panasiai dalykais. Pliusai tokio akvariumo.1. Jis yra grazus akiai (nevisiems), ivaldzius toki prieziuros metoda ( o jis kuo labiau gilinuosi, tuo labiau pradedu suprasti, kad nera labai jau sudetingas) yra lengvas priziureti.Dabar minusai.1.Jis stipriai riboja faunos pasirinkima akvariumo seimininkui.Nes daugumai graziu ir idomiu savo elgesiu zuvu toks vanduo yra netinkamas! Aisku, dabar islys keli cipliukai ir prades pasakoti, kad pilu trasas 10 IN ONE ir pas mane zuvys gyvena, negaista ir bando veistis. Cia tas pats kaip medikui pasakyti, kad tu gali gerti, rukyti ir vartoti visas kitas zmogaus organizma dusinancias toksines medziagas ir nieko nebus. Nes Antanas is gretimo namo taip daro jau 15 metu. Geria, ruko, voliojasi apsimyzes patvori ir 6 vaiku susilauke ir vis dar gyvena! Bet ar cia gera ta gyvenimo kokybe? Dar siulyciau tiems kurie cia rekaloja, kad maudant chemikaluose fauna pas ji bando nerst ar jau nersia pasigilinti i toki reiskini kaip islikimo inkstinktas.2. Neva stebuklingos kompleksines trasos!.Kai kurie trasu gamintojai pataikaudami tulam vartotojui pateike labai paprasta iseiti. Pagamina trasas tipo viskas vienoje bonkoj. Akvariumistas pila, keicia vandeni ir vel pila. Sis principas veikia labai paprastai. Duodam augalui visko ko jam reikia ir nereikia o svarbiausia kuo daugiau, jis kas jam patiks isisavins, o kas ne taip ir liks vandeni arkliskoms dozems. O gamintojui pa barabanu, jei tas vartotojas be smegenu ir nesistengia gilintis ar tikrai man reikia pilti viska is eiles? O gal pas mane vandeni ir taip to ar kito elemento jau daug yra ir man gal tikrai jo nereikia? O gamintojui svarbu, kad perka tas tupas zmogelis trasas ir zoles pas ji bujoja, o kaip ten jauciasi fauna gamintojui ir pa barabanu. Ne gana to, dar kai kurie veikejai isigudrino tas ju gaminamas ar perfasuojamas trasas paskaninti kancerogeninems medziagom virsindami leistinas normas tukstancius kartu. Tik va niekaip nepagaunu kampo kokiu tikslu jie taip daro? Gal aquatofannas kada nors dar mums visiems paaiskins, kodel.3 Cia turbut didziausias minusas tokio akvariumo.Jo seimininkas neskatinamas dometis kas pas ji vyksta akvariume o skatinamas vartoti. Visos jo zinios pasibaigia pajungus daug watu virs savo puodynes, pajungus co2 iranga, isirengti osmoze ir aisku nusipirkus bacioka 10 in one trasu. Viskas!, Cia ir stop, pasibaige jo zinios, nes dometis toliau nebutina, nes pievele auga.Sitas labai gerai matesi pasirodzius forume aquatofannui. Visi neva aqua grand skiperriai i atrodytu elementarius klausimus neturejo jokio atsakymo ir neturi jo po siai dienai, atrode ir dabar dar atrodo labai jau apgailetinai, nors akvariumus turi gan grazius, kai kurie. Mano galva, jei aquariumistika tampa hobiu, tai reikia gilintis kas ir su kuo valgoma. O nepasikliauti aklai ir netiketi vien tik gamintoju ir fasuotoju graziais aprasymais ir paveiksliukais bukletuose. P.S. yankadi, esu tikras, kad sulauksiu dabar tavo posto.Bet butu dziugu, kad irodinedamas man, kad REIKIA, nepamirstai iroditi man ir KODEL reikia.Nes kitu atveju as tokius postus praleidziu pro ausi kai niekam verta slamsta.

