Kaip pastebėjote iš puslapio pavadinimo, šis projektas skirtas visiems, besidomintiems akvariumininkyste - tiek gėlavandene, tiek ir jūrine. AQUARIUM.LT sukurtas, gyvena ir auga savo lankytojų "aqua-ligonių" pagalba. Jūs visada laukiami ir galite prisidėti prie forumo gyvenimo, pasidalinti savo patirtimi, nuomone. Nepriklausomai nuo to, ar Jūs tik svajojate apie akvariumą, ar Jūs turite jų 28 vnt. jau 60 metų, šis forumas Jums atvertas. Savo patirtimi galite pasidalinti rašydami straipsnius bei dalyvaudami forume. Iškilus klausimams ar nesusipratimams, kreipkitės į pačius aktyviausius. Tad "aqua-ligoniai" visų Lietuvos kraštų, junkitės!
Užsiregistruokite, kad galėtumet naudotis visais puslapio ištekliais: rašyti į forumą, vertinti kitus forumo dalyvius, naudotis asmeninėmis žinutėmis, keisti savo būseną, rašyti bei skaityti straipsnius, valdyti savo profilį ir dar daug visko. Jeigu jau turite savo profilį, prisijunkite čia - kitu atveju užsiregistruokite jau dabar!

Naujokui
Parašyta 2013 Bal 08 - 14:46

pasistenksime :) o ka gali pasakyti apie kaciu kraika,be kvapi ir deginto molio? Ka butent jis augalam duoda ir vandeniuj? Dabar toky balta pabandziau ruosti tai visas akva kai gleivem apsivare:D ( cia mano ekspermentinis 13 litru akva ) tai elodeja or valisnerija suvyto per kelias savaites :/ o snd bandysiu geliu kambariniu durpem :) vienas forumetis sake ekspermentuok kol aukso viduruka rasiu tai ir bandysiu tik stipriai nesijuokite :D visus situs bairius is forumu lietuvisku traukiu :)) zuvis nenukentejo ir nenukentes ;))))Auris turbūt apie lepesnius rašė. Nenusimink, kai kuriems augalams galima ir visai be trašų išsiverst prie silpno apšvietimo ir esant reguliariems kassavaitiniams vandens keitimams
Parašyta 2013 Bal 08 - 15:39

Parašyta 2013 Bal 23 - 16:41

Parašyta 2013 Bal 23 - 21:10

45l tai gal nei vieno sakyciau :blink: as karpi auginu akvariume nediduka :laugh: netycia papuole i akvariuma bet puikiai priprato, viska eda ir idomiausia zuvis dabar akvariume :laugh:na,tai būk geras netingėk parašyti ką man akvariume daryti ir įrengti ,kam jie gyventu ir kiek galiu jų laikyti 45l tūrio akvariume??(išangsto dėkui :)
Parašyta 2013 Bal 23 - 21:59

Parašyta 2013 Rgs 25 - 12:36

;)sveiki Esu naujokas jusu forume. Bet nenaujokas kituose forumuose (atsiprasisiu iskart adminu bet biski pakritikuosiu). seip ko man truko siam forume tai naujoku forumo kur viskas butu paaiskinta. As isvis akvariumuose naujokas. (isigijau neseniai akvariuma). pavadinimas - Naujokamskur paiskinimai kas yra co2 (sita zinau) ir kam reikalingas akvariumuikas yra no3 ir po4 ir t.t. ir tai iskelta i virsunes dabar ilindau i akvariumo chemija o ten man nieko neaisku kam delko ir t.t. seip domiuosi viskuo bet kai tai ismetita sunku suprast P.S.nepykit del rasto nes gyvenu uzseni ir klaviatura kartais streikuoja ;)