Peršokti prie turinio

Akvariumų forumas | Sveiki atvykę!
Kaip pastebėjote iš puslapio pavadinimo, šis projektas skirtas visiems, besidomintiems akvariumininkyste - tiek gėlavandene, tiek ir jūrine. AQUARIUM.LT sukurtas, gyvena ir auga savo lankytojų "aqua-ligonių" pagalba. Jūs visada laukiami ir galite prisidėti prie forumo gyvenimo, pasidalinti savo patirtimi, nuomone. Nepriklausomai nuo to, ar Jūs tik svajojate apie akvariumą, ar Jūs turite jų 28 vnt. jau 60 metų, šis forumas Jums atvertas. Savo patirtimi galite pasidalinti rašydami straipsnius bei dalyvaudami forume. Iškilus klausimams ar nesusipratimams, kreipkitės į pačius aktyviausius. Tad "aqua-ligoniai" visų Lietuvos kraštų, junkitės!
Užsiregistruokite, kad galėtumet naudotis visais puslapio ištekliais: rašyti į forumą, vertinti kitus forumo dalyvius, naudotis asmeninėmis žinutėmis, keisti savo būseną, rašyti bei skaityti straipsnius, valdyti savo profilį ir dar daug visko. Jeigu jau turite savo profilį, prisijunkite čia - kitu atveju užsiregistruokite jau dabar!

Close Open
Close Open
Nuotrauka

Parduotuves Vilniuje

• Prašome prisijungti, kad galėtumėte parašyti atsakymą
Temoje atsakymų: 58

rcl123

rcl123

Dažnas dalyvis

• Vartotojas
  • AkisAkisAkis
  • Kartu nuo 2009-Rgp-09
  • Amžius: 54
KH testas tinka ir jūrai :)

Armetas

Armetas

Dažnas dalyvis

• Vartotojas
  • AkisAkisAkis
  • Kartu nuo 2010-Rgs-15
  • Amžius: 37
rcl123 rašė:

KH testas tinka ir jūrai :)

Na ką reikės pamėginti ir lyginti kas gaunasi :)

arunas1974

arunas1974

Dažnas dalyvis

• Vartotojas
  • AkisAkisAkis
  • Kartu nuo 2008-Sau-30
  • Amžius: 49
BIG prekybos centre atsidarė nauja akvų parduotuvė Akvazoo. Šiaip parduotuvė kaip parduotuvė, akvų kaip ir nemažai, nors daugiau nei pusė dar tušti, žuvų kainos nėra didelės (pvz. nemaži apistogramma agassizii 10lt), bet kas labiausiai patiko kad jie turi vis stendą Tropical maisto ir kaina tikrai nesikandžioja. Bent Vilniuje šio maisto senokai niekas nepardavinėjo, o šiaip tai puikus kainos/kokykės santykis.

antifreeze

antifreeze

Naujokas

• Vartotojas
  • Akis
  • Kartu nuo 2008-Rgp-21
  • Amžius: 15
Gal kas žinot kur galima nupirkt SERA MICRON pašaro? Iš anksto ačiu :)

ZapaskinAS

ZapaskinAS

Naujokas

• Vartotojas
  • Akis
  • Kartu nuo 2011-Bal-05
  • Amžius: 40
arunas1974 rašė:

BIG prekybos centre atsidarė nauja akvų parduotuvė Akvazoo.

isikure ten kur buvo petcenter?