Obuoliuactas

Obuoliuactas

Senbuvis

• Vartotojas
  • AkisAkisAkisAkisAkis
  • Kartu nuo 2010-Bir-29
  • Amžius: 37
Mano nuomonė būtų tokia, kad jei nenori tai ir nepili. Niekam čia neįdomu tau kažką įrodyt ar neįrodyt. Kaip tau vemti verčia kažkieno pasisakymai jog nieks nemiršta ir viskas dauginasi ir klesti, tai kitus vimdo legendino aquatufano nikas ir komentavimas kiekvieno jo teiginio. Tas pats ir būtų su akvariumo stiliaus pasirinkimu, tiek ciklidinis, tiek augalinis, tiek jūrinis kol tik turėtojo u-gaidas tenkina. O trešimo technologijos visos yra geros, tiek ekstensyvaus, tiek intensyvaus priežiūros tipai ir tt...ir pan...

vitasvitas

vitasvitas

Dažnas dalyvis

• Vartotojas
  • AkisAkisAkis
  • Kartu nuo 2012-Rgs-11
  • Amžius: 38
Obuoliuactas rašė:

Mano nuomonė būtų tokia, kad jei nenori tai ir nepili. Niekam čia neįdomu tau kažką įrodyt ar neįrodyt. Kaip tau vemti verčia kažkieno pasisakymai jog nieks nemiršta ir viskas dauginasi ir klesti, tai kitus vimdo legendino aquatufano nikas ir komentavimas kiekvieno jo teiginio. Tas pats ir būtų su akvariumo stiliaus pasirinkimu, tiek ciklidinis, tiek augalinis, tiek jūrinis kol tik turėtojo u-gaidas tenkina. O trešimo technologijos visos yra geros, tiek ekstensyvaus, tiek intensyvaus priežiūros tipai ir tt...ir pan...

Pritariu issakytai nuomonei. Nes tikrai vimdo kaikuriu veikeju susireiksminimas. Kazkas kazkam kazka turi irodyti ir panasiai.

lundis

lundis

Dažnas dalyvis

• Vartotojas
  • AkisAkisAkis
  • Kartu nuo 2012-Rgp-07
Obuoliuactas rašė:

Mano nuomonė būtų tokia, kad jei nenori tai ir nepili. Niekam čia neįdomu tau kažką įrodyt ar neįrodyt.

Jei paciam niekas neidomu, tai nesivargink skaityti ir tuo labiau cia rasyti.Nedidelis praradimas manau forumui bus toki ziniuoni prarasti.Eik geriau i supermamas teciu ten galesi pabuti.

lundis

lundis

Dažnas dalyvis

• Vartotojas
  • AkisAkisAkis
  • Kartu nuo 2012-Rgp-07
vitasvitas rašė:

Pritariu issakytai nuomonei. Nes tikrai vimdo kaikuriu veikeju susireiksminimas. Kazkas kazkam kazka turi irodyti ir panasiai.

Nusispjauti man tu cia kam pritari kam ne. Dar neesi etalonas aquariumistikos. kad turetu cia kazkokia tai isliekamaja verte tavo pritarimai ar nepritarimai.Daugiau matau nieko nesugebi parasyti, tai nors tokia nesamone isvemi.

Obuoliuactas

Obuoliuactas

Senbuvis

• Vartotojas
  • AkisAkisAkisAkisAkis
  • Kartu nuo 2010-Bir-29
Gal nesiuntinek kur man reikia eiti kur ne, kiek reikia tiek zinau. O tu jai tiek sklaidysies puntavosies ir toliau , tai galesi su savimi padiskutuoti, nes norinciu daug neatsiras.

vitasvitas

vitasvitas

Dažnas dalyvis

• Vartotojas
  • AkisAkisAkis
  • Kartu nuo 2012-Rgs-11
Taip tikrai ant tokiu issisokeliu kaip tu man nusispjaut. Per tokius susireiksminusius tik noras dingsta dalyvauti forume. Jiai turi savo su... nuomone kurios niekas pakeisti negali, tai na... tokiam protongui kitu nuomones.

lundis

lundis

Dažnas dalyvis

• Vartotojas
  • AkisAkisAkis
  • Kartu nuo 2012-Rgp-07
vitasvitas rašė:

Taip tikrai ant tokiu issisokeliu kaip tu man nusispjaut. Per tokius susireiksminusius tik noras dingsta dalyvauti forume. Jiai turi savo su... nuomone kurios niekas pakeisti negali, tai na... tokiam protongui kitu nuomones.

Tai nedalyvauk, ko cia verki sededamas, nieks uz ausies nelaiko pacio.Nepatinka, kad kitas zmogus turi nuomone? Cia tavo bedos, o ne to zmogaus.Man tu ir gal nepatinki, nes neturi savo nuomones. Tai ka dabar daryt ?:laugh:

