Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į Jūrinių akvariumų forumas!
Kaip pastebėjote iš puslapio pavadinimo, šis projektas skirtas visiems, besidomintiems gėlavandene bei jūrine akvariumininkyste. AQUARIUM.LT forumas sukurtas, gyvena ir auga savo lankytojų "aqua-ligonių" pagalba. Jūs visada laukiami ir galite prisidėti prie forumo gyvenimo, pasidalinti savo patirtimi, nuomone. Nepriklausomai nuo to, ar Jūs tik svajojate apie jūrinį akvariumą, ar Jūs turite jų kelis, šis forumas Jums atvertas. Savo patirtimi galite pasidalinti rašydami straipsnius bei dalyvaudami forume. Iškilus klausimams ar nesusipratimams, kreipkitės i pačius aktyviausius. Tad "aqua-ligoniai" visų Lietuvos kraštų, junkitės!
Užsiregistruokite, kad galėtumet naudotis visais puslapio ištekliais: rašyti į forumą, vertinti kitus forumo dalyvius, naudotis asmeninėmis žinutėmis, keisti savo būseną, rašyti bei skaityti straipsnius, valdyti savo profilį ir dar daug visko. Jeigu jau turite savo profilį, prisijunkite čia - kitu atveju užsiregistruokite jau dabar!

Close Open
Close Open
Nuotrauka

DIY Skimeris

* - - - - 1 Balsai

• Prašome prisijungti, kad galėtumėte parašyti atsakymą
Temoje atsakymų: 52

GGINTUXX

GGINTUXX

Naujokas

• Vartotojas
  • Akis
  • 31 Pranešimai:
  • Kartu nuo 2012-Vas-06
  • Amžius: 34
Dekui uz pagalba, viskas veikia labai puikiai. Iskart pradejo nesvarumai kilti i virsu, tereikejo kokiu 10 minuciu:-)

GGINTUXX

GGINTUXX

Naujokas

• Vartotojas
  • Akis
  • 31 Pranešimai:
  • Kartu nuo 2012-Vas-06
O ka galetu ipilti kad daugiau situ nesvarumu butu, nes dabar tik vanduo ir druska? Tai nieko daug nepriskimina.

Choko

Choko

Dažnas dalyvis

• Vartotojas
  • AkisAkisAkis
  • 154 Pranešimai:
  • Kartu nuo 2009-Rgs-29
  • Amžius: 40
Kempinę iš gėlo akvos išskalauk;) Tiesa, dėl skimerio pompos: ar ji tyliai dirba, kaip dėl vibracijos, yra, nėra? Idomu, nes žadu tokią pas save statyti į DIY skimerį :) Žinutė redaguota: Choko, laikas: 2012/11/04 21:47

GGINTUXX

GGINTUXX

Naujokas

• Vartotojas
  • Akis
  • 31 Pranešimai:
  • Kartu nuo 2012-Vas-06
Pas mane cia irgi diy skimeris, is tunzes master doc kopinau, todel ta pompa ir dejau. Del tylumo, tai pompa tyliai dirba, garsiau burbulai virsutini dangteli nuemus sprogineja, o vibracijos tai kaip ir nera, bent jau pas mane. Skimeri ant paprastu guminiu kojyciu pastaciau ir viskas. Siaip patenkintas ta pompa

Arnis klp

Arnis klp

Dažnas dalyvis

• Vartotojas
  • AkisAkisAkis
  • 538 Pranešimai:
  • Kartu nuo 2009-Rgs-04
  • Amžius: 56
Sveiki, gal pas ka nors yra isklotines ar breziniai royal exlusiv 250 arba ATI power cone skimeriu?O gal kas kur internete uzmete esat tokiu?

SAUlens4

SAUlens4

Naujokas

• Vartotojas
  • Akis
  • 36 Pranešimai:
  • Kartu nuo 2008-Vas-28
  • Amžius: 46
Kažkiek parodyta čia http://www.3reef.com...et-95097.htmlKo trūks galim vietoj pas mane pasimatuoti ;)

cipas

cipas

Dažnas dalyvis

• Vartotojas
  • AkisAkisAkis
  • 583 Pranešimai:
  • Kartu nuo 2012-Grd-20
  • Amžius: 51
http://royalexclusiv...ernal_eng.pdfIr cia yra