Gerasdviratis

Gerasdviratis

Naujokas

• Vartotojas
  • Akis
  • Kartu nuo 2012-Lap-02
  • Amžius: 56
Zodziu pas mane tokia balalaika atsitiko. 40 metu laikau akvariumus. Paskutiniu metu nieko stebuklingo-zuvys ancitrusai nezinia katra ju karta, patys veisiasi. Juodieji barbusai irgi patys atsinaujinantys ir melanotaenijos kelios. Viskas buvo OK, zoles kas savaite i komposta ismetinedavau-nebudavo kur det. Viska pirkdavau Akvafane. Viena vasara Akvafanas uzsidare,o man trasos baigesi. Zoles pristojo augti. Laukiau kol atsidarys, nenorejau is kitur pirkti. Atsidare Akva art,bet be Vladimiro ir trasos kitokios pasidare. Ipyliau, laukiu kada zoles vel augs kibirais. Jokio efekto, praejo gal menuo ar du, neauga tos zoles kaip seniau. Prasidejo kaltu ieskojimas. Senos lempos, na jos is tikro senos. Pakeiciau. Jokio efekto. Truksta po saknim trasu. Prikisiau. Jokio efekto. vandens parametrai geri- nekietas ,nitritu ner... na kas dar, gruntas paseno, gal, kazkur nuo 1993 metu jis. Zodziu viskas, padariau revoliucija. Liko zoles, zuvys ir dalis vandens-daugiau viskas nauja. Laukiu kada zoles augs. Tai pirmiausiai ancitrusai nuo sviezumos pasidaugino. O paskui zoles visai uzlinko ir viskas pasidenge zalio dumblio uzuolaida,kuri lengvai nusiima. Naujas gruntas man nepatiko,nes pasirode labai lengvas, nu bet likau apakes,kad sudedi trasas po gruntu, dalis naujo vandens ir zoles neauga nei velnio. Per 40 metu tokiu stebuklu nesu mates. Ku dabar daryt nezinau. Nutariau isvis viska ismest, iskaitant filtro uzpilda ir sudet viska nauja. Vienas klausimas, kur man viska geriau susipirkti,kad pardajas ne lopas butu. Is Akva art kazkaip nieko nebenoriu...

irma5

irma5

Naujokas

• Vartotojas
  • Akis
  • Kartu nuo 2011-Spa-30
  • Amžius: 48
a) zuvu kiekis ir ivairoveb) augalu kiekis ir ivairovec) technikos ivairoved) maistas, trasos ir t.t.pradesiu pats su savo nuomone-----------------------------------------------------------Kika - a) 5 b) 2 c) 1 d) 8Selte - nebuvau, nezinauNese fauna a) 4 b) 3 c) 9 d) 9Akva art a) 10 b) 9 c) 9 d) 9Dailija- Gyvasis pasaulis (nebuvau, nezinau)Reriz Fauna (nebuvau, nezinau)Hales turgus skyrius 141 (nebuvau)Kalvariju turgus (nebuvau)Pet center (panorama) (o jis dar ten yra? Man atrodo, ne)Stalma a) 9 b) 7 c) 9 d) 7AUksine zuvele a) 7 b) 5 c) 6 d) 6Zoohobis (antakalnis a) 1 b) 0 c) 1 d) 3Normaliausia dabar viskas Akvaarte. Aptarnavimo ir kainos santykis. Gedimu remontas.

mozek

mozek

Dažnas dalyvis

• Vartotojas
  • AkisAkisAkis
  • Kartu nuo 2006-Grd-04
  • Amžius: 42
irma5 rašė:

a) zuvu kiekis ir ivairoveb) augalu kiekis ir ivairovec) technikos ivairoved) maistas, trasos ir t.t.pradesiu pats su savo nuomone-----------------------------------------------------------Kika - a) 5 b) 2 c) 1 d) 8Selte - nebuvau, nezinauNese fauna a) 4 b) 3 c) 9 d) 9Akva art a) 10 b) 9 c) 9 d) 9Dailija- Gyvasis pasaulis (nebuvau, nezinau)Reriz Fauna (nebuvau, nezinau)Hales turgus skyrius 141 (nebuvau)Kalvariju turgus (nebuvau)Pet center (panorama) (o jis dar ten yra? Man atrodo, ne)Stalma a) 9 b) 7 c) 9 d) 7AUksine zuvele a) 7 b) 5 c) 6 d) 6Zoohobis (antakalnis a) 1 b) 0 c) 1 d) 3Normaliausia dabar viskas Akvaarte. Aptarnavimo ir kainos santykis. Gedimu remontas.

cia tipo nera ka vekti? parasik surasiu pilna uzsiemimuar marketinga stumi?

