Peršokti prie turinio

Akvariumų forumas | Sveiki atvykę!
Kaip pastebėjote iš puslapio pavadinimo, šis projektas skirtas visiems, besidomintiems akvariumininkyste - tiek gėlavandene, tiek ir jūrine. AQUARIUM.LT sukurtas, gyvena ir auga savo lankytojų "aqua-ligonių" pagalba. Jūs visada laukiami ir galite prisidėti prie forumo gyvenimo, pasidalinti savo patirtimi, nuomone. Nepriklausomai nuo to, ar Jūs tik svajojate apie akvariumą, ar Jūs turite jų 28 vnt. jau 60 metų, šis forumas Jums atvertas. Savo patirtimi galite pasidalinti rašydami straipsnius bei dalyvaudami forume. Iškilus klausimams ar nesusipratimams, kreipkitės į pačius aktyviausius. Tad "aqua-ligoniai" visų Lietuvos kraštų, junkitės!
Užsiregistruokite, kad galėtumet naudotis visais puslapio ištekliais: rašyti į forumą, vertinti kitus forumo dalyvius, naudotis asmeninėmis žinutėmis, keisti savo būseną, rašyti bei skaityti straipsnius, valdyti savo profilį ir dar daug visko. Jeigu jau turite savo profilį, prisijunkite čia - kitu atveju užsiregistruokite jau dabar!

Close Open
Close Open
Nuotrauka

Naujokui

• Prašome prisijungti, kad galėtumėte parašyti atsakymą
Temoje atsakymų: 138

auris0123

auris0123

Dažnas dalyvis

• Vartotojas
  • AkisAkisAkis
  • Kartu nuo 2011-Geg-02
  • Amžius: 28
jei filtro srovė bus į viršų tai nereikės burbuliatoriaus, ir 15 neonu kuo puikiausiai laikysis, jei nori nelepių augalų manau jau reikės trašų, co2 ir kitų high-tech.

gupiukas

gupiukas

Naujokas

• Vartotojas
  • Akis
  • Kartu nuo 2013-Vas-16
  • Amžius: 34
O kodel butent reik co2 jei augalai nelepus ? As kaip supratau jei augalai nelepus uzteks pogruncio (naudosiu kaciu kraika) , geru lempu ,bei tinkamo vandens :) o jei kazkas nesiseks bandysim tu trasu "paspaudziamu" paimti :D

pelkiusenis

pelkiusenis

Dažnas dalyvis

• Vartotojas
  • AkisAkisAkis
  • Kartu nuo 2012-Lie-25
  • Amžius: 40
Auris turbūt apie lepesnius rašė. Nenusimink, kai kuriems augalams galima ir visai be trašų išsiverst prie silpno apšvietimo ir esant reguliariems kassavaitiniams vandens keitimams

gupiukas

gupiukas

Naujokas

• Vartotojas
  • Akis
  • Kartu nuo 2013-Vas-16
  • Amžius: 34
pelkiusenis rašė:

Auris turbūt apie lepesnius rašė. Nenusimink, kai kuriems augalams galima ir visai be trašų išsiverst prie silpno apšvietimo ir esant reguliariems kassavaitiniams vandens keitimams

pasistenksime :) o ka gali pasakyti apie kaciu kraika,be kvapi ir deginto molio? Ka butent jis augalam duoda ir vandeniuj? Dabar toky balta pabandziau ruosti tai visas akva kai gleivem apsivare:D ( cia mano ekspermentinis 13 litru akva ) tai elodeja or valisnerija suvyto per kelias savaites :/ o snd bandysiu geliu kambariniu durpem :) vienas forumetis sake ekspermentuok kol aukso viduruka rasiu tai ir bandysiu tik stipriai nesijuokite :D visus situs bairius is forumu lietuvisku traukiu :)) zuvis nenukentejo ir nenukentes ;))))

dziustas1

dziustas1

Dažnas dalyvis

• Vartotojas
  • AkisAkisAkis
  • Kartu nuo 2007-Spa-06
  • Amžius: 31
Pats paleidau pabandymui 12l aqua su kaciu kraiku catfield ir biohumusu. Pastebejau, kad saknu sistema labai gerai formuojasi. Siaip sitas gruntas teoriskai turi tureti auksta cec. Pacios molio granules labai lengvos ir ju smulkios dulkes ilgai buvo padengusios augalu lapus. Be dideliu vandens keitimu neapseita. Rudasis dumblis buvo siek tiek uzpuoles, bet del to nieko baisaus, nes greit nusivale ir sumazejo iki minimumo. Kitam forume rase, kad tas kraikas leidzia fosfatus. Deja sito negaliu patvirtinti, nes neturiu testu. Cia tokie jo minusai.

dziustas1

dziustas1

Dažnas dalyvis

• Vartotojas
  • AkisAkisAkis
  • Kartu nuo 2007-Spa-06
  • Amžius: 31
Žinutė redaguota: dziustas1, laikas: 2013/04/08 16:40

Deivis8521

Deivis8521

Naujokas

• Vartotojas
  • Akis
  • Kartu nuo 2013-Kov-29
  • Amžius: 38
šiandien pasidariau dangtį iš medienos :D p.s pas mane ragalapiai auga kaip ant mielių ,nors nėra apšvietimo :D.

