Kaip pastebėjote iš puslapio pavadinimo, šis projektas skirtas visiems, besidomintiems gėlavandene bei jūrine akvariumininkyste. AQUARIUM.LT forumas sukurtas, gyvena ir auga savo lankytojų "aqua-ligonių" pagalba. Jūs visada laukiami ir galite prisidėti prie forumo gyvenimo, pasidalinti savo patirtimi, nuomone. Nepriklausomai nuo to, ar Jūs tik svajojate apie jūrinį akvariumą, ar Jūs turite jų kelis, šis forumas Jums atvertas. Savo patirtimi galite pasidalinti rašydami straipsnius bei dalyvaudami forume. Iškilus klausimams ar nesusipratimams, kreipkitės i pačius aktyviausius. Tad "aqua-ligoniai" visų Lietuvos kraštų, junkitės!
Užsiregistruokite, kad galėtumet naudotis visais puslapio ištekliais: rašyti į forumą, vertinti kitus forumo dalyvius, naudotis asmeninėmis žinutėmis, keisti savo būseną, rašyti bei skaityti straipsnius, valdyti savo profilį ir dar daug visko. Jeigu jau turite savo profilį, prisijunkite čia - kitu atveju užsiregistruokite jau dabar!

Akvariumo prieziura
Parašyta 2013 Sau 26 - 20:46

seip be ziniu net nesusikomplektuosi akvos ,jei ta patikesi forumieciams kurie net akyse nemate ,kaip tos 5 tonos atrodo ,tai skaityk pinigai ismesti i bala;)Nu taip galima pradet be ziniu nors ir su 5 tonom, tik kokios investicijos, jei sitas hobis tau pasirodys neidomus (ar nepriimtinas) ...
Parašyta 2013 Sau 27 - 10:51

Parašyta 2013 Sau 27 - 16:53

Parašyta 2013 Sau 28 - 13:12

:blush: :blush:Druska galima pigesne naudot realiai... bet... bet reikia imt literatura ir grauzt. Ilgai ir nuobodziai, kol bent kazkoks vaizdas realus bus galvoj, nes kol kas beda yra net klausimus uzduodant. Info anglu ar rusu kalbomis siam momentui tikrai sociai, tik noret reikia ir... :)
Parašyta 2013 Sau 28 - 13:23

Tas pats ir man nuo to didelio skaitymo viskas susimakalavoB)Aciu uz patarima ir atsiprasau uz klausimus. Tiesiog siuo metu labai daug skaitau ir man toje galvoje baigia viskas susimaisyti niuxa rašė:
:blush: :blush:Druska galima pigesne naudot realiai... bet... bet reikia imt literatura ir grauzt. Ilgai ir nuobodziai, kol bent kazkoks vaizdas realus bus galvoj, nes kol kas beda yra net klausimus uzduodant. Info anglu ar rusu kalbomis siam momentui tikrai sociai, tik noret reikia ir... :)
Parašyta 2013 Sau 28 - 18:35

tai jus neskaitykit nuvaziukit pas ka yra akva ir gyvai paziuresit ,tada ir skaitymas bus daug paprastesnis;)Senamiestis rašė:
Tas pats ir man nuo to didelio skaitymo viskas susimakalavoB)Aciu uz patarima ir atsiprasau uz klausimus. Tiesiog siuo metu labai daug skaitau ir man toje galvoje baigia viskas susimaisyti niuxa rašė:
Parašyta 2013 Sau 28 - 20:00

Buvau maciau.....dauk paaiskino ir jei kyla klausimu patarecipas rašė:
tai jus neskaitykit nuvaziukit pas ka yra akva ir gyvai paziuresit ,tada ir skaitymas bus daug paprastesnis;)Senamiestis rašė:
Parašyta 2013 Sau 29 - 19:49

Megi .....jau man viskas pradejo pintis....toks jausmas kad vel reike viska skaityti is naujo:laugh: paleisiu akva ir bandysiu su ja kartu brestihepatus rašė:
nu va... toks kietas ir protingas, tik peliu negaudai. :woohoo:Prie to pacio.... NaCl. pigiausias variantas...zuviniam....:whistle:
Parašyta 2013 Sau 29 - 23:31

Parašyta 2013 Sau 30 - 12:28