Peršokti prie turinio

Akvariumų forumas | Sveiki atvykę!
Kaip pastebėjote iš puslapio pavadinimo, šis projektas skirtas visiems, besidomintiems akvariumininkyste - tiek gėlavandene, tiek ir jūrine. AQUARIUM.LT sukurtas, gyvena ir auga savo lankytojų "aqua-ligonių" pagalba. Jūs visada laukiami ir galite prisidėti prie forumo gyvenimo, pasidalinti savo patirtimi, nuomone. Nepriklausomai nuo to, ar Jūs tik svajojate apie akvariumą, ar Jūs turite jų 28 vnt. jau 60 metų, šis forumas Jums atvertas. Savo patirtimi galite pasidalinti rašydami straipsnius bei dalyvaudami forume. Iškilus klausimams ar nesusipratimams, kreipkitės į pačius aktyviausius. Tad "aqua-ligoniai" visų Lietuvos kraštų, junkitės!
Užsiregistruokite, kad galėtumet naudotis visais puslapio ištekliais: rašyti į forumą, vertinti kitus forumo dalyvius, naudotis asmeninėmis žinutėmis, keisti savo būseną, rašyti bei skaityti straipsnius, valdyti savo profilį ir dar daug visko. Jeigu jau turite savo profilį, prisijunkite čia - kitu atveju užsiregistruokite jau dabar!

Close Open
Close Open
Nuotrauka

Nepatikimi pirkėjai/pardavėjai

• Prašome prisijungti, kad galėtumėte parašyti atsakymą
Temoje atsakymų: 69

sheshkas

sheshkas

Dažnas dalyvis

• Vartotojas
  • AkisAkisAkis
  • Kartu nuo 2009-Spa-28
  • Amžius: 47
...paraso pakeitimas, tai lagas bet man ne svarbiausias.Man sio forumo didziausia NSAMONE yra paieskos varikliukas...... As pilnai suprantu kodel vis kuriasi naujos temos su tais paciais klausimais,nes su sia paieskos sistema ka nors rast praktiskai beprasmiska... bet cia tik mano nuomone....Tesiam apie nepatikimuosius...;)

Mantvis

Mantvis

Dažnas dalyvis

• Vartotojas
  • AkisAkisAkis
  • Kartu nuo 2011-Spa-31
  • Amžius: 34
sheshkas rašė:

...paraso pakeitimas, tai lagas bet man ne svarbiausias.

bent jį visai pašalintų, nes nervuoja jis mane :laugh: ir, kad kaltinimai nebūtų bereikalingi, dadėkime nuotraukas iš karto, jai įmanoma, o toki dalykai kaip rezervacijos trims dienos, mano nuomone yra apsurdas. Paskambino tau žmogus, kad atvažiuoja iš kito miesto, tada taip rezervuoji, bet tik tada, kai jis jau mašinoj sedi, nes po trijų dienų rezervacija :) pats save baudi tokiu atvėju..

tex

tex

Dažnas dalyvis

• Vartotojas
  • AkisAkisAkis
  • Kartu nuo 2010-Bal-15
  • Amžius: 55
Absurdas su tom rezervacijomis, niekaip negaliu PADOVANOTI, taip, padovanoti kopėtėles CO2 tirpinimui, rezervuojasi, neatvyksta, žinutė PM, sorry, nespėjau, gal užvežt galėtum..... Dovanosiu vaikam iki 14 metų, pėsti ateis gal...

rcl123

rcl123

Dažnas dalyvis

• Vartotojas
  • AkisAkisAkis
  • Kartu nuo 2009-Rgp-09
  • Amžius: 54
kaip rodo praktika,dovanojamų daiktų žmonės nevertina, tad siūlau viską tik pardavinėti :) kad ir simboliškai - po kelis LT.

Thunder

Thunder

Dažnas dalyvis

• Vartotojas
  • AkisAkisAkis
  • Kartu nuo 2012-Rgp-12
  • Amžius: 32
matuzas man pardavė adatinį vožtuvą. Kolkas dar neišsiaiškinau kaip jis veikia. Jau turiu CO2 sistemą, bet dariausi antra ir sumaniau nusipirkt is jo voztuva, sake kad veikia normaliai, bet kolkas jis CO2 nepraleidzia - sukiok kiek nori. Gal man jis dar isaiskins kaip ten jis veikia, bet labai abejoju, nes logiskai nera ka ten keist. Paprastas voztuvas. Pirkau is jo el voztuva, tai gavau su nupjautu laidu, teko siektiek pameistraut, be to voztuvas pramoninis (tas nebuvo paminėta skelbime), todėl pasitikslinau ar tikrai normaliai veikia adatinis (prijunk ir naudok), mane uztikrino kad taip ir yra.Visiskai aisku kad taip nera. Nors dar tikiuosi kad gal man paaiskins kokia gudrybe kaip priverst ji veikt.

Žinutė redaguota: Thunder, laikas: 2012/11/28 22:16

matuzas

matuzas

Dažnas dalyvis

• Vartotojas
  • AkisAkisAkis
  • Kartu nuo 2009-Vas-26
  • Amžius: 43
Thunder rašė:

matuzas man pardavė adatinį vožtuvą. Kolkas dar neišsiaiškinau kaip jis veikia. Jau turiu CO2 sistemą, bet dariausi antra ir sumaniau nusipirkt is jo voztuva, sake kad veikia normaliai, bet kolkas jis CO2 nepraleidzia - sukiok kiek nori. Gal man jis dar isaiskins kaip ten jis veikia, bet labai abejoju, nes logiskai nera ka ten keist. Paprastas voztuvas. Pirkau is jo el voztuva, tai gavau su nupjautu laidu, teko siektiek pameistraut, be to voztuvas pramoninis (tas nebuvo paminėta skelbime), todėl pasitikslinau ar tikrai normaliai veikia adatinis (prijunk ir naudok), mane uztikrino kad taip ir yra.Visiskai aisku kad taip nera. Nors dar tikiuosi kad gal man paaiskins kokia gudrybe kaip priverst ji veikt.<br><br>Žinutė redaguota: Thunder, laikas: 2012/11/28 22:16

Voztuvas kaip kaip voztuvas pramoninis ar ne buvo ir nuotrauka kaip jis atrodo,beje ponas Thunder visi tave dominantys kausimai buvo atsakomi per pm.Adatinis voztuvas taip pat pramoninis ir atliekantis pilnai savo funkcija.Netinka voztuvas (arba,jei nemoki pasijungt) grazink nematau tame problemos grazinsiu litus

Thunder

Thunder

Dažnas dalyvis

• Vartotojas
  • AkisAkisAkis
  • Kartu nuo 2012-Rgp-12
Man atrodo kad pajungimo instrukcija gana paprasta, as dar grizes namo pabandysiu ji pasukiot, o jei ka, tai tikrai grazinsiu. Teisingumo vardan reikia paminet kad elvoztuvo foto nebuvo. Beja, jei bandot pakabint ant kabliuko kazkaip pergudraut pirkeja, neva "foto buvo" arba "pats nepaklausei", tai tam si tema ir skirta, kad kitus perspet apie tokius bandymus.Be to i MH sviestuva su 150w lempos droseliu tokia lempa ir dedasi - 150w, ne maziau ir ne daugiau (cia jus pagavau meluojanti beja). Nes as klausiau del 75w lenpos.

pelkiusenis

pelkiusenis

Dažnas dalyvis

• Vartotojas
  • AkisAkisAkis
  • Kartu nuo 2012-Lie-25
  • Amžius: 40
kas dar per droseliai metalo halogeno lempai? :Dprieš ką kaltindamas, gal pats gerai viską pasinagrinėk, paskui rėkauk. jei galva ir rankos bendro sutarimo neranda, tai ir kyla tada problemos tokiems kaip tu...Žinutė redaguota: pelkiusenis, laikas: 2012/11/29 13:29 Žinutė redaguota: pelkiusenis, laikas: 2012/11/29 14:56

matuzas

matuzas

Dažnas dalyvis

• Vartotojas
  • AkisAkisAkis
  • Kartu nuo 2009-Vas-26
  • Amžius: 43
Thunder rašė:

Man atrodo kad pajungimo instrukcija gana paprasta, as dar grizes namo pabandysiu ji pasukiot, o jei ka, tai tikrai grazinsiu. Teisingumo vardan reikia paminet kad elvoztuvo foto nebuvo. Beja, jei bandot pakabint ant kabliuko kazkaip pergudraut pirkeja, neva "foto buvo" arba "pats nepaklausei", tai tam si tema ir skirta, kad kitus perspet apie tokius bandymus.Be to i MH sviestuva su 150w lempos droseliu tokia lempa ir dedasi - 150w, ne maziau ir ne daugiau (cia jus pagavau meluojanti beja). Nes as klausiau del 75w lenpos.

__________Nesu tikras bet manau galima,jo paduodama 220v__________O i ta sviestuva imanoma statyt 75W MH lempa? ten kaip suprantu paduoda 220v stove ir lempa betokia statyt galima?Is musu pokalbio ;)

Thunder

Thunder

Dažnas dalyvis

• Vartotojas
  • AkisAkisAkis
  • Kartu nuo 2012-Rgp-12
Tai taip, bet neesme kad del per galingo droselio negalima jos ten det?

pelkiusenis

pelkiusenis

Dažnas dalyvis

• Vartotojas
  • AkisAkisAkis
  • Kartu nuo 2012-Lie-25
nesipeškit Žinutė redaguota: pelkiusenis, laikas: 2012/11/29 15:36

CIAPAS

CIAPAS

Dažnas dalyvis

• Vartotojas
  • AkisAkisAkis
  • Kartu nuo 2011-Spa-22
  • Amžius: 45
Kas dar per droseliai metalo halogeno lempai?O pats esi mates, kaip jungiasi tokia lempa ir ko jai reikia?

knocker

knocker

Senbuvis

• Vartotojas
  • AkisAkisAkisAkisAkis
  • Kartu nuo --
  • Amžius: 46
Šiaip MH lempos maitinamos per specialius balastus MH lempoms arba per "droselius" su uždegimo sistema... Taigi niekas čia nieko nesupainiojo. Siūlyčiau patiems nesipainioti su "halogeniniais" šviestuvais...Ar eis su 150W balastu paleisti 75 W lempą ar ne priklauso nuo balasto modelio ar šviestuvo konstrukcijos, bet kiek esu matęs visi balastai būna vardinio galingumo...

Valdas CZ

Valdas CZ

Dažnas dalyvis

• Vartotojas
  • AkisAkisAkis
  • Kartu nuo 2008-Bir-26
  • Amžius: 62
pelkiusenis rašė:

kas dar per droseliai metalo halogeno lempai? :Dprieš ką kaltindamas, gal pats gerai viską pasinagrinėk, paskui rėkauk

Kaip taikliai pasakyta.Šiap dažniau į veidrodį žiūrėt reikia, nereikės savo žinučių tada redaguot.

pelkiusenis

pelkiusenis

Dažnas dalyvis

• Vartotojas
  • AkisAkisAkis
  • Kartu nuo 2012-Lie-25
mielas, protingasis forumo moderatoriau: nevisiems gal aiškus trumpinys MH. man jis metalo halogenas pvz http://www.e-senukai...14800284_2.html ir ką tu man? vaidinsi protingą ir toliau mane su š maišysi? įdomu, kas tau suteikė moderatoriau pareigas su tokia neapykanta ir netolerantiškumu vartotojams? Žinutė redaguota: pelkiusenis, laikas: 2012/11/29 17:05

Thunder

Thunder

Dažnas dalyvis

• Vartotojas
  • AkisAkisAkis
  • Kartu nuo 2012-Rgp-12
Man taip pat pabodo pelkiusenio draskymaisi ir putojimai.Beja MH ir yra metalo halogenas (Metal Halide angl.), o jam paleisti reikia droselio ir paleidejo, o droseliai vardiniai ir beja bendro isprusimo lygio pakelimo vardan pasakysiu, kad 75w droseliai labai reti, beveik neimanoma rast paprastoj elektronikos parduotuvej

Thunder

Thunder

Dažnas dalyvis

• Vartotojas
  • AkisAkisAkis
  • Kartu nuo 2012-Rgp-12
pelkiusenis rašė:

nesipeškit<br><br>Žinutė redaguota: pelkiusenis, laikas: 2012/11/29 15:36

Beja, as nesipesu, tik bandau perspet zmones, o del adatinio voztuvo as nieko tvirtai ir neteigiau (nes neturejau dar pakankamai laiko prie jo pasikrapstyt), bet siandien vakare teigsiu. Viena aisku; pasakymas:"prijungi ir naudojiesi" cia netinka.

Thunder

Thunder

Dažnas dalyvis

• Vartotojas
  • AkisAkisAkis
  • Kartu nuo 2012-Rgp-12
CIAPAS rašė:

Kas dar per droseliai metalo halogeno lempai?O pats esi mates, kaip jungiasi tokia lempa ir ko jai reikia?

As esu, o jus akivaizdu kad ne :D

CIAPAS

CIAPAS

Dažnas dalyvis

• Vartotojas
  • AkisAkisAkis
  • Kartu nuo 2011-Spa-22
  • Amžius: 45
Pirmiausiai tai si teigini pateikiau ne as,o ponaitis pelkiusenis: ,, ..kas dar per droseliai metalo halogeno lempai?,, O jis pats nesypranta apie ka kalba, bei raso!!! As kalbu apie MH lemas.P.S. Ir ankstesnis postas buvo jam ir skyrtas. Žinutė redaguota: CIAPAS, laikas: 2012/11/29 19:08

Core

Core

Naujokas

• Vartotojas
  • Akis
  • Kartu nuo 2010-Grd-01
  • Amžius: 33
Aš niekaip nesuprantu, kodėl dar neužblokuotas pelkiusenis ??