Deivis8521

Deivis8521

Naujokas

• Vartotojas
  • Akis
  • Kartu nuo 2013-Kov-29
sveiki,man visą laiką kiek turiu akvariumą yra šovusi viena kvaila mintis .:DD kas būtų jai aš akvariume auginčiau kokį ešerį iš prūdo,nes man labai patinka plėšrios žuvys.tai wat kaip manot kaip turėčiau įrengti akvariumą ,kokia įranga naudoti ir išvis ar man jie gyvens :DD

Obuoliuactas

Obuoliuactas

Senbuvis

• Vartotojas
  • AkisAkisAkisAkisAkis
  • Kartu nuo 2010-Bir-29
  • Amžius: 37
Ciklidini ;)

Deivis8521

Deivis8521

Naujokas

• Vartotojas
  • Akis
  • Kartu nuo 2013-Kov-29
ir tipo gyvens :D?

Deivis8521

Deivis8521

Naujokas

• Vartotojas
  • Akis
  • Kartu nuo 2013-Kov-29
ne,o rimtai įmanoma būtų juos laikyti akvariume?

Obuoliuactas

Obuoliuactas

Senbuvis

• Vartotojas
  • AkisAkisAkisAkisAkis
  • Kartu nuo 2010-Bir-29
Tai beabejo ir lidekas augina, ir vezius, ir pan. Žinutė redaguota: Obuoliuactas, laikas: 2013/04/23 19:08

Deivis8521

Deivis8521

Naujokas

• Vartotojas
  • Akis
  • Kartu nuo 2013-Kov-29
na,tai būk geras netingėk parašyti ką man akvariume daryti ir įrengti ,kam jie gyventu ir kiek galiu jų laikyti 45l tūrio akvariume??(išangsto dėkui :)

blondinuke_xxx

blondinuke_xxx

Dažnas dalyvis

• Vartotojas
  • AkisAkisAkis
  • Kartu nuo 2011-Spa-30
  • Amžius: 33
Deivis8521 rašė:

na,tai būk geras netingėk parašyti ką man akvariume daryti ir įrengti ,kam jie gyventu ir kiek galiu jų laikyti 45l tūrio akvariume??(išangsto dėkui :)

45l tai gal nei vieno sakyciau :blink: as karpi auginu akvariume nediduka :laugh: netycia papuole i akvariuma bet puikiai priprato, viska eda ir idomiausia zuvis dabar akvariume :laugh:

velniass96

velniass96

Dažnas dalyvis

• Vartotojas
  • AkisAkisAkis
  • Kartu nuo 2011-Sau-16
  • Amžius: 55
jo jo,as karosa auksini kokia 2men auginau.tai aikit jus..kiek jis sueda?kaip siurblys vipana siurbe..ismeciau is kur ir pagavau..auginciau beveik vijuna jei is kur eitu gaut.bet jis raudonoj knygoj..:(

Nebel

Nebel

Dažnas dalyvis

• Vartotojas
  • AkisAkisAkis
  • Kartu nuo 2009-Bal-28
  • Amžius: 45
eserys gali neisgyvent (taip tik mastau) cia saltavandene zuvis, o vasara akvariumo temperatura per karscius ir apie 30laipsniu pasiekia. Taigi pilna tu zveriu zmones vos ne uz dyka mailiu dalina

pelkiusenis

pelkiusenis

Dažnas dalyvis

• Vartotojas
  • AkisAkisAkis
  • Kartu nuo 2012-Lie-25
  • Amžius: 40
velniau. mačiau skelbiu.lt vienas supirkinėja ir prekiauja. bet kaina, jei neklystu, apie 60lt vienetui...(nors kainą gal ir susapnavau :D )http://www.skelbiu.l...s-15429275.html Žinutė redaguota: pelkiusenis, laikas: 2013/04/23 23:02

Deivis8521

Deivis8521

Naujokas

• Vartotojas
  • Akis
  • Kartu nuo 2013-Kov-29
gal galit pasakyti kelias plėšrias akvariumines žuvis?

LeoLeo

LeoLeo

Dažnas dalyvis

• Vartotojas
  • AkisAkisAkis
  • Kartu nuo 2012-Lie-20
Ar zinai kuo pas mociute tresia laukus nitratais ir fosvatais tai akvariume panasiai tik mazas laukelis ir mazi kiekiai nuo vienu is kuriu priklauso augalu kokybe ir esant normoms siu bei kitu medziagu akvariumas islaikomas geros kondicijos (be dumbliu).skatas rašė:

sveiki Esu naujokas jusu forume. Bet nenaujokas kituose forumuose (atsiprasisiu iskart adminu bet biski pakritikuosiu). seip ko man truko siam forume tai naujoku forumo kur viskas butu paaiskinta. As isvis akvariumuose naujokas. (isigijau neseniai akvariuma). pavadinimas - Naujokamskur paiskinimai kas yra co2 (sita zinau) ir kam reikalingas akvariumuikas yra no3 ir po4 ir t.t. ir tai iskelta i virsunes dabar ilindau i akvariumo chemija o ten man nieko neaisku kam delko ir t.t. seip domiuosi viskuo bet kai tai ismetita sunku suprast P.S.nepykit del rasto nes gyvenu uzseni ir klaviatura kartais streikuoja ;)

;)