Kaip pastebėjote iš puslapio pavadinimo, šis projektas skirtas visiems, besidomintiems akvariumininkyste - tiek gėlavandene, tiek ir jūrine. AQUARIUM.LT sukurtas, gyvena ir auga savo lankytojų "aqua-ligonių" pagalba. Jūs visada laukiami ir galite prisidėti prie forumo gyvenimo, pasidalinti savo patirtimi, nuomone. Nepriklausomai nuo to, ar Jūs tik svajojate apie akvariumą, ar Jūs turite jų 28 vnt. jau 60 metų, šis forumas Jums atvertas. Savo patirtimi galite pasidalinti rašydami straipsnius bei dalyvaudami forume. Iškilus klausimams ar nesusipratimams, kreipkitės į pačius aktyviausius. Tad "aqua-ligoniai" visų Lietuvos kraštų, junkitės!
Užsiregistruokite, kad galėtumet naudotis visais puslapio ištekliais: rašyti į forumą, vertinti kitus forumo dalyvius, naudotis asmeninėmis žinutėmis, keisti savo būseną, rašyti bei skaityti straipsnius, valdyti savo profilį ir dar daug visko. Jeigu jau turite savo profilį, prisijunkite čia - kitu atveju užsiregistruokite jau dabar!

Nepatikimi pirkėjai/pardavėjai
Parašyta 2012 Lap 26 - 14:07

Parašyta 2012 Lap 26 - 15:03

bent jį visai pašalintų, nes nervuoja jis mane :laugh: ir, kad kaltinimai nebūtų bereikalingi, dadėkime nuotraukas iš karto, jai įmanoma, o toki dalykai kaip rezervacijos trims dienos, mano nuomone yra apsurdas. Paskambino tau žmogus, kad atvažiuoja iš kito miesto, tada taip rezervuoji, bet tik tada, kai jis jau mašinoj sedi, nes po trijų dienų rezervacija :) pats save baudi tokiu atvėju.....paraso pakeitimas, tai lagas bet man ne svarbiausias.
Parašyta 2012 Lap 28 - 22:14

Žinutė redaguota: Thunder, laikas: 2012/11/28 22:16
Parašyta 2012 Lap 29 - 10:45

Voztuvas kaip kaip voztuvas pramoninis ar ne buvo ir nuotrauka kaip jis atrodo,beje ponas Thunder visi tave dominantys kausimai buvo atsakomi per pm.Adatinis voztuvas taip pat pramoninis ir atliekantis pilnai savo funkcija.Netinka voztuvas (arba,jei nemoki pasijungt) grazink nematau tame problemos grazinsiu litusmatuzas man pardavė adatinį vožtuvą. Kolkas dar neišsiaiškinau kaip jis veikia. Jau turiu CO2 sistemą, bet dariausi antra ir sumaniau nusipirkt is jo voztuva, sake kad veikia normaliai, bet kolkas jis CO2 nepraleidzia - sukiok kiek nori. Gal man jis dar isaiskins kaip ten jis veikia, bet labai abejoju, nes logiskai nera ka ten keist. Paprastas voztuvas. Pirkau is jo el voztuva, tai gavau su nupjautu laidu, teko siektiek pameistraut, be to voztuvas pramoninis (tas nebuvo paminėta skelbime), todėl pasitikslinau ar tikrai normaliai veikia adatinis (prijunk ir naudok), mane uztikrino kad taip ir yra.Visiskai aisku kad taip nera. Nors dar tikiuosi kad gal man paaiskins kokia gudrybe kaip priverst ji veikt.<br><br>Žinutė redaguota: Thunder, laikas: 2012/11/28 22:16
Parašyta 2012 Lap 29 - 13:04

Parašyta 2012 Lap 29 - 13:26

Parašyta 2012 Lap 29 - 14:39

__________Nesu tikras bet manau galima,jo paduodama 220v__________O i ta sviestuva imanoma statyt 75W MH lempa? ten kaip suprantu paduoda 220v stove ir lempa betokia statyt galima?Is musu pokalbio ;)Man atrodo kad pajungimo instrukcija gana paprasta, as dar grizes namo pabandysiu ji pasukiot, o jei ka, tai tikrai grazinsiu. Teisingumo vardan reikia paminet kad elvoztuvo foto nebuvo. Beja, jei bandot pakabint ant kabliuko kazkaip pergudraut pirkeja, neva "foto buvo" arba "pats nepaklausei", tai tam si tema ir skirta, kad kitus perspet apie tokius bandymus.Be to i MH sviestuva su 150w lempos droseliu tokia lempa ir dedasi - 150w, ne maziau ir ne daugiau (cia jus pagavau meluojanti beja). Nes as klausiau del 75w lenpos.
Parašyta 2012 Lap 29 - 16:30

Parašyta 2012 Lap 29 - 17:02

Parašyta 2012 Lap 29 - 17:28

Parašyta 2012 Lap 29 - 17:32

Beja, as nesipesu, tik bandau perspet zmones, o del adatinio voztuvo as nieko tvirtai ir neteigiau (nes neturejau dar pakankamai laiko prie jo pasikrapstyt), bet siandien vakare teigsiu. Viena aisku; pasakymas:"prijungi ir naudojiesi" cia netinka.nesipeškit<br><br>Žinutė redaguota: pelkiusenis, laikas: 2012/11/29 15:36
Parašyta 2012 Lap 29 - 19:02