Peršokti prie turinio

Akvariumų forumas | Sveiki atvykę!
Kaip pastebėjote iš puslapio pavadinimo, šis projektas skirtas visiems, besidomintiems akvariumininkyste - tiek gėlavandene, tiek ir jūrine. AQUARIUM.LT sukurtas, gyvena ir auga savo lankytojų "aqua-ligonių" pagalba. Jūs visada laukiami ir galite prisidėti prie forumo gyvenimo, pasidalinti savo patirtimi, nuomone. Nepriklausomai nuo to, ar Jūs tik svajojate apie akvariumą, ar Jūs turite jų 28 vnt. jau 60 metų, šis forumas Jums atvertas. Savo patirtimi galite pasidalinti rašydami straipsnius bei dalyvaudami forume. Iškilus klausimams ar nesusipratimams, kreipkitės į pačius aktyviausius. Tad "aqua-ligoniai" visų Lietuvos kraštų, junkitės!
Užsiregistruokite, kad galėtumet naudotis visais puslapio ištekliais: rašyti į forumą, vertinti kitus forumo dalyvius, naudotis asmeninėmis žinutėmis, keisti savo būseną, rašyti bei skaityti straipsnius, valdyti savo profilį ir dar daug visko. Jeigu jau turite savo profilį, prisijunkite čia - kitu atveju užsiregistruokite jau dabar!

Close Open
Close Open
Nuotrauka

Stalma???

• Prašome prisijungti, kad galėtumėte parašyti atsakymą
Temoje atsakymų: 17

roktom

roktom

Naujokas

• Vartotojas
  • Akis
  • Kartu nuo 2012-Lie-08
  • Amžius: 25
Sveiki, noreciau is jusu isgirst nuomone ape parduotuve "stalma". Dauguma draugu ir pazystamu ja rekomenduoja ir as planuoju ten apsipirkinet.rasykite i komentarus ka jus manote apie sia parduotuve, o gal jus zinote geresnia ? ;)

Dar321

Dar321

Senbuvis

• Vartotojas
  • AkisAkisAkisAkisAkis
  • Kartu nuo 2007-Sau-20
  • Amžius: 54
Jei pinigai kišenes plėšo - kodėl gi ne?.. :whistle:

czuczundra

czuczundra

Naujokas

• Vartotojas
  • Akis
  • Kartu nuo 2012-Geg-07
  • Amžius: 45
Pardavejos nezinojo kaip atrodo rasbora galaxy, tai isvada viena...

Thunder

Thunder

Dažnas dalyvis

• Vartotojas
  • AkisAkisAkis
  • Kartu nuo 2012-Rgp-12
  • Amžius: 32
Siandien buvau stalmoj xDPardaveja nezinojo kas yra adatinis voztuvas :D galiausiai pasiule difuzoriu...Apie substratus taip pat nieko neismano..

lakmusas

lakmusas

Dažnas dalyvis

• Vartotojas
  • AkisAkisAkis
  • Kartu nuo 2007-Kov-19
  • Amžius: 16
Baisiai jau brangu, tai faktas. O kokybe nei bloga nei gera. Jei zinai ko nori rasi pats. Ko is tu mergyciu noret. :) O turi beveik viska.

Marufas

Marufas

Senbuvis

• Blokuotas
  • AkisAkisAkisAkisAkis
  • Kartu nuo --
  • Amžius: 42
Ne viskas brangu pvz koralinis smelis 1kg 5lt normali kaina dauguma parduotuviu jo kaina 7lt 1kg

balza

balza

Dažnas dalyvis

• Vartotojas
  • AkisAkisAkis
  • Kartu nuo 2009-Lie-05
  • Amžius: 55
Thunder rašė:

Siandien buvau stalmoj xDPardaveja nezinojo kas yra adatinis voztuvas :D galiausiai pasiule difuzoriu...Apie substratus taip pat nieko neismano..

O tu pats žinai kas yra "adatinis vožtuvas"?Gal reikėjo paklaust reguliatoriaus, sklendės, a? Ar ir pažvengt iš už kampo iš paties, tūndra. :)Aš ir buvau šiandien Stalmoje. Super ledai-šviestuvai ir už normalią kainą atsirado. Viską aprodė, viską paaiškino, super ekskursiją šeimininkas suorganizavo.

