:whistle: kokiam sia pasaulio pakrastyje jei ne paslaptis? ;)Ka manote ar uztektu jam 4 X 39w T5 apsvietimo ??? Ir beje buvau parduotuveje,ne LIETUVOJE,pamaciau toki akvariuma kokio dar tikiuosi neesate mate... :) Litrazas 6k litru su audromis zaibais ir griaustiniais. nemoku papasakot,bet kita savaitgali vaziuosiu vel i tapacia parduotuve tai padarasysiu video manau bus visiems idomu :)
Kaip pastebėjote iš puslapio pavadinimo, šis projektas skirtas visiems, besidomintiems gėlavandene bei jūrine akvariumininkyste. AQUARIUM.LT forumas sukurtas, gyvena ir auga savo lankytojų "aqua-ligonių" pagalba. Jūs visada laukiami ir galite prisidėti prie forumo gyvenimo, pasidalinti savo patirtimi, nuomone. Nepriklausomai nuo to, ar Jūs tik svajojate apie jūrinį akvariumą, ar Jūs turite jų kelis, šis forumas Jums atvertas. Savo patirtimi galite pasidalinti rašydami straipsnius bei dalyvaudami forume. Iškilus klausimams ar nesusipratimams, kreipkitės i pačius aktyviausius. Tad "aqua-ligoniai" visų Lietuvos kraštų, junkitės!
Užsiregistruokite, kad galėtumet naudotis visais puslapio ištekliais: rašyti į forumą, vertinti kitus forumo dalyvius, naudotis asmeninėmis žinutėmis, keisti savo būseną, rašyti bei skaityti straipsnius, valdyti savo profilį ir dar daug visko. Jeigu jau turite savo profilį, prisijunkite čia - kitu atveju užsiregistruokite jau dabar!

Padekit susikomplektuot jura.
Parašyta 2013 Sau 15 - 01:21

Parašyta 2013 Sau 15 - 13:24

ka tu galvojui ,kad mes pasalio pakrasty gyvenam ir nieko nematem????pasakysiu daugiau mes lietuviai ne tik zaibus ir griaustinius su audromis mate,bet ir dar daugiau;)Ka manote ar uztektu jam 4 X 39w T5 apsvietimo ??? Ir beje buvau parduotuveje,ne LIETUVOJE,pamaciau toki akvariuma kokio dar tikiuosi neesate mate... :) Litrazas 6k litru su audromis zaibais ir griaustiniais. nemoku papasakot,bet kita savaitgali vaziuosiu vel i tapacia parduotuve tai padarasysiu video manau bus visiems idomu :)
Parašyta 2013 Sau 15 - 17:52

Parašyta 2013 Sau 15 - 18:10

Parašyta 2013 Sau 15 - 20:37

jo jis turejo ta apsvietima, tik akvos normalios per ta laika taip ir nesugebejo tureti;) tokio apsvietimo koks buvo pas ji uz dyka net neimciau:)beja tas funkcijas ne tik lediniai apsvietimai turi:)Lietuvoj nera tokiu dalyku nes nera paklausos.Vienas mano draugas turi toki apsietima.Ledinis apsvietimas su daug daug visokiu pribombasuDalykas tikrai geras ir draugas labai juom patenkintas, bet apsvietimo kaina .... kosmosasBe to apsvietimas gali buti kad ir auksinis ,bet jeigu gerai neveiks kitos akvariumo dalys,akvos nebus.O kad jos veiktu reikia vel normaliai investuoti ,pasimelsti sekmadieniais baznycioj ir ttt:)
Žinutė redaguota: megis, laikas: 2013/01/15 20:40
Parašyta 2013 Sau 15 - 21:17

pirstelėjai čia tu arba gyvai to akvariumo nematei ;) tiesiog man asmeniškai nepatinka stiklas su sūriu vandeniu prikištas tonos plosmasės, o dėl žuvų tai grąžūs egzemplioriai.masaradzz rašė:
Nu blyn ir pirstelėjai...Kad tame akvariume nei vieno gyvo koralo nėra, gyvos ten tik žuvys-įspūdingas ten tik dydis. :)
Žinutė redaguota: masaradzz, laikas: 2013/01/15 21:19
Parašyta 2013 Sau 15 - 22:18

seip megos akvariumas ,kas liecia dizaina padarytas ziauriai gerai,mane tik nervina tas lenktas stiklas ,o koralu ten ir negali buti,tokios formos akvariumo nepadarysi is koralu,o jei kas ir ryztusi pa daryti tai tokiu zuvu kokios ten yra nepalaikys + apsvietimo problemos ,reik nepamirsti ,kad jis 11m aukscio :)kvatom rašė:
pirstelėjai čia tu arba gyvai to akvariumo nematei ;) tiesiog man asmeniškai nepatinka stiklas su sūriu vandeniu prikištas tonos plosmasės, o dėl žuvų tai grąžūs egzemplioriai.<br><br>Žinutė redaguota: masaradzz, laikas: 2013/01/15 21:19masaradzz rašė:
Nu blyn ir pirstelėjai...Kad tame akvariume nei vieno gyvo koralo nėra, gyvos ten tik žuvys-įspūdingas ten tik dydis. :)
Parašyta 2013 Sau 17 - 08:39

http://www.thereeftank.com/forums/f183/aqua-reef-300-a-181743.htmlA taip tingi pagooglint kad net angliškai nemoki????Jei nori nuomonės - VISI all- in-one rinkiniai yra š.... Pradedant skimeriu, baigiant apšvietimu (4x39W prie 700mm aukščio ir ko gero su prastais atšvaitais bei dengtu viršumi - bus nekas...)a man kas atsakys ka manote apie aqua ???? nuptraukos ir video bus kai leksiu i ta shopa.
Parašyta 2013 Sau 18 - 02:11

o kur veliau nitratu pertekliu reikes deti? Ar tiesiog laukti temos "ka daryti, nitratai 80ppm" :) Akvariumas ir taip atrodo kaip sudytu akmenu statine... Kas nezino, rekomenduociau pasidometi koks turi buti santykis tarp: vandens kiekio / akmenu mases (priklauso ir nuo akmenu poretumo) / zuvu mases. Bet koks nukrypimas veda prie problemu: ciano, dumbliai, amonio suoliai, nitratu/fosfatu perteklis... juokios biologines pusiausvyros...bolsai gerai zuviai...didesne mase gales atlaikyti...;)