Akvariumų forumas | Sveiki atvykę!
Kaip pastebėjote iš puslapio pavadinimo, šis projektas skirtas visiems, besidomintiems akvariumininkyste - tiek gėlavandene, tiek ir jūrine. AQUARIUM.LT sukurtas, gyvena ir auga savo lankytojų "aqua-ligonių" pagalba. Jūs visada laukiami ir galite prisidėti prie forumo gyvenimo, pasidalinti savo patirtimi, nuomone. Nepriklausomai nuo to, ar Jūs tik svajojate apie akvariumą, ar Jūs turite jų 28 vnt. jau 60 metų, šis forumas Jums atvertas. Savo patirtimi galite pasidalinti rašydami straipsnius bei dalyvaudami forume. Iškilus klausimams ar nesusipratimams, kreipkitės į pačius aktyviausius. Tad "aqua-ligoniai" visų Lietuvos kraštų, junkitės!
Užsiregistruokite, kad galėtumet naudotis visais puslapio ištekliais: rašyti į forumą, vertinti kitus forumo dalyvius, naudotis asmeninėmis žinutėmis, keisti savo būseną, rašyti bei skaityti straipsnius, valdyti savo profilį ir dar daug visko. Jeigu jau turite savo profilį, prisijunkite čia - kitu atveju užsiregistruokite jau dabar!
Kaip pastebėjote iš puslapio pavadinimo, šis projektas skirtas visiems, besidomintiems akvariumininkyste - tiek gėlavandene, tiek ir jūrine. AQUARIUM.LT sukurtas, gyvena ir auga savo lankytojų "aqua-ligonių" pagalba. Jūs visada laukiami ir galite prisidėti prie forumo gyvenimo, pasidalinti savo patirtimi, nuomone. Nepriklausomai nuo to, ar Jūs tik svajojate apie akvariumą, ar Jūs turite jų 28 vnt. jau 60 metų, šis forumas Jums atvertas. Savo patirtimi galite pasidalinti rašydami straipsnius bei dalyvaudami forume. Iškilus klausimams ar nesusipratimams, kreipkitės į pačius aktyviausius. Tad "aqua-ligoniai" visų Lietuvos kraštų, junkitės!
Užsiregistruokite, kad galėtumet naudotis visais puslapio ištekliais: rašyti į forumą, vertinti kitus forumo dalyvius, naudotis asmeninėmis žinutėmis, keisti savo būseną, rašyti bei skaityti straipsnius, valdyti savo profilį ir dar daug visko. Jeigu jau turite savo profilį, prisijunkite čia - kitu atveju užsiregistruokite jau dabar!

Stalma???
Sukūrė
roktom
, Lie 08 2012 22:34
Parašyta 2012 Lap 15 - 21:39

Thunder rašė:
Žinutė redaguota: balza, laikas: 2012/11/15 21:42
O tu pats žinai kas yra "adatinis vožtuvas"?Gal reikėjo paklaust reguliatoriaus, sklendės, a? Ar ir pažvengt iš už kampo iš paties, tūndra. :)Aš ir buvau šiandien Stalmoje. Super ledai-šviestuvai ir už normalią kainą atsirado. Viską aprodė, viską paaiškino, super ekskursiją šeimininkas suorganizavo.Siandien buvau stalmoj xDPardaveja nezinojo kas yra adatinis voztuvas :D galiausiai pasiule difuzoriu...Apie substratus taip pat nieko neismano..
Žinutė redaguota: balza, laikas: 2012/11/15 21:42
Parašyta 2012 Lap 16 - 06:40

balza rašė:
Tai gal buvai didziojoj stalmoj? Ne, patikek, kad ir kiek jai aiskinau, sinonimu sakiau, paskirti ivardinau - nezinojo. Gana iaskiai matosi kai zmogus nezino.Thunder rašė:
O tu pats žinai kas yra "adatinis vožtuvas"?Gal reikėjo paklaust reguliatoriaus, sklendės, a? Ar ir pažvengt iš už kampo iš paties, tūndra. :)Aš ir buvau šiandien Stalmoje. Super ledai-šviestuvai ir už normalią kainą atsirado. Viską aprodė, viską paaiškino, super ekskursiją šeimininkas suorganizavo.<br><br>Žinutė redaguota: balza, laikas: 2012/11/15 21:42Siandien buvau stalmoj xDPardaveja nezinojo kas yra adatinis voztuvas :D galiausiai pasiule difuzoriu...Apie substratus taip pat nieko neismano..
Parašyta 2012 Lap 16 - 06:50

LED pigiai gal, bet visa kita tikrai brangiai. Pvz sildytuvasJeger EHEIM 75w - 72Lt, 105Lt akvariumas su spintele - 1500Lt. Neblogai :DNepigu sakyciau... Aisku teisybes delei reikia pasakyt, kad zuvu pasirinkimas matyt didziausias koks yra vilniuj ir saknu neblogu turi. Bet cia toks pats faktas, kaip ir kad ten brangu :P