Žinutė redaguota: balza, laikas: 2012/11/15 21:42

Marufas

Marufas

Senbuvis

• Blokuotas
  • AkisAkisAkisAkisAkis
  • Kartu nuo --
Jo ledines liustros tikrai pigiai

djmirgalke

djmirgalke

Naujokas

• Vartotojas
  • Akis
  • Kartu nuo 2012-Rgs-22
  • Amžius: 35
as ir pirkau stalmoj sia savaite lempas savo bliudiu, galiu pasakyt radau pigiau nei kitur. nusipirkau uz 56, kai nesej uz tokia pat 70 paprase.

Saulix

Saulix

Dažnas dalyvis

• Vartotojas
  • AkisAkisAkis
  • Kartu nuo 2012-Bal-06
Marufas rašė:

Jo ledines liustros tikrai pigiai

Ar tai čia tos kur 2w led ir apie 100 tautiškų kainuoja PIGU?!

Thunder

Thunder

Dažnas dalyvis

• Vartotojas
  • AkisAkisAkis
  • Kartu nuo 2012-Rgp-12
balza rašė:

Thunder rašė:

O tu pats žinai kas yra "adatinis vožtuvas"?Gal reikėjo paklaust reguliatoriaus, sklendės, a? Ar ir pažvengt iš už kampo iš paties, tūndra. :)Aš ir buvau šiandien Stalmoje. Super ledai-šviestuvai ir už normalią kainą atsirado. Viską aprodė, viską paaiškino, super ekskursiją šeimininkas suorganizavo.<br><br>Žinutė redaguota: balza, laikas: 2012/11/15 21:42

Tai gal buvai didziojoj stalmoj? Ne, patikek, kad ir kiek jai aiskinau, sinonimu sakiau, paskirti ivardinau - nezinojo. Gana iaskiai matosi kai zmogus nezino.

Thunder

Thunder

Dažnas dalyvis

• Vartotojas
  • AkisAkisAkis
  • Kartu nuo 2012-Rgp-12
LED pigiai gal, bet visa kita tikrai brangiai. Pvz sildytuvasJeger EHEIM 75w - 72Lt, 105Lt akvariumas su spintele - 1500Lt. Neblogai :DNepigu sakyciau... Aisku teisybes delei reikia pasakyt, kad zuvu pasirinkimas matyt didziausias koks yra vilniuj ir saknu neblogu turi. Bet cia toks pats faktas, kaip ir kad ten brangu :P

Marufas

Marufas

Senbuvis

• Blokuotas
  • AkisAkisAkisAkisAkis
  • Kartu nuo --
Tai gal tas akvariumas aquael reefmax uztat ir kastuoja 1500lt

hepatus

hepatus

Dažnas dalyvis

• Vartotojas
  • AkisAkisAkis
  • Kartu nuo 2011-Spa-24
  • Amžius: 11
kinietiski LED'ai,todel ir pigus...Normalus ledai,Philips,Cree,Nitchia kainuoju,kur kas brangiau....;)

tenderer

tenderer

Dažnas dalyvis

• Vartotojas
  • AkisAkisAkis
  • Kartu nuo 2012-Bir-21
Normali parduotuvė. Kainos tikrai ne didesnės, nei kitur, bet pasirinkimas gerokai didesnis. Filtro ar akvariumo ten nepirkčiau, bet kai reikia kokių smulkmenų, tai dažniausiai ten ir važiuoju. Ne dėl to, kad pigiau, bet man patogu pakeliui :-)

Agamemnonas

Agamemnonas

Dažnas dalyvis

• Vartotojas
  • AkisAkisAkis
  • Kartu nuo 2012-Grd-06
  • Amžius: 56
Stalma internetu prekiauja?

irma5

irma5

Naujokas

• Vartotojas
  • Akis
  • Kartu nuo 2011-Spa-30
  • Amžius: 48
Gausiausias žuvų ir ypač augalų pasirinkimas dabar Akvaarte. Ir daug kas pigiau nei Stalmoj

Daynewss

Daynewss

Dažnas dalyvis

• Vartotojas
  • AkisAkisAkis
  • Kartu nuo 2012-Kov-04
  • Amžius: 39

Aš Stalmoj pirkau tik žuvis ir sraiges. Kainos ne pačios mažiausios, bet iš ten pirktos žuvys negaišta. Gal vandens parametrai panašūs ar kaip, bet anksčiau pirkdavau "iš žmonių" tai vis problemų būdavo. Kitkas, mano nuomone, brangoka.