Žinutė redaguota: mozek, laikas: 2013/04/13 13:39

almontikas

almontikas

Dažnas dalyvis

• Vartotojas
  • AkisAkisAkis
  • Kartu nuo 2009-Rgp-16
  • Amžius: 43
Gerasdviratis rašė:

Zodziu pas mane tokia balalaika atsitiko. 40 metu laikau akvariumus. Paskutiniu metu nieko stebuklingo-zuvys ancitrusai nezinia katra ju karta, patys veisiasi. Juodieji barbusai irgi patys atsinaujinantys ir melanotaenijos kelios. Viskas buvo OK, zoles kas savaite i komposta ismetinedavau-nebudavo kur det. Viska pirkdavau Akvafane. Viena vasara Akvafanas uzsidare,o man trasos baigesi. Zoles pristojo augti. Laukiau kol atsidarys, nenorejau is kitur pirkti. Atsidare Akva art,bet be Vladimiro ir trasos kitokios pasidare. Ipyliau, laukiu kada zoles vel augs kibirais. Jokio efekto, praejo gal menuo ar du, neauga tos zoles kaip seniau. Prasidejo kaltu ieskojimas. Senos lempos, na jos is tikro senos. Pakeiciau. Jokio efekto. Truksta po saknim trasu. Prikisiau. Jokio efekto. vandens parametrai geri- nekietas ,nitritu ner... na kas dar, gruntas paseno, gal, kazkur nuo 1993 metu jis. Zodziu viskas, padariau revoliucija. Liko zoles, zuvys ir dalis vandens-daugiau viskas nauja. Laukiu kada zoles augs. Tai pirmiausiai ancitrusai nuo sviezumos pasidaugino. O paskui zoles visai uzlinko ir viskas pasidenge zalio dumblio uzuolaida,kuri lengvai nusiima. Naujas gruntas man nepatiko,nes pasirode labai lengvas, nu bet likau apakes,kad sudedi trasas po gruntu, dalis naujo vandens ir zoles neauga nei velnio. Per 40 metu tokiu stebuklu nesu mates. Ku dabar daryt nezinau. Nutariau isvis viska ismest, iskaitant filtro uzpilda ir sudet viska nauja. Vienas klausimas, kur man viska geriau susipirkti,kad pardajas ne lopas butu. Is Akva art kazkaip nieko nebenoriu...

jei per 40 metu taip nieko apie akvariumus ir nesupratai tai neparduotuves cia kaltos ir ne pardavejai:)

Gerasdviratis

Gerasdviratis

Naujokas

• Vartotojas
  • Akis
  • Kartu nuo 2012-Lap-02
  • Amžius: 56
almontikas rašė:

Gerasdviratis rašė:

jei per 40 metu taip nieko apie akvariumus ir nesupratai tai neparduotuves cia kaltos ir ne pardavejai:)

Nie ponial. Viska ismeciau. Sudejau isnaujo. Praejo pora savaiciu-neauga kokosai. Gal kas is pavydo prakeike...

pelkiusenis

pelkiusenis

Dažnas dalyvis

• Vartotojas
  • AkisAkisAkis
  • Kartu nuo 2012-Lie-25
  • Amžius: 40
keista ir pas mane neauga kokosai akvariume.... bandysiu bananus augint :D

rudolfas

rudolfas

Dažnas dalyvis

• Vartotojas
  • AkisAkisAkis
  • Kartu nuo 2012-Lie-23
keista,kad neauga kokosai:) pats augint nebandziau,bet pas mane kiviai puikiausiai auga,tai turetu ir kokosai augt:laugh:

almontikas

almontikas

Dažnas dalyvis

• Vartotojas
  • AkisAkisAkis
  • Kartu nuo 2009-Rgp-16
  • Amžius: 43
kad jusu ir norai tropinius vaisius lietuvoje augint,per salta jug,bandykit runkelius as svogunus.tie turetu augt,net co2 nereikes,tik mesliuko is po karves pasiknio...:laugh: :lol: :woohoo: Žinutė redaguota: almontikas, laikas: 2013/04/15 18:44

audrius81

audrius81

Dažnas dalyvis

• Vartotojas
  • AkisAkisAkis
  • Kartu nuo 2013-Rgp-21
Šiaip Reriz fauna Baltrušaičio gatvėje tikrai nebloga parduotuvė, pasirinkimas tikrai geras, tik gaila, kad ji jau beveik buvo... Prieš pora savaičių teko apsilankyti, tai savininkas sakė, kad iki Naujų metų dar bandys pabūti, o tada jau viskas, nors ir tada, kai buvau jau viską išsipardavinėjo. Žuvų apskritai nebedaug buvo likę, nes jas pardavinėjo su 40% nuolaida, augalams taip pat 30-40% nuolaidos, maistą irgi pardavinėjo gerokai pigiau. Gaila, kad tokios parduotuvės nebebus, tad jei kam ko reikia - pažiūrėkit, galbūt ką nors dar surasite.

ROCKY

ROCKY

Dažnas dalyvis

• Vartotojas
  • AkisAkisAkis
  • Kartu nuo 2012-Sau-08
  • Amžius: 38
Rytoj planuoju buti Vilniuje, kur patartumet nuvaziuoti pasiziureti zuvu???Gal yra kokia didesne parduotuve nebrangi zuvu?

tex

tex

Dažnas dalyvis

• Vartotojas
  • AkisAkisAkis
  • Kartu nuo 2010-Bal-15
  • Amžius: 55
ROCKY rašė:

Rytoj planuoju buti Vilniuje, kur patartumet nuvaziuoti pasiziureti zuvu???Gal yra kokia didesne parduotuve nebrangi zuvu?

Yra, Kaune :)

arunas1974

arunas1974

Dažnas dalyvis

• Vartotojas
  • AkisAkisAkis
  • Kartu nuo 2008-Sau-30
  • Amžius: 49
Pigių tai nėra :) . Pigiausia ko gero Akvazoo randasi prekybos centre BIG, Ko gero didžiausias pasirinkimas (kartu ir kainos)Astalma Lieepkalnio gatvėj, dar nebloga Akva art Rinktinės gatvėj. O daugiau tokios nelabai didelės.

audrius81

audrius81

Dažnas dalyvis

• Vartotojas
  • AkisAkisAkis
  • Kartu nuo 2013-Rgp-21
Kad pigiausia akvazoo big'e tai, matyt, tikrai taip, o ir žuvų kiekiai nėra maži. Tiesa, prieš keletą mėnėsių kainos pakilo, palyginus kokios buvo tik atidarius parduotuvę, bet vis tiek ten gerokai pigiau negu kur nors kitur. Taip, stalmoj pasirinkimas tikrai didelis, bet, kaip rašė arunas1974, kai kurių žuvų kainos bent 2-3 kartus didesnės. Anksčiau ir kalvarijų turguj būdavo iš ko pasirinkti, bet kai tokie orai tikriausiai ne kažin kas gali būti.

DaivaKU

DaivaKU

Naujokas

• Vartotojas
  • Akis
  • Kartu nuo 2014-Bal-13
  • Amžius: 33
As praita savaite apsipirkinejau akvazoo bige , zuvu ten tikrai nemazai ir kainos neblogos , bet pardavejos biski nelabai nusimano sia tema...jei ten vykt , tai turi tiksliai zinot ko tau reikia ir ko nori, nes kai pradedi uzdavinet klausimus jos pasimeta :))