velsas

velsas

Dažnas dalyvis

• Vartotojas
  • AkisAkisAkis
  • Kartu nuo 2011-Vas-22
Trukt už vadžių - vėl iš pradžių... Lundi, pateik man nors vieną faktą dėl tų koncerogenų. Tas pats aquatofanas nepateikė NEI VIENO įrodymo, tik prielaidos, tai apie kokį paneigimą galima kalbėt. Kur kokie nors tyrimai, rastos medžiagų koncentracijos, jų poveikio analizė? Dabar dar paaiškink "Nes daugumai graziu ir idomiu savo elgesiu zuvu toks vanduo yra netinkamas!" ką čia norėjai pasakyti. Koks vanduo? Kokių medžiagų kokia koncentracija ir kaip įtakoja tų žuvų elgiasį. Vėlgi kažkokie padriki teiginiai "šakėmis ant vandens". Išlikimo instinktas... na tiksliau turėjo būti dauginimosi instinktas... jį dažniausiai nugali fiziologiniai poreikiai. Jei žuvis nesveika tai ji nesidaugins, dauginimasis yra kaip žiedeliai, parodantys, kad gyvūnui buvo sudarytos puikios sąlygos (čia kaip moteris - kai jai galvą skauda ir šiaip be nuotaikos - px jai dauginimasis :) ). Jokio aiškumo. Kas liečia tą natūralistinį auginimą, gal ir gražiai skamba. Bet panagrinėkim giliau kokios sąlygos būna natūraliuose biotopuose. Kokia natūralaus vandens sudėtis. Kur dingta visi žuvę gyvūnai ir augalai. Kokias medžiagas jie išskiria į vandenį, kokia nitratų, nitritų ir kitų medžiagų koncentracija prūde/ežere. Pūvančio dumblo įtaka. Tikrai ten nėra taip sterilu kaip pas mus vandentiekyje. Tada dar klausimas dėl maisto. Ar žinai kuo seri žuvytes? Iš ko jis padarytas, kaip ten atsiranda mikro elementai reikalingi organizmui, kaip jis apdorotas, kad negestų... Kokio stiprumo natūralus apšvietimas. Nuo ko priklauso CO2 koncentracija nat8raliame vandenyje? Kuo daugiau į mišką - tuo daugiau medžių.Nepalaikau nei vienos pusės, aš turiu savo nuomonę ir prie jos pasiliksiu, bet jei diskutuojat tai diskutuokit kaip priklauso, o ne mėtykitė skambiom propogandinėm frazėm. Pateikit faktus, įrodymus, tada gal priversit kažką susimąstyt. O dabar, kaip sakė gerb. A. Čekuolis: "Abejok viskuo!" ;)

vitasvitas

vitasvitas

Dažnas dalyvis

• Vartotojas
  • AkisAkisAkis
  • Kartu nuo 2012-Rgs-11
lundis rašė:

vitasvitas rašė:

Tai nedalyvauk, ko cia verki sededamas, nieks uz ausies nelaiko pacio.Nepatinka, kad kitas zmogus turi nuomone? Cia tavo bedos, o ne to zmogaus.Man tu ir gal nepatinki, nes neturi savo nuomones. Tai ka dabar daryt ?:laugh:

Tai kad tu cia jau kuris laikas pastovei verki del savo zuvyciu sveikatos... Nepamirsai pas daktara nuplukdyt???Turek tu savo ta nuomones, tik kas antram poste jos nedievink. Nes atrodai kaip avinas uzsispyres, net negirdi nieko kas priestarauja tavo nuomonei....Odeje as turiu labai konkrecia nuomone siuo atveju. Ir ji yra issakyta siam forume, nematau tikslo as jos kartoti, netaip kaip kaikas....

Andriussas

Andriussas

Dažnas dalyvis

• Vartotojas
  • AkisAkisAkis
  • Kartu nuo 2012-Bir-09
nu velsai tau kiba reik irodymu, kad chemikalu perteklius vandenyje kenkia faunos sveikatai? o gal tau irodyt, kad nera sveikas maistas is mcdonalds? taigi tu pilk ka tu nori i ta savo bliuda. Kas nenori tas nepila. Tu gal to ko lundis pradzioje klause neskaitei? bet kaip pats sakei "trukt uz vadziu..." iskelei senas nesamones. Jei zmogui neturi ka atsakyt i pradini klausima tai geriau nieko nesakyk... Obuoliuactas rašė:

Na tai ir būtų tikrasis low tech, viskas yra įmanoma.

