aisku;)Jo as tikrai turejau 2 bokso kontrolierius.Bet viena kontrolieriu vasara atidaviau Valiuj(Varnas) is Moletu.Jis yra pas ji
Kaip pastebėjote iš puslapio pavadinimo, šis projektas skirtas visiems, besidomintiems gėlavandene bei jūrine akvariumininkyste. AQUARIUM.LT forumas sukurtas, gyvena ir auga savo lankytojų "aqua-ligonių" pagalba. Jūs visada laukiami ir galite prisidėti prie forumo gyvenimo, pasidalinti savo patirtimi, nuomone. Nepriklausomai nuo to, ar Jūs tik svajojate apie jūrinį akvariumą, ar Jūs turite jų kelis, šis forumas Jums atvertas. Savo patirtimi galite pasidalinti rašydami straipsnius bei dalyvaudami forume. Iškilus klausimams ar nesusipratimams, kreipkitės i pačius aktyviausius. Tad "aqua-ligoniai" visų Lietuvos kraštų, junkitės!
Užsiregistruokite, kad galėtumet naudotis visais puslapio ištekliais: rašyti į forumą, vertinti kitus forumo dalyvius, naudotis asmeninėmis žinutėmis, keisti savo būseną, rašyti bei skaityti straipsnius, valdyti savo profilį ir dar daug visko. Jeigu jau turite savo profilį, prisijunkite čia - kitu atveju užsiregistruokite jau dabar!

Padėkit dėl nano reefo
Parašyta 2013 Sau 10 - 17:06

parašiau konkrečiai kaip yra pas mus forume ir ne vienas yra su tuo susidūręs o tu čia filozofiškai ir garsiai mąstai ir tiek. ;)masaradzz rašė:
Kai žmogus paklausia to, ką pats TURĖTŲ jau žinoti ir būti susiradęs, perskaitęs šiame ar kituose forumuose - pikta, čia juk visų mūsų laisvalaikis ir hobis, pinigų niekas nemoka už informacijos ieškojimą ir forumų skaitymą naktim.Todėl klausimai "ką daryti, mano hepatusas guli ant šono" turėtų būti forume viešai užduoti po to, kai žinai, kodėl jis guli ant šono, bet turi dar klausimų :)net forume kartais baisoka paklaust-užduodi klausimą ir kinkos dreba belaukiant atsakimo, bo gi akvaseniai gali suvartyt atsakimu SKAITYK VISKAS PARAŠYTA, o tu čia kalbi apie skambinimą naktimis :laugh:
Parašyta 2013 Sau 10 - 18:09

galiu pasakyti kodel taip yra, todel ,kad atsakyti i bet koki klausima,jei jis nekonkretus reikia isstudijuoti visa projekta,o kad ta padaryti reikia skirti tam labai daug laiko ,is kart iskyla klausimas,kodel as turiu aukoti savo laika ,kad kazkieno akvariuma padaryti grazesniu,kai zmogus uzduoda konkretu klausima ,tai konkreciai ir atsakai,o kai uzduoda klausima ka daryti zuvys arba koralai mirsta , ka galima atsakyti tokiu atveju???? nieko,stebuklingu vaistu nera,reik isnagrinet visa sistema ir jei ta sukandes dantis padarai ir pasiulai pradziai pasikeisti pvz. skimeri is kart gauni atsakyma nenusisnekek arba eik issipagiriok,tai daugelis ir pagiriojasi :)Andrius1111 rašė:
parašiau konkrečiai kaip yra pas mus forume ir ne vienas yra su tuo susidūręs o tu čia filozofiškai ir garsiai mąstai ir tiek. ;)masaradzz rašė:
Kai žmogus paklausia to, ką pats TURĖTŲ jau žinoti ir būti susiradęs, perskaitęs šiame ar kituose forumuose - pikta, čia juk visų mūsų laisvalaikis ir hobis, pinigų niekas nemoka už informacijos ieškojimą ir forumų skaitymą naktim.Todėl klausimai "ką daryti, mano hepatusas guli ant šono" turėtų būti forume viešai užduoti po to, kai žinai, kodėl jis guli ant šono, bet turi dar klausimų :)net forume kartais baisoka paklaust-užduodi klausimą ir kinkos dreba belaukiant atsakimo, bo gi akvaseniai gali suvartyt atsakimu SKAITYK VISKAS PARAŠYTA, o tu čia kalbi apie skambinimą naktimis :laugh:
Parašyta 2013 Sau 15 - 22:47

Žinutė redaguota: Brilliantica, laikas: 2013/01/15 22:48
Parašyta 2013 Sau 16 - 07:49

o kas jums parekomendavo tokius testus naudoti??Chemijos jokios nenaudojau. Savaitgalį įpyliau tik bakterijų "Denitrol" ir iškarto padariau testą CU. :S Druskingumą matuoju su "Tetratec Comfort-Hydrometer", KH 9 - tastas "Prodac".<br><br>Žinutė redaguota: Brilliantica, laikas: 2013/01/16 02:31
Parašyta 2013 Sau 16 - 12:29

juriniam akvariumui siai dienai is prieinamu nusipirkt, geriausi testai yra salifert:) parduotuves pardaveju niekada neklauskit ir neklausykit jiems parduot reikia tai ir kisa bele koki s......a;) itariu ,kad pameravus normaliais testais parodymai visai kitokie bus:)Susimaišiau. Ca. :) Parekomendavo parduotuvėje "Akvariumai" Vilniuje, sakė akvariumistai tokius perka dažniausiai. :dry:<br><br>Žinutė redaguota: Brilliantica, laikas: 2013/01/16 11:46
Parašyta 2013 Sau 16 - 13:03

Kaip suprantu, testas ir buvo naudojamas Salifert, o ne kažkoks nepatikimas. Vertėtu pakartoti testą ir tinkamai atlikti visus veiksmus.Šeštadienį dariau CA testą - rezultatas 500. :whistle: Testas "Ca Profi Test Calcium Salifert".
Žinutė redaguota: DaMi, laikas: 2013/01/16 13:04
Parašyta 2013 Sau 16 - 17:52

Parašyta 2013 Sau 16 - 20:44

+1Turiu salifer NO3 testą, kurį pardavė vienoje Kauno parduotuvėje man ir sakė, kad tikrai viskas gerai ir nesvarbu, kad po mėn baigiasi galiojimas... Aš dar buvau "mažas ir durnas", patikėjau. Niekada nieko jis man ir neparodė... Taip, kad neapsigauk. Žiūrėk galiojimą.As naudojosi Salifer testais.Tikrai neblogi testai.Bet ir jie gali grybauti jeigu pvz... jie yra seni.Pasibaiges galiojimo laikas ir tt.Reikia ziuret ka ir kur perki nes gali betaupydamas taip prisitaupyti kad.......................<br><br>Žinutė redaguota: romas, laikas: 2013/01/16 18:02
Parašyta 2013 Sau 16 - 21:25

o ka kitas salifert testas ka nors rode???:)romas rašė:
+1Turiu salifer NO3 testą, kurį pardavė vienoje Kauno parduotuvėje man ir sakė, kad tikrai viskas gerai ir nesvarbu, kad po mėn baigiasi galiojimas... Aš dar buvau "mažas ir durnas", patikėjau. Niekada nieko jis man ir neparodė... Taip, kad neapsigauk. Žiūrėk galiojimą.As naudojosi Salifer testais.Tikrai neblogi testai.Bet ir jie gali grybauti jeigu pvz... jie yra seni.Pasibaiges galiojimo laikas ir tt.Reikia ziuret ka ir kur perki nes gali betaupydamas taip prisitaupyti kad.......................<br><br>Žinutė redaguota: romas, laikas: 2013/01/16 18:02
Parašyta 2013 Sau 16 - 22:40