Kaip pastebėjote iš puslapio pavadinimo, šis projektas skirtas visiems, besidomintiems gėlavandene bei jūrine akvariumininkyste. AQUARIUM.LT forumas sukurtas, gyvena ir auga savo lankytojų "aqua-ligonių" pagalba. Jūs visada laukiami ir galite prisidėti prie forumo gyvenimo, pasidalinti savo patirtimi, nuomone. Nepriklausomai nuo to, ar Jūs tik svajojate apie jūrinį akvariumą, ar Jūs turite jų kelis, šis forumas Jums atvertas. Savo patirtimi galite pasidalinti rašydami straipsnius bei dalyvaudami forume. Iškilus klausimams ar nesusipratimams, kreipkitės i pačius aktyviausius. Tad "aqua-ligoniai" visų Lietuvos kraštų, junkitės!
Užsiregistruokite, kad galėtumet naudotis visais puslapio ištekliais: rašyti į forumą, vertinti kitus forumo dalyvius, naudotis asmeninėmis žinutėmis, keisti savo būseną, rašyti bei skaityti straipsnius, valdyti savo profilį ir dar daug visko. Jeigu jau turite savo profilį, prisijunkite čia - kitu atveju užsiregistruokite jau dabar!

Mano Akvariumas (Raimis)
Parašyta 2012 Kov 06 - 16:11

Vandens nepyliau tik akmenis perdejau ,nezinau net ka daryti ar vel isleisti vandeny ir keisti ar palikti ir paziureti kas bus?Ka daryti su tais akmenais? pakeisti y naujus ar galima situs isgyditi? gaila butu ismest bet jei reikes tai reikes :(:ohmy: Tikiuosi to rūgusio vandens bliūdan nepylei?..Dabar jau sek amonio ciklą iš naujo - vėl viskas nuo pradžių...:pinch:
Parašyta 2012 Kov 06 - 17:01

Parašyta 2012 Kov 07 - 19:22

Parašyta 2012 Kov 08 - 04:32

Parašyta 2012 Kov 08 - 08:18

Parašyta 2012 Kov 08 - 14:38

supratau labai viska aiskiai pamaciau video truputi viskas aiskiau pasidare :lol: siandiena jau ant akmenu ir polypai issiskleide reiskes augalija pradeda atsigauti :)Nu kad dideliose akvose nelabai kas remia akmenis i galini stikla,cia labiau nano akvom tinka kur vietos ribotai.Daryk kaip siule Arnis ir bus ok.Siaip tai labai konkreciai galima pasiziuret kaip deliojami akmenys youtube,ir daug ten kitokiu idomiu dalyku yra.Ivesk i paieska "Live rock aquarium" ar ka dar nori suzinoti kokia fraze,gausi vaizdines medziagos,bus lengviau susigaudyt.pvz: redaguota: zeddaz, laikas: 2012/03/08 08:28
Parašyta 2012 Kov 08 - 16:01

Parašyta 2012 Kov 08 - 16:09

Na manau kad nebent ten, kur atoslugiai, nes man niekaip netelpa kad gali taip but. Nebent turi mutuot kazkokia gyvybes forma i kitokia. As nebandau aiskintis ir priestarauti, tiesiog sunku man patiket kad taip bunaViskas atsigaus ir islys is tu akmenu daug visokiu gyviu...:laugh: ,kazkur skaiciau kad gyvuose akmenyse istrauktuose is vandens,gyvybe gali islikti net iki metu laiko...:woohoo:
Parašyta 2012 Kov 08 - 16:58

Na man irgi buvo labai idomu kaip tai gali buti,jei vel gerai pasiknist po interneta galetu ta straipsni surast,bet tai tiesa,cia gal vienas is tu phenomenu,kaip pvz uzsikonservave inkliuzai gintare net iki 50 milijonu metu....:woohoo:zeddaz rašė:
Na manau kad nebent ten, kur atoslugiai, nes man niekaip netelpa kad gali taip but. Nebent turi mutuot kazkokia gyvybes forma i kitokia. As nebandau aiskintis ir priestarauti, tiesiog sunku man patiket kad taip bunaViskas atsigaus ir islys is tu akmenu daug visokiu gyviu...:laugh: ,kazkur skaiciau kad gyvuose akmenyse istrauktuose is vandens,gyvybe gali islikti net iki metu laiko...:woohoo:
Parašyta 2012 Kov 09 - 16:25

Parašyta 2012 Kov 13 - 05:24

Parašyta 2012 Kov 13 - 07:51

Sveiki jau kury karta pastebejau kad sumpe dedasi plevele ant vandens, reiskias vanduo nevaiksto kaip turetu :( galvoju ar mano pompa per silpna ar sumpas blogai isdestytas.gal kas turi minciu kaip pakeisti sumpa? galimybes isimti neturiu tik galiu perklijuoti stiklus jei reikia :) kita mintis gal vandens lygis per aukstas? bet skimerio intrukcijoje raso kad reikalinga 25-27 cm vandens lygio todel ir turiu laikyti toki lygi, gal as klystu.Pridedu papaisyta kaip atrodo mano simpas gal kas galetu papaisyti ka reiketu perdaryti jei reikia .Is anksto dekui ;)
Parašyta 2012 Kov 13 - 08:05