Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į Jūrinių akvariumų forumas!
Kaip pastebėjote iš puslapio pavadinimo, šis projektas skirtas visiems, besidomintiems gėlavandene bei jūrine akvariumininkyste. AQUARIUM.LT forumas sukurtas, gyvena ir auga savo lankytojų "aqua-ligonių" pagalba. Jūs visada laukiami ir galite prisidėti prie forumo gyvenimo, pasidalinti savo patirtimi, nuomone. Nepriklausomai nuo to, ar Jūs tik svajojate apie jūrinį akvariumą, ar Jūs turite jų kelis, šis forumas Jums atvertas. Savo patirtimi galite pasidalinti rašydami straipsnius bei dalyvaudami forume. Iškilus klausimams ar nesusipratimams, kreipkitės i pačius aktyviausius. Tad "aqua-ligoniai" visų Lietuvos kraštų, junkitės!
Užsiregistruokite, kad galėtumet naudotis visais puslapio ištekliais: rašyti į forumą, vertinti kitus forumo dalyvius, naudotis asmeninėmis žinutėmis, keisti savo būseną, rašyti bei skaityti straipsnius, valdyti savo profilį ir dar daug visko. Jeigu jau turite savo profilį, prisijunkite čia - kitu atveju užsiregistruokite jau dabar!

Close Open
Close Open
Nuotrauka

niekam neidomus krabai

- - - - -

• Užrakinta tema Tema yra užrakinta
Temoje atsakymų: 7

liolikas

liolikas

Naujokas

• Vartotojas
  • Akis
  • 8 Pranešimai:
  • Kartu nuo 2013-Kov-12
  • Amžius: 38
Sveiki, esu visai naujas ir zalias pilietis tarp akvamanu, ir noreciau truputeli informacijos.Sudomino mane krabukai, bet niekur nerandu tinkamos issamios informacijos, kikos tinklapyje radau straipsneli bet kazkaip ji perskaites nesijauciu galintis imtis sio reikalo, jusu foruma irgi perverciau atrodo visa taip pat nieko neradau, googlis pagal mano paieskas taip pat neatskleidzia savo paslapciu. Esme ta kad nezinau net kaip ieskoti buciau begalo dekingas uz pagalba, nuorodas, straipsnius, ir panasiaiDEKUOJU

megis

megis

Senbuvis

• Vartotojas
  • AkisAkisAkisAkisAkis
  • 2.178 Pranešimai:
  • Kartu nuo 2006-Spa-04
  • Amžius: 55
liolikas rašė:

Sveiki, esu visai naujas ir zalias pilietis tarp akvamanu, ir noreciau truputeli informacijos.Sudomino mane krabukai, bet niekur nerandu tinkamos issamios informacijos, kikos tinklapyje radau straipsneli bet kazkaip ji perskaites nesijauciu galintis imtis sio reikalo, jusu foruma irgi perverciau atrodo visa taip pat nieko neradau, googlis pagal mano paieskas taip pat neatskleidzia savo paslapciu. Esme ta kad nezinau net kaip ieskoti buciau begalo dekingas uz pagalba, nuorodas, straipsnius, ir panasiaiDEKUOJU

o apie kokius krabukus eina kalba???jurinius ar gelavandenius??ir ka nori apie juos suzinot???;)

liolikas

liolikas

Naujokas

• Vartotojas
  • Akis
  • 8 Pranešimai:
  • Kartu nuo 2013-Kov-12
visai grazus Cardisoma armatum, bet kaip suprantu jie juriniai, todel jiems reikes vandens suraus, "nors kaikurie sako nereikia ir taip gyvena", o man kaip naujokui sudyti vandeni kazkaip sudetingai atrodo, todel manau apsistosiu kolkas prie gelavandeniu, aisku jei nesudetingai imanoma juos isigyti. Istikruju tame ir visa beda kad nezinau ka rinktis ir i ka atkreipti demesi renkantis. Tai tokios informacijos ir reikia noriu suzinoti apie akvariumu dydzius reikia ar galima gilaus ar butinas negilus,gali gyventi kad ir kokiu 50cm gylio akvariume su salele ar geriau daugiau sausumos, kaip daznai keisti vandeni, grunta, aplinka, kokia ju prieziura, kiek reikalauja, laiko ir pastangu bei finansu, pvz menesiui, visokiek burbuliatoriai, filtrai ir panasiai arba kad ir nuo ko pradeti, na daug klausimu is kuriu kyla dar daugiau klausimu, sunku ir isvardinti visus kai ju daugiau ne atsakymu, jei kazkur pasiskaityciau gal liktu maziau ir butu lengviau paklausti. :D

Espan

Espan

Dažnas dalyvis

• Vartotojas
  • AkisAkisAkis
  • 589 Pranešimai:
  • Kartu nuo 2010-Bal-06
  • Amžius: 36
Nesupyk, bet man atrodo , kad tu ryskiai - ne cia pataikei ;}

liolikas

liolikas

Naujokas

• Vartotojas
  • Akis
  • 8 Pranešimai:
  • Kartu nuo 2013-Kov-12
Espan rašė:

apsviesk kodel ,gal ir sutiksiu

megis

megis

Senbuvis

• Vartotojas
  • AkisAkisAkisAkisAkis
  • 2.178 Pranešimai:
  • Kartu nuo 2006-Spa-04
  • Amžius: 55
liolikas rašė:

Espan rašė:

apsviesk kodel ,gal ir sutiksiu

todel ,kad cia jurinis forumas ;)

liolikas

liolikas

Naujokas

• Vartotojas
  • Akis
  • 8 Pranešimai:
  • Kartu nuo 2013-Kov-12
megis rašė:

todel ,kad cia jurinis forumas ;)

supratau, atsiprasau, sutinku, neten pataikiau :whistle: gal administracija gali perkelti?:whistle:

Dar321

Dar321

Senbuvis

• Vartotojas
  • AkisAkisAkisAkisAkis
  • 1.593 Pranešimai:
  • Kartu nuo 2007-Sau-20
  • Amžius: 54
Moderatoriai negali, o kol pats adminas atsiras, praeis ir mėnuo, kitas...Todėl šią rakinu, o gėlam forume sukurk naują temą.