visiskai pritariu, pas mane yra tie vadinami "low tech" akvariumukai (nors nei as tu tresimo metodiku terminu zinau, nei as apie juos skaites, bet reiks kazkada paskaityt apie dziustas1 pasiulyta Diana Walstad metoda, jei tik rasiu kur.). Paprasti augalai auga ir man to pakanka. Sudetingiau auginami neauga vien del aukstu akvariumu ir trukstamo apsvieimo. Dabar kai pasiklausai kaikuriu is tamstu, tai atrodo, kad akvos isigijimas prasideda nuo to, kad parsivezi pilna bagaznika visokiu chemikalu ir co2 iranga. Tada jau iesko stiklo ir kur ji pastatyt. Ir chemikalus i akvva pradet pilt dar nesant ji laiptais... Vienas is sio forumo ir klause manes, kai praravetus augalus atidavinejau: "pas mane nera co2, ar galiu is taves imdamas augalus juos det i savo akva, ar reik pirma ta iranga nusipirkt?"

lundis

lundis

Dažnas dalyvis

• Vartotojas
  • AkisAkisAkis
  • Kartu nuo 2012-Rgp-07
Velse. pirmiausia dziugu, kad atsiranda tokiu zmoniu, kurie pradeda diskutuoti, dalintis savo ziniomis, pasamprotavimais ir patirtimi;) As ne esu super duper aquariumistas o tik eilinis aquacainikas . Taip, kad tobuleti yra man vietos kur ir labai daug. Ir visada busiu dekingas zmogui dalinanciam savo patarimus o nesisvaistanciajam kvailoms frazem i kaire ir desine, kaip siuo metu sededamas dabar daro vitasvitas. Bet palikim ji ramybej, gal tai zmogui padeda nusimesti dienos stresa ir pasididinti postu skaiciu forume :) Apie ta vandeni tokiam akvariume norejau pasakyti, kad jei akvariume paduodamas C02 paros laikotarpi stipriu intervalu sokineja pH o tuo paciu ir istirpusio deguonies koncentracija vandeny. Kas daugumai graziu ir idomiu zuvu yra peilis !. O kur dar visas kompleksas micro, macro elementu aklai pilamas ant ju galvu? Dar nieko, jei zmogus zino ka pila ir kam pila, ir kodel pila. Bet ta sistema, kad pilti VISKO IR DAUG mano galva tinka akvariumuose vien tik su augalais, ka dauguma aquaskiperriu ir daro, zuvis ileisdami tik foto sesijos metu.O mano norimam tureti ir cia akcentuojamam akvariumui toks metodas manau tikrai nera geras. Tai va ir pradejau dometis atskirais elementais ir ju poreiki bei poveiki. Pradejau dometis nuo fe. Uzdaviau klausima temoje apie si elementa, bet iskarto gaunu porcija patarimu, kad REIKIA visko ir daug. O as manau, kad reikia pilti to ko reikia ir kiek reikia i kiekviena konkretu akvariuma.Jei klystu, busiu tikrai dekingas zmogui kuris mane pataisys ir apsvies:)

Churchill

Churchill

Naujokas

• Vartotojas
  • Akis
  • Kartu nuo 2006-Spa-12
  • Amžius: 16
lundis rašė:

Jei klystu, busiu tikrai dekingas zmogui kuris mane pataisys ir apsvies:)

Jau keliolika kartų tave taisė ir švietė, bet vietoj to žadamo dėkingumo atleidi visus nuo dalyvavimo forume ir lakaisi įsikibęs vienintelės "teisingos" aquatoidioto nuomonės.Tau dar toli iki supratimo kuo skiriasi makro nuo mikro ir kas yra kancerogenas. Tai va, kol sužinosi tuos dalykus, įsimesk porą vinių į akvariumą - sakei Fe trūksta. :sick:

vito

vito

Dažnas dalyvis

• Vartotojas
  • AkisAkisAkis
  • Kartu nuo 2008-Geg-05
  • Amžius: 63
Na, kokia esme dabartinės augalinės akvariumistikos - praktiškai ištyrinėta ir įrodyta ,kiek, kokių ir kokiu santykiu reikia medžiagų . Viskas ...Ir teisingai pastebėta ,kad gražų akvariumą gali turėti ir namų šeimininkė , giliai nesigilindama į procesus vykstančius akvariume . Na , gal tai ir ne visai teisinga ,nes anksčiau ar vėliau kai kokios problemos iškyla ir tų žinių prireikia ...Viso to tarybiniais laikais nebuvo ...Bet keista ,kai norima paneigti tai ,ką jau ne vienas patyrė savo kailiu ...Tiek to ,jei neatsibos akvariumas anksčiau kaip susirinksit žinias ir patikrinsit jas klaidomis ,ar pasiekimais - manau, pakeisit nuomonę ;) ...Iš praktikos nepatikrinot kiek svyruoja tas pH akvariume ,o jau pardavėt co2 sistemą ...Ne viskas taip ,kaip būna prirašinėta ,nes akvariumai gali būti skirtingi ,padavimas co2 taip pat ,todėl nereikėtų tikėti viskuo kas rašoma ...Apie Fe - praktiškai po makro trąšų sekantis elementas kurio reikia augalams . Bet vėlgi - jei jo bus ,o kitų ne ,iš jo naudos jokios ...Iš praktikos - jo pastoviai trūksta ,bent mano akvariume , pilant ir tas trąšas 'viskas viename' . Kiek jau auginu akvaaugalus ,visada pilu papildomai ... Žinutė redaguota: vito, laikas: 2013/06/04 14:17

velsas

velsas

Dažnas dalyvis

• Vartotojas
  • AkisAkisAkis
  • Kartu nuo 2011-Vas-22
Andriau, apie macdonaldą gal nediskutuokim, ne tas forumas. Man pirma reikia įrodymo, kad yra chemikalų perteklius vandenyje. Prašau pateikti man informaciją kiek ir kokių medžiagų koncentracija pakyla įpylus konkretų kiekį konkrečių trašų. Ir kokia tos medžiagos koncentracija tampa toksiška faunai su visais savo padariniai. Tikiuosi arba sulaukti šių duomenų arba daugiau neaiškint man kad "gali įrodyt" ir nurodinėt į kokius klausimus man atsakinėt. Ir tavo žiniai į savo bliūdą dabar aš praktiškai nieko nepilu, tiesiog nesu prieš kažką nusistatęs kaip kai kurie ir visus argumentus vertinu blaiviai, o ne karštakošiškai.Lundi, kas liečia akvaskeiperius, nesiūlau tau į juos lygiuotis ir lyginti jų metodiką. Jie turi atskirą forumą, atskiras technologijas ir metodus. Čia panašiai kaip kultūrizmas tarp žmonių - gražūs rezultatai, bet sveikatos neprideda. Dėl CO2 koncentracijos kitimo, tai čia (http://www.ces.ncsu..../phchanges2.jpg) yra natūralus paros pH kitimas tvenkinio vandenyje kuris tiesiogiai priklauso nuo CO2 kiekio. Kaip matai gamta nėra tokia nekalta. Ir tai yra natūralus procesas. Todėl nemanau, kad tai stipriai įtakoje faunos sveikatą ir kažin ar tai yra peilis, nebent turi kažkokių konkrečių faktų. Kita vertus šis šokinėjimas priklauso nuo vandens telkinio, kievieno ežero ar upės manau būtų skirtingas. Todėl mano manymu ideliausia butų laikyti vieno biotopo akvariumą ir jį sureguliuoti pagal tos vietos parametrus, bet deje šitai mūsų sąlygom arba neįmanoma dėl rūšių stokos arba brangu. Aš tiesiog noriu pasakyti, kad kas tinka Amazonės intakų žuvytėms visai gali netikti arba kenkti Malaizijos faunai. Tas pats galioja ir vandens kietumui ir aplamai bet kokiems vandens parametrams. Dėl Fe ir K vėlgi individualu, viena augalų rūšis jų vartoja daugiau, kita mažiau. Net tų pačių augalų kiekis akvariume įtakos kaip greitai jų pristigsi, jei augalų mažai ar augimas neintensyvus, gali būti, kad pilnai pakaks gaunamo iš vandens, arba pakak laikinai, kol padidės biomasė ir vandens keitimas nepatenkins poreikių. Tuomet tiesiog pats augimo procesas sulėtės ar sustos. Taigi čia patarimų kažin ar daug sulauksi, tu ieškot savo receptų pagal individualią situaciją. O dėl pylimo visko daug, tai nieko nežinau kas ką pila, tiesiog siūlau žinot ką pili, kiek pili ir kodėl pili ;)

lundis

lundis

Dažnas dalyvis

• Vartotojas
  • AkisAkisAkis
  • Kartu nuo 2012-Rgp-07
velsas rašė:

Lundi, kas liečia akvaskeiperius, nesiūlau tau į juos lygiuotis ir lyginti jų metodiką. Jie turi atskirą forumą, atskiras technologijas ir metodus. Čia panašiai kaip kultūrizmas tarp žmonių - gražūs rezultatai, bet sveikatos neprideda.

As i juos ir nesiligiuoju, nes mano nuomone, ten akvariumu parodija o ne akvariumai.

lundis

lundis

Dažnas dalyvis

• Vartotojas
  • AkisAkisAkis
  • Kartu nuo 2012-Rgp-07
velsas rašė:

... Taigi čia patarimų kažin ar daug sulauksi..

Nu as ir ta pastebeti jau pradejau;)