Peršokti prie turinio

Akvariumų forumas | Sveiki atvykę!
Kaip pastebėjote iš puslapio pavadinimo, šis projektas skirtas visiems, besidomintiems akvariumininkyste - tiek gėlavandene, tiek ir jūrine. AQUARIUM.LT sukurtas, gyvena ir auga savo lankytojų "aqua-ligonių" pagalba. Jūs visada laukiami ir galite prisidėti prie forumo gyvenimo, pasidalinti savo patirtimi, nuomone. Nepriklausomai nuo to, ar Jūs tik svajojate apie akvariumą, ar Jūs turite jų 28 vnt. jau 60 metų, šis forumas Jums atvertas. Savo patirtimi galite pasidalinti rašydami straipsnius bei dalyvaudami forume. Iškilus klausimams ar nesusipratimams, kreipkitės į pačius aktyviausius. Tad "aqua-ligoniai" visų Lietuvos kraštų, junkitės!
Užsiregistruokite, kad galėtumet naudotis visais puslapio ištekliais: rašyti į forumą, vertinti kitus forumo dalyvius, naudotis asmeninėmis žinutėmis, keisti savo būseną, rašyti bei skaityti straipsnius, valdyti savo profilį ir dar daug visko. Jeigu jau turite savo profilį, prisijunkite čia - kitu atveju užsiregistruokite jau dabar!

Close Open
Close Open
Nuotrauka

Mantvis, 300L

• Prašome prisijungti, kad galėtumėte parašyti atsakymą
Temoje atsakymų: 59

lundis

lundis

Dažnas dalyvis

• Vartotojas
  • AkisAkisAkis
  • Kartu nuo 2012-Rgp-07
  • Amžius: 47
Mantvi, siulyciau pasiziureti Juwelis pradejo gaminti dvipusi melyna fona, su ikoloms turetu graziai ziuretis. 3D tikrai neverta det i toki siaura akva. 3D isidesi i sekanti savo akva;)

Mantvis

Mantvis

Dažnas dalyvis

• Vartotojas
  • AkisAkisAkis
  • Kartu nuo 2011-Spa-31
  • Amžius: 34
Aš galvoju pro heliopolį prasukt. Ten kokį tik norėsiu atspalvį gausiu.

Mantvis

Mantvis

Dažnas dalyvis

• Vartotojas
  • AkisAkisAkis
  • Kartu nuo 2011-Spa-31
Šioki toki pokyčiai, užfiksuoti video.Video dėkingos kokybės, ne su telefonu filmuotas :).Gero žiūrėjimo ir laukiu nuomonės jūsų.Žuvys labai mėgsta slėptis tarpuose tik pajautę pavojų. Aišku L190 matau tik vieną kartą per mėnesį, bet vaizdas tenkina kol kas mane. Dabar ateitį nusimatę busto pirkimas, tai kelių metų bėgi gal ateis laikas ir 2-3 metrų akvai, o vieta jam bus numatyta iš anksto :)

Aiva

Aiva

Dažnas dalyvis

• Blokuotas
  • AkisAkisAkis
  • Kartu nuo 2010-Kov-01
  • Amžius: 13
Kažin kaip svoris akmenų? Dugnas ne pavojui?

Mantvis

Mantvis

Dažnas dalyvis

• Vartotojas
  • AkisAkisAkis
  • Kartu nuo 2011-Spa-31
Svoris apie 60-80 kg.Aš irgi taip galvojau dėl svorio, tai paklojau kamštinės plokštės 4mm~ po gruntu.Akva stovi taip jau +- mėnesį.

Mantvis

Mantvis

Dažnas dalyvis

• Vartotojas
  • AkisAkisAkis
  • Kartu nuo 2011-Spa-31
Nu nesitikėjau to, kad 10 mėn, 5 cm trofcai gali pradėt neršt.. Štai rezultatai kol kas. Nuotrauka

aktinija

aktinija

Dažnas dalyvis

• Vartotojas
  • AkisAkisAkis
  • Kartu nuo 2010-Vas-14
  • Amžius: 52
Mantvis rašė:

Svoris apie 60-80 kg.Aš irgi taip galvojau dėl svorio, tai paklojau kamštinės plokštės 4mm~ po gruntu.Akva stovi taip jau +- mėnesį.

Svorio kamštine danga nesumazins.Svarbu geras paklotas po akvariumu,pats ta puikiai zinai.Paimk stiklo gabala ir krauk ant jo svori-tikrai nustebsi kiek atlaiko,ir kaip skiriasi ant kieto ir paminkštinto pagrindo.Pas mane akvoj virs 100 kg. akmenu-jau ne vieni metai...

aktinija

aktinija

Dažnas dalyvis

• Vartotojas
  • AkisAkisAkis
  • Kartu nuo 2010-Vas-14
  • Amžius: 52
Mantvis rašė:

Svorio kamštine danga nesumazins.Svarbu geras paklotas po akvariumu,pats ta puikiai zinai.Paimk stiklo gabala ir krauk ant jo svori-tikrai nustebsi kiek atlaiko,ir kaip skiriasi ant kieto ir paminkštinto pagrindo.Pas mane akvoj virs 100 kg. akmenu-jau ne vieni metai...

zuvininkas

zuvininkas

Dažnas dalyvis

• Vartotojas
  • AkisAkisAkis
  • Kartu nuo 2002-Bal-03
  • Amžius: 43
Na visu pirma tai manau, kad jie per maži kaip 10 mėnesių amžiui. Užtrauktukai. Tikrai didesni nei 5 cm turėtų būti tokiame amžiuje. O neršti 10 mėnesių amžiaus tai gali.

Mantvis

Mantvis

Dažnas dalyvis

• Vartotojas
  • AkisAkisAkis
  • Kartu nuo 2011-Spa-31
Pagrįsk savo teiginį užtrauktukai :blink:. Jie augt nenustojo, tempas pas juos nėra didelis.Kolega augina duboisus, skirtumas 1 mėn, skiriasi apie 0,5cm.

zuvininkas

zuvininkas

Dažnas dalyvis

• Vartotojas
  • AkisAkisAkis
  • Kartu nuo 2002-Bal-03
Per dešimt mėnesių tikrai didesni užaugt turėjo. Nebent tau atrodo, kad penkių cm dydžio, o realiai didesni yra.

Mantvis

Mantvis

Dažnas dalyvis

• Vartotojas
  • AkisAkisAkis
  • Kartu nuo 2011-Spa-31
Pabandžiau pavedžiot liniuotę palei stiklą ir ka gi.. tu teisus, didžiausias patinas apie 7,5cm, mažiausia patele apie 6cm.Besilaukianti patelė apie 6,5-7cm

Mantvis

Mantvis

Dažnas dalyvis

• Vartotojas
  • AkisAkisAkis
  • Kartu nuo 2011-Spa-31
. Žinutė redaguota: Mantvis, laikas: 2013/09/24 16:25

Mantvis

Mantvis

Dažnas dalyvis

• Vartotojas
  • AkisAkisAkis
  • Kartu nuo 2011-Spa-31
. Žinutė redaguota: Mantvis, laikas: 2013/09/24 16:25

zuvininkas

zuvininkas

Dažnas dalyvis

• Vartotojas
  • AkisAkisAkis
  • Kartu nuo 2002-Bal-03
O jei iš vandens ištraukęs pamatuotum tai ir dar didesnės būtų - tai jau yra, kad vandenį mažesnės atrodo. Gali į youtube įvest "10 months tropheus" ir pamatysi, kaip atrodo tokiame amžiuje tropheusai.

Mantvis

Mantvis

Dažnas dalyvis

• Vartotojas
  • AkisAkisAkis
  • Kartu nuo 2011-Spa-31

Atnaujinimas:

Nieko nepridėjau daugiau nei metus, nes niekas ir nesikeitė iš esmės, bet vakar buvau maloniai nustebintas valydamas akvariumą. Sulaukiau šeimos pagausėjimo, gaila negausaus ir pirmo, bet vis šis tas - 3 mažyliai, tokie patys kaip ir buvo tėvai prieš du metus.

Kas dar įvyko per du metus:

Sugedo Fluval FX5 motoras, nuspręsta atsisakyti Fluval produkcijos visai. Pereita prie EHEIM 1500XL ir nei kiek nesigailiu. Filtras ir konstrukcija ir užpildų tūriu žymiai pranašesnis nei FX5.
Žuvų dydis siekia 11cm~, visos sveikos ir visos tos pačios 20 :)

Pereita nuo JBL maisto ant Tropical. Ir finansiškai labiau apsimoka ir sudėtis geresnė.

t8mvnyB.jpg

x5IE8Yt.png

knocker

knocker

Senbuvis

• Vartotojas
  • AkisAkisAkisAkisAkis
  • Kartu nuo --
  • Amžius: 46

Tokiame tinkliniame inkubatoriuje pas mane suaugusios žuvys mailių sugebėdavo uškapoti. Kapodavo visos stambesnės žuvys, skaliarai, pelvicachromis pulcher, žodžiu kas tik truputį rimtesnę burną turi...

Nukentėjęs mailius buvo: ancistrai, papugėlės (pelvicachromis) ir kitos nelepios žuvytės...

Mantvis

Mantvis

Dažnas dalyvis

• Vartotojas
  • AkisAkisAkis
  • Kartu nuo 2011-Spa-31

Suaugę nelenda prie to tinkliuko aplamai. Savo veiklom užsieme. Stebėsiu šiandien dar kaip elgsis, jei pradės lysti, reiks kažką galvoti kito arba perkelti į atskirą akvariumą.

Sieras

Sieras

Dažnas dalyvis

• Vartotojas
  • AkisAkisAkis
  • Kartu nuo 2007-Lap-28
  • Amžius: 42

Man atrodo, trofeusai nevalgo savo mailiu ir tas inkubatorius nereikalingas...
Be to, paskui gali kilti problemos isleidziant zuvytes...

Mantvis

Mantvis

Dažnas dalyvis

• Vartotojas
  • AkisAkisAkis
  • Kartu nuo 2011-Spa-31

Man atrodo, trofeusai nevalgo savo mailiu ir tas inkubatorius nereikalingas...
Be to, paskui gali kilti problemos isleidziant zuvytes...

Aš irgi turiu įtarimo, kad jie visiškai mailium nesidomės, tik neramina tas, kad L-190, tai pastoviai nupešioja ir sraiges tai bando paimt į burną.

Surizikuosiu ir paleisiu atgal į bendrą šiandien vakare.

EDIT: Per savaitgalį pragyveno su visais. Visi gyvi, maitinasi aršiai. Padariau jiem po akmenimis tokias vieteles, tai ten ir tupi. 

Šį pranešimą redagavo Mantvis: 2014 Grd 22 - 11:09