Peršokti prie turinio

Akvariumų forumas | Sveiki atvykę!
Kaip pastebėjote iš puslapio pavadinimo, šis projektas skirtas visiems, besidomintiems akvariumininkyste - tiek gėlavandene, tiek ir jūrine. AQUARIUM.LT sukurtas, gyvena ir auga savo lankytojų "aqua-ligonių" pagalba. Jūs visada laukiami ir galite prisidėti prie forumo gyvenimo, pasidalinti savo patirtimi, nuomone. Nepriklausomai nuo to, ar Jūs tik svajojate apie akvariumą, ar Jūs turite jų 28 vnt. jau 60 metų, šis forumas Jums atvertas. Savo patirtimi galite pasidalinti rašydami straipsnius bei dalyvaudami forume. Iškilus klausimams ar nesusipratimams, kreipkitės į pačius aktyviausius. Tad "aqua-ligoniai" visų Lietuvos kraštų, junkitės!
Užsiregistruokite, kad galėtumet naudotis visais puslapio ištekliais: rašyti į forumą, vertinti kitus forumo dalyvius, naudotis asmeninėmis žinutėmis, keisti savo būseną, rašyti bei skaityti straipsnius, valdyti savo profilį ir dar daug visko. Jeigu jau turite savo profilį, prisijunkite čia - kitu atveju užsiregistruokite jau dabar!

Close Open
Close Open
Nuotrauka

Nepatikimi pirkėjai/pardavėjai

• Prašome prisijungti, kad galėtumėte parašyti atsakymą
Temoje atsakymų: 69

CIAPAS

CIAPAS

Dažnas dalyvis

• Vartotojas
  • AkisAkisAkis
  • Kartu nuo 2011-Spa-22
  • Amžius: 45

Siaim ponui ne teisintis reikia pries tauta, o taisyt savo klaida,  lai nuveza maisioka augalu pirkejui, atsipraso ir vsio visi patenkinti ir laimyngi bus, pats pirkejas kaip mat paaiskins tautai kaip viskas issisprende o jei lauksim kol jis pasitaisys tai gali ir penkios vasaros praeit :woohoo:

Mano protu taisykles forumo nesikeite, jos visiems vienodos. Pakol nebus issprestas sis konfliktas tarp pardavejo ir pirkejo as siuliciau apriboti sio nario teisias i skelbimu skylti, kaip turincio nepatikimo pardavejo statusa.

Gal galetu moderatoriai sukurti nekomerciniuose skelbimuose atskira papyldoma skylti nepatikimu pardaveju (prie zuvis ir bestuburiai, augalai, iranga ir kita), sis reikalas daug kam padetu. Aciu

Šį pranešimą redagavo CIAPAS: 2014 Spa 24 - 14:50

e2110

e2110

Dažnas dalyvis

• VIP
  • AkisAkisAkis
  • Kartu nuo 2008-Rgs-15
  • Amžius: 41

Nereikėtų taip vienarekšmiškai visko nurašyt ant pardavėjo. Abu vienodi - vienas nesugeba tiksliai suformuluoti ką parduoda, o kitas nežiūri ką perka. Jei jau norit statusus kažkam įvedinėt, tada reiktų ir nepatikimo pirkėjo statuso, nes šiam forume man pardavinėjant augalus ar dovanojant žuvis yra ne kartą buvę, kad žmonės susitaria kada atvyks, neatvažiuoja ir net nesugeba paskambinti ir pranešti, jog jų nebereikia laukti.

CIAPAS

CIAPAS

Dažnas dalyvis

• Vartotojas
  • AkisAkisAkis
  • Kartu nuo 2011-Spa-22

Nereikėtų taip vienarekšmiškai visko nurašyt ant pardavėjo. Abu vienodi - vienas nesugeba tiksliai suformuluoti ką parduoda, o kitas nežiūri ką perka. Jei jau norit statusus kažkam įvedinėt, tada reiktų ir nepatikimo pirkėjo statuso, nes šiam forume man pardavinėjant augalus ar dovanojant žuvis yra ne kartą buvę, kad žmonės susitaria kada atvyks, neatvažiuoja ir net nesugeba paskambinti ir pranešti, jog jų nebereikia laukti.

Ir toksai statusas nepamaisytu. Bet pirkejas siais laikas visada teisus, cia ir gi siokia tokia problemike. 

Pateiksiu pvz: as buvau susitares is forumiecio pirkti preke, susitarem del kainos, kaip susitikti, atsake i dominancius klausimus, negalejau pats pasiimt prekes, daviau savam zmogeliui tel nr, susiskambino, susitiko, nupirko, vienu zodziu viskas liuks, man patiko sio zmogaus kaip pardavejo poziuris, jis zinodamas, kad ne pats atvykau paimti pirkinio nepuole ibrukt preke, o viska aprode kas turi buti komplekte, po to paime pinigus, keliu dienu begije parase man sms (del pirkinio) ar viskas gerai, matosi iskar, kad zmogus gerbia savo repuacija - tai tokius pardavezus gerbiu.

Šį pranešimą redagavo CIAPAS: 2014 Spa 24 - 18:32

lioshis

lioshis

Dažnas dalyvis

• Vartotojas
  • AkisAkisAkis
  • Kartu nuo 2012-Sau-14
  • Amžius: 11

Kolegos ,nereikia niekam pas mane važiuoti  :) . Esu pirkęs ir augalus, ir hardscape'ą,ir įrangą pas ne vieną akvanautą, ir ne vien iš šio forumo. Niekada nieko netikrinau, o ir galimybių nelabai būna,kai perki pas kolegą iš kito miesto, bet tokio finto tikrai nesitikėjau  :D . Neseniai gauto paštu Elatine Hydropiper šaknelės buvo ilgesnės, negu šio jaunuolio Rotalos "stiebeliai" :woohoo: . Ar tai atrodo normalu,net turint omenį,kad nepažvelgiau į maišelį. Nelaikau aš jokių pykčių tikrai, tegul bus pamoka  ;)  Susierzinau tik tuo momentu - nes buvau nusiteikęs sulaukti Čempionų lygos ,pažiūrėti gražų futbolą, o vakaras gavos emociškai nekoks.

Šį pranešimą redagavo lioshis: 2014 Spa 24 - 20:39

Obuoliuactas

Obuoliuactas

Senbuvis

• Vartotojas
  • AkisAkisAkisAkisAkis
  • Kartu nuo 2010-Bir-29
  • Amžius: 37

+1

Sajica

Sajica

Naujokas

• Vartotojas
  • Akis
  • Kartu nuo 2014-Spa-27
  • Amžius: 36

Ir toksai statusas nepamaisytu. Bet pirkejas siais laikas visada teisus, cia ir gi siokia tokia problemike. 

Pateiksiu pvz: as buvau susitares is forumiecio pirkti preke, susitarem del kainos, kaip susitikti, atsake i dominancius klausimus, negalejau pats pasiimt prekes, daviau savam zmogeliui tel nr, susiskambino, susitiko, nupirko, vienu zodziu viskas liuks, man patiko sio zmogaus kaip pardavejo poziuris, jis zinodamas, kad ne pats atvykau paimti pirkinio nepuole ibrukt preke, o viska aprode kas turi buti komplekte, po to paime pinigus, keliu dienu begije parase man sms (del pirkinio) ar viskas gerai, matosi iskar, kad zmogus gerbia savo repuacija - tai tokius pardavezus gerbiu.

CIAPAS, ne tu kažkada Panevėžy akvariumą pardavinėjai ir pradingai tuomet, kai jau turėjau jį paimti? :)

arunas1974

arunas1974

Dažnas dalyvis

• Vartotojas
  • AkisAkisAkis
  • Kartu nuo 2008-Sau-30
  • Amžius: 49

Visam šitam reikale keisčiausia pasirodė tai, kad pardavėjas vienintelis nemažam mieste turėjo Heteranthera zosterifolia. Mano galva tai vienas iš paprastai augančių augalų.

CIAPAS

CIAPAS

Dažnas dalyvis

• Vartotojas
  • AkisAkisAkis
  • Kartu nuo 2011-Spa-22

CIAPAS, ne tu kažkada Panevėžy akvariumą pardavinėjai ir pradingai tuomet, kai jau turėjau jį paimti? :)

Pasakas seki vaikine, visu pyrma as kiles is Kauno, o 15 metu kaip Anglijoje gyvenu, rasi nors viena pardavimo skyltije mano skelbima, medali tau duosiu :D

Sajica

Sajica

Naujokas

• Vartotojas
  • Akis
  • Kartu nuo 2014-Spa-27
  • Amžius: 36

Pasakas seki vaikine, visu pyrma as kiles is Kauno, o 15 metu kaip Anglijoje gyvenu, rasi nors viena pardavimo skyltije mano skelbima, medali tau duosiu :D

Tuomet atsiprašau, vienas veikėjas labai panašiu niku čia buvo.. :)

CIAPAS

CIAPAS

Dažnas dalyvis

• Vartotojas
  • AkisAkisAkis
  • Kartu nuo 2011-Spa-22

Priimu atsiprasima, nieko cia tokio, bet medalio nebegausi :) , bet kita kart reiketu tokius pranesimus tiksliau argumentuoti, cia taikau visiems forumieciams, pvz miesta, tel. nr. ar dar kanors.