Arnis klp

Arnis klp

Dažnas dalyvis

• Vartotojas
  • AkisAkisAkis
  • 538 Pranešimai:
  • Kartu nuo 2009-Rgs-04
Dekuj. As turiu tokia ideja fix, pasidaryt royalo klona, bet det ATI Power clone pompa i ji. Cia tai kaip ir aiski mintis, bet noreciau suzinot pas abieju tipu skimeriu naudotojus, ka jus pakeistumete papildomai pvzroyalyje, kad butu patogumui. Man pvz kaip ir kliutu tai , kad kolba su sriegiu yra. Gal ir pliusas, bet paprastumo neprideda manau.Pasidalinkite. Del ATI korpuso, tai kazkaip nera matmenu, kaip pas royali breziniuose, pagal kuriuos viskas aisku

cipas

cipas

Dažnas dalyvis

• Vartotojas
  • AkisAkisAkis
  • 583 Pranešimai:
  • Kartu nuo 2012-Grd-20
Man irgi vienas nepatinkantis dalykas sriegis....

linugz

linugz

Dažnas dalyvis

• Vartotojas
  • AkisAkisAkis
  • 397 Pranešimai:
  • Kartu nuo 2011-Kov-29
  • Amžius: 39
Arnis klp rašė:

Dekuj. As turiu tokia ideja fix, pasidaryt royalo klona, bet det ATI Power clone pompa i ji. Cia tai kaip ir aiski mintis, bet noreciau suzinot pas abieju tipu skimeriu naudotojus, ka jus pakeistumete papildomai pvzroyalyje, kad butu patogumui. Man pvz kaip ir kliutu tai , kad kolba su sriegiu yra. Gal ir pliusas, bet paprastumo neprideda manau.Pasidalinkite. Del ATI korpuso, tai kazkaip nera matmenu, kaip pas royali breziniuose, pagal kuriuos viskas aisku

jeigu man tektu rinktis, tai royalio pompa i ati kolba. taip as gyvenau keleta menesiu. vistiek visi pritarsite, kad skimeryje pompa sudaro 95% skimerio darbo... jeigu nedaugiau.

cipas

cipas

Dažnas dalyvis

• Vartotojas
  • AkisAkisAkis
  • 583 Pranešimai:
  • Kartu nuo 2012-Grd-20
Nu dar regulevimas geresnis ir patogesnis rd uz ati

Arnis klp

Arnis klp

Dažnas dalyvis

• Vartotojas
  • AkisAkisAkis
  • 538 Pranešimai:
  • Kartu nuo 2009-Rgs-04
O kuom ATI korpusas priimtinesnis uz Royali? . Siaip jei diskutuot apie pompas, tai nera prasmes - viskas aisku, bet mano situacijoje teko pirkt ATI pompa i sena ATI Bubble master 200 korpusa, bet ten ji negali dirbt pilnu pajegumu, del diametru, todel ir buriu jai korpusa. Perdarinet kolkas nenoriu, bandysiu darytis nauja skimeri.

cipas

cipas

Dažnas dalyvis

• Vartotojas
  • AkisAkisAkis
  • 583 Pranešimai:
  • Kartu nuo 2012-Grd-20
Daryk kaip rd naujausio modelio bet ne seno.....ir kad galva nusiimtu be sriegio...ce mano tik toke nuomone....

megis

megis

Senbuvis

• Vartotojas
  • AkisAkisAkisAkisAkis
  • 2.178 Pranešimai:
  • Kartu nuo 2006-Spa-04
  • Amžius: 55
cipas rašė:

Daryk kaip rd naujausio modelio bet ne seno.....ir kad galva nusiimtu be sriegio...ce mano tik toke nuomone....

o kameros ismeras gali ati 250 islaikyt, bet kaip Vytas sako visus rd privalumus sukelk i ati korpusa

Arnis klp

Arnis klp

Dažnas dalyvis

• Vartotojas
  • AkisAkisAkis
  • 538 Pranešimai:
  • Kartu nuo 2009-Rgs-04
Na supratau kad esminio skirtumo "geresnis/blogesnis" tarp korpusu nera, isskyrus kai kuriuos niuansus, palengvinancius valyma. juo lab, kad pagal esama vieta sampe idealiai tinka ATI powerio 250 schema. Tik daryti ja ilnai ardoma kaip Royali.

cipas

cipas

Dažnas dalyvis

• Vartotojas
  • AkisAkisAkis
  • 583 Pranešimai:
  • Kartu nuo 2012-Grd-20
Ati pati apace negera....nereikia tos dezes reik daryt kaip royalio

Arnis klp

Arnis klp

Dažnas dalyvis

• Vartotojas
  • AkisAkisAkis
  • 538 Pranešimai:
  • Kartu nuo 2009-Rgs-04
Sutinku kad techniskai paprasciau irgi kaip Royalio daryt. Maziau kvarkamonu butu :)

cipas

cipas

Dažnas dalyvis

• Vartotojas
  • AkisAkisAkis
  • 583 Pranešimai:
  • Kartu nuo 2012-Grd-20
Netik tehniskai bet ir siaip

megis

megis

Senbuvis