gal todėl, kad turi savo nuomonę ir nebijo už ją pakovot nenusižengdamas taisyklėms. Tiesą sakant vieną kartą visdėlto pasikarsčiavau. O tau kaip matau neina susitaikyt su tuo:) nepatinku, tai neskaityk ką rašau... Gal sukurk temą "NEPAGEIDAUJAMI FORUMO NARIAI"Aš niekaip nesuprantu, kodėl dar neužblokuotas pelkiusenis ??
Kaip pastebėjote iš puslapio pavadinimo, šis projektas skirtas visiems, besidomintiems akvariumininkyste - tiek gėlavandene, tiek ir jūrine. AQUARIUM.LT sukurtas, gyvena ir auga savo lankytojų "aqua-ligonių" pagalba. Jūs visada laukiami ir galite prisidėti prie forumo gyvenimo, pasidalinti savo patirtimi, nuomone. Nepriklausomai nuo to, ar Jūs tik svajojate apie akvariumą, ar Jūs turite jų 28 vnt. jau 60 metų, šis forumas Jums atvertas. Savo patirtimi galite pasidalinti rašydami straipsnius bei dalyvaudami forume. Iškilus klausimams ar nesusipratimams, kreipkitės į pačius aktyviausius. Tad "aqua-ligoniai" visų Lietuvos kraštų, junkitės!
Užsiregistruokite, kad galėtumet naudotis visais puslapio ištekliais: rašyti į forumą, vertinti kitus forumo dalyvius, naudotis asmeninėmis žinutėmis, keisti savo būseną, rašyti bei skaityti straipsnius, valdyti savo profilį ir dar daug visko. Jeigu jau turite savo profilį, prisijunkite čia - kitu atveju užsiregistruokite jau dabar!

Nepatikimi pirkėjai/pardavėjai
Parašyta 2012 Lap 29 - 20:18

Parašyta 2012 Lap 29 - 21:57

Parašyta 2012 Lap 29 - 21:59

SupratauPirmiausiai tai si teigini pateikiau ne as,o ponaitis pelkiusenis: ,, ..kas dar per droseliai metalo halogeno lempai?,, O jis pats nesypranta apie ka kalba, bei raso!!! As kalbu apie MH lemas.P.S. Ir ankstesnis postas buvo jam ir skyrtas.<br><br>Žinutė redaguota: CIAPAS, laikas: 2012/11/29 19:08
Parašyta 2012 Lap 29 - 22:16

Butų malonu ir atsiprašymo is pacio sulaukti viešo už vieša kaltinimą ,beje voztuva pardaviau veikianti tiesiog pries parduodamas buvau praploves ir nuriebalines kad butų tvarkingasKaip ir zadejau, prisedau prie to adatinio voztuvo, issiardziau, paziurejau kaip jis padarytas (nes neardziau nei vieno) ir nustaciau, kad spyruokle neatstumia adatos, tad atsukus reguliaroriu ji ir lieka uzdarius ertme. Issitraukiau adata, sutepiau truputi ir viskas gerai. Regis kad veikia ir veikia visai neblogai.Tad pardavejas matyt nezinojo kad ten adata kazkaip prilipus buvo. O voztuvas siaip veikiantis, tik pardave nevisai tvarkinga.
Parašyta 2012 Lap 30 - 10:12

Parašyta 2014 Spa 22 - 19:50

Sveiki,apturėjau pamoką:
Pas veikėją Mantas1928užsimaniau įsigyti H.zosterifolija ir R. rotundifolia,sutariau po 10 stiebų už 20lt. Nuvažiavau,padavė maišiuką ir pasakė,kad tokio kiekio nerado,tad užteks ir 15 lt, žodžiu parvarau namo ir atrišu maišelį - lengvas šokas ,nes ten 6 stiebeliai po 10cm zosterifolijos ir kokia 10 gal viršūnėlių rotalos po 1-2 cm . reikėjo patikrint...mano klaida, bet benzinas bet kokiuy atveju sudegintas. Šitaip augalų save gerbiantis pardavėjas nepardavinėja. Man pinigų negaila,tiesiog apmaudu,kad šitaip elgiamasi. O juokingiausia,kad tuos augalus prieš kažkiek laiko jis iš manęs pirko,gražius,ilgus ir pigiai ...
Parašyta 2014 Spa 22 - 20:38

Parašyta 2014 Spa 22 - 20:51

Gal būt, aš tik norėjau atkreipti dėmesį, kad tai yra reglamentuota Taisyklėse ir, kad kiekvienas turi teisę ginti savo interesus, o forumo administracija turi teisę imtis priemonių prieš tokius narius. Taip pat sutinku, kad prekę reikia tikrinti vietoje ir aiškintis vietoje, ypač turint reikalų su ne visai patikimais ir nepažįstamais nariais.
Parašyta 2014 Spa 22 - 21:04

Bet tai jau kvepia gastronomu,Linai, niekada nebuvo net minčių kilę,kad reikia patikrinti maišelį...Juk ne drabužius turguje perkam, AUGALIUKUS PAS BENDRAMINČIUS. Tiesiog nuo šiol apsidrausiu, nors manau,kad pirksiu augalus tik iš patikimų kolegų,tai ne taip sunku suprasti - daug pasako apie žmogų bendravimas forumuose,postai.
Ir apskritai,ką čia ir kalbėt...gal žmogus susimąstys paskaitęs
Šį pranešimą redagavo lioshis: 2014 Spa 22 - 21:09
Parašyta 2014 Spa 22 - 21:09

Jei mantas1928 nepasiaiškins, spręsim klausimą dėl šio nario galėjimo naudotis skelbimų sritimi.
Parašyta 2014 Spa 22 - 21:21

taip pripažįstu jog idejau niekinga kieki rotalos ,bet nereikėtų drapsyti Š del rotalos na jei tau pasidere geriau ant širdies tai šaunu tada . O del Heteranthera zosterifolia manau zema buvo deretis ,suprasčiau jei sio augalo būtų parduotuveje ar pas kitus bliudu turėtojus Klaipėdoje na, o dabar pas mane viena jo tera na žinoma ir parduotuveleje pievu take ,bet ir ten ji yra mano tik pardaveja savo antkaini dar uzsidejusi.Visiems sekmes bliudistikoje !!Sveiki,apturėjau pamoką:
Pas veikėją Mantas1928užsimaniau įsigyti H.zosterifolija ir R. rotundifolia,sutariau po 10 stiebų už 20lt. Nuvažiavau,padavė maišiuką ir pasakė,kad tokio kiekio nerado,tad užteks ir 15 lt, žodžiu parvarau namo ir atrišu maišelį - lengvas šokas ,nes ten 6 stiebeliai po 10cm zosterifolijos ir kokia 10 gal viršūnėlių rotalos po 1-2 cm. reikėjo patikrint...mano klaida, bet benzinas bet kokiuy atveju sudegintas. Šitaip augalų save gerbiantis pardavėjas nepardavinėja. Man pinigų negaila,tiesiog apmaudu,kad šitaip elgiamasi. O juokingiausia,kad tuos augalus prieš kažkiek laiko jis iš manęs pirko,gražius,ilgus ir pigiai ...
Šį pranešimą redagavo mantas1928: 2014 Spa 22